Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 04, 09:50)
Man fertility tik pirma cikla numanomas O breze, dabar jeigu noriu jas matyti - susimoket praso  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Nu va man kazkaip irgi nesinori kad ND taptu ND, bet taip gaunasi, kad galvoji planuoji ir jau ne taip atsipalaiduoji per "veiksma" ir nebe apie tai galvoji  doh.gif  Nors visi pataria atsipalaiduoti ir apie  nestuke.gif negalvoti, - man kazkaip neiseina  g.gif
O per O is viso ne del noro, o kad "reikia" gaunasi... verysad.gif

Taip jau iseina, nors pagalvojus tai juokinga, kaip mes uzsiciklinam ant tos O savo, juk organizmas nenuspejamas yra, Tie pakilimai kritimai, nera kazkokie sabloniniai. Juk pastojama pir per mmm ir ciklo gale, o paaiskinti sunku kaip tas ivyksta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 04, 08:50)
Man fertility tik pirma cikla numanomas O breze, dabar jeigu noriu jas matyti - susimoket praso  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Nu va man kazkaip irgi nesinori kad ND taptu ND, bet taip gaunasi, kad galvoji planuoji ir jau ne taip atsipalaiduoji per "veiksma" ir nebe apie tai galvoji  doh.gif  Nors visi pataria atsipalaiduoti ir apie  nestuke.gif negalvoti, - man kazkaip neiseina  g.gif

FF tik kartais nemokama VIP duoda smile.gif
Ilgai planuojant, noro nenori tai gaunasi DARBU, todel ir reikia kartais pailseti nuo visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 04, 09:01)
Taip jau iseina, nors pagalvojus tai juokinga, kaip mes uzsiciklinam ant tos O savo, juk organizmas nenuspejamas yra, Tie pakilimai kritimai, nera kazkokie sabloniniai. Juk pastojama pir per mmm ir ciklo gale, o paaiskinti sunku kaip tas ivyksta... 4u.gif

Tai va, - del to geriausia iseitis, kas ND butu atliekami tvarkingai ir be didesniu pertrauku g.gif nes nezinau kada uzkibs smile.gif
O va tas faktas, kad "reiktu" ilgainiui ir nugesina visas aistras.. ir is tikruju i tai kaip i namu darbus pradedi ziureti blush2.gif

Kazkaip ziuriu as siand i filosofija linkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 04, 07:32)
laba ryta, vel varau tiesiaja, sitaip ir senatves sulauksiu smile.gif

tikėkimės, kad dar kilsi 4u.gif

QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 04, 08:01)
Labas rytas smile.gif

Kuo tolyn, tuo idomyn... Man tikrai labai idomu kuom sis tavo ciklas baigsis g.gif
O kas del tiesiuju blink.gif pas mane irgi nei kruopelytes aukstin ar zemyn g.gif

svarbu, kad ne žemyn, negi ne? mirksiukas.gif

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 04, 09:25)
Labas rytas,

O mano BT aiskiai uzsibreze tiksla nukristi kuo zemiau smile.gif  4u.gif
Na, bet cia dar pati pradzia ...

na, daugiau jau tikriausiai nebekrisi cool.gif

QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 04, 09:34)
Labas rytas, mano BT nepaciose aukstumose, bet OT lyg ir teigiami, tik dabar reikia atsirinkti, kuris teigiamiausias, tik ND vargani, taip jau isejo si karta  doh.gif

nemaniau, kad OT gali išlikti teigiamas tris dienas g.gif gal labai jautručiai?

Labas rytas 4u.gif

aš regis įgausiu stabilumą, nors dar anksti ką spręsti, šiandien tikiuosi teigiamo OT biggrin.gif Dar spėju, kad turiu kažkokį grybą vėl pasigavusi iš nežinia kur, nes išskyros tik creamy, jokių kitų, ot siutas ima,kad negaliu frusty.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 04, 08:01)
O kas del tiesiuju blink.gif pas mane irgi nei kruopelytes aukstin ar zemyn g.gif

Puikiai laikaisi, lauksim teigiamo testuko bigsmile.gif zvilgtelejau - negalejo tau 14 CD but O? g.gif

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 04, 09:50)

Aha, stipriai planuojancioms poroms taip jau gaunasi, ypac kai kuris laikas nesigauna...tuomet, kaip garbane minejo, reikia pertraukele daryt rolleyes.gif

Neirida, greiciausiai tavo ciklas taip ir baigsis, g.gif bet kuriuo atveju linkiu, kad neuzsitestu.

Garbane, kada tu prie matavimu grisi?
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 04, 09:58)
Labas rytas smile.gif
Puikiai laikaisi, lauksim teigiamo testuko bigsmile.gif zvilgtelejau - negalejo tau 14 CD but O? g.gif
Aha, stipriai planuojancioms poroms taip jau gaunasi, ypac kai kuris laikas nesigauna...tuomet, kaip garbane minejo, reikia pertraukele daryt rolleyes.gif

Neirida, greiciausiai tavo ciklas taip ir baigsis, g.gif bet kuriuo atveju linkiu, kad neuzsitestu.

Garbane, kada tu prie matavimu grisi?

gal rugseji, si menesi poilsis, o ir isvyku, baliu daug smile.gif todel ir nematuoju smile.gif bet manau rugseji grisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 08 04, 10:51)

[/color]

Na taip tongue.gif

QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 04, 10:58)

Gal g.gif Nors dabar jau jokio skritumo... Liko tik laukt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 08 04, 10:51)
tikėkimės, kad dar kilsi 4u.gif
na, daugiau jau tikriausiai nebekrisi cool.gif
nemaniau, kad OT gali išlikti teigiamas tris dienas g.gif gal labai jautručiai?

Labas rytas 4u.gif

aš regis įgausiu stabilumą, nors dar anksti ką spręsti, šiandien tikiuosi teigiamo OT biggrin.gif Dar spėju, kad turiu kažkokį grybą vėl pasigavusi iš nežinia kur, nes išskyros tik creamy, jokių kitų, ot siutas ima,kad negaliu frusty.gif

kad nesakyciau, kad jautrus OT, vaistinej pirkti...gal atvirksciai nelabai jautrus, nes antra juostele ryskejo, bet laikesi tas dienas vienodai ir pradejo blankti. bet kad laaabai ryskus bruksniukai butu, tai tirkai ne.
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 08 04, 10:12)
kad nesakyciau, kad jautrus OT, vaistinej pirkti...gal atvirksciai nelabai jautrus, nes antra juostele ryskejo, bet laikesi tas dienas vienodai ir pradejo blankti. bet kad laaabai ryskus bruksniukai butu, tai tirkai ne.

gal foto gali imest?
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 04, 11:15)
gal foto gali imest?

kol kas neturiu, kai namo grisiu pabandysiu imesti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 08 04, 11:15)
gal foto gali imest?

Ir aš norėčiau pamatyti, pas mane OT vaiduokliauja, bet per O būna ryškios abi linijos g.gif O po to vėl blanksta, bet kiek mačiusi, tai tikrai ne visom ryškias II parodo schmoll.gif
Atsakyti
mergaiciukes blush2.gif regis per miegus blogai nuziurejau tempa doh.gif nes pries iseidama darbukan paziurejau tai rode 36.6, vadinasi ryte galejo but ir 36.7. Nes pastebejau kad pagulejes termometras po BT matavimo pakrenta 0.1 padala. Tada gaunasi jog po biski kylu blush2.gif
Atsakyti