Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimo sekta

QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 03, 16:16)
Manau tiek neiskesiu doh.gif

o as jau seniai turiu NT, ale kai toks grafikiukas, tai net minciu nera apie jo gadinima biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena. Neseniai pradėjome planuoti pastojimą, kontraceptikų nevartojau. Lytiškai santykiavome liepos 24-26d. 27-30d. buvo menstruacijos. Liepos 31d. ir rugpjūčio 1d. vėl santykiavome. Man įdomu, kada moteriai pastojus pakyla kūno temperatūra? Iki menstruacijų ji buvo 37,2C, mentruacijų metu nukrito iki normalios. Dabar pora dienų nuo pietų pakyla iki 37,6C (matuoju tiesiojoje žarnoje ir makštyje), po liežuviu 36,8. Pora dienų maudžia pilva lyg prieš menstuacijas. Nesuprantu ar tai nėštumo požymis ar ne? Nėštumo testas šiandien neigiamas, bet kiek žinau, dar ir negalėtų parodyti.
Atsakyti
QUOTE(charlesdelon22 @ 2010 08 03, 19:51)
Laba diena. Neseniai pradėjome planuoti pastojimą, kontraceptikų nevartojau. Lytiškai santykiavome liepos 24-26d. 27-30d. buvo menstruacijos. Liepos 31d. ir rugpjūčio 1d. vėl santykiavome. Man įdomu, kada moteriai pastojus pakyla kūno temperatūra? Iki menstruacijų ji buvo 37,2C, mentruacijų metu nukrito iki normalios. Dabar pora dienų nuo pietų pakyla iki 37,6C (matuoju tiesiojoje žarnoje ir makštyje), po liežuviu 36,8. Pora dienų maudžia pilva lyg prieš menstuacijas. Nesuprantu ar tai nėštumo požymis ar ne? Nėštumo testas šiandien neigiamas, bet kiek žinau, dar ir negalėtų parodyti.

labukas ,juk matuoti reikia ryte ,neislipus is lovos ir tuo paciu metu,tada galima kazka sakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
va man del to ir kyla klausimas del ko taip yra:) nakti nukrenta iki normalios, o jau pries pietus ji pakyla:)
Atsakyti
QUOTE(charlesdelon22 @ 2010 08 03, 16:59)
va man del to ir kyla klausimas del ko taip yra:) nakti nukrenta iki normalios, o jau pries pietus ji pakyla:)

toldel, jog nakti buni ramybes busenoje, o diena judi fiziskai, tai temp ir pakyla, nes susyla kunas.

sveikos, matuokles.. as is LT jau. nelabai turejau laiko prie neto, buvom pajuryje, sauniai praleidom laika.. grizom i vln, tai karsciai jau nervina..
o as stebejau be BT viska, tai vakar apturejau O, kaip ir paskutini matuota cikla 14 CD.
viskas, islekiu vel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 03, 19:19)
toldel, jog nakti buni ramybes busenoje, o diena judi fiziskai, tai temp ir pakyla, nes susyla kunas.

sveikos, matuokles.. as is LT jau. nelabai turejau laiko prie neto, buvom pajuryje, sauniai praleidom laika.. grizom i vln, tai karsciai jau nervina..
o as stebejau be BT viska, tai vakar apturejau O, kaip ir paskutini matuota cikla 14 CD.
viskas, islekiu vel smile.gif

jau norejau tavo paieska skelbt lotuliukas.gif visai mus apleidai biggrin.gif
Atsakyti
labutis visoms, kad ir koks nevykes ir nurasytas mano sis ciklas, bet FF ir O linija sugebejo duoti ir dar pirma karta ne punktyrine, o istisine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif BP manau net neduos iki mm.
Agnieshkute, manau greitai galesime tave sveikinti mirksiukas.gif to ir palinkesiu mirksiukas.gif
Zemaiciuke, auksciau nosyte 4u.gif prisimink kaip musu Selva panikavo, o rezultatas jau tuos ir verks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
neirida, tu tik kilk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
auxxe, jau pasigedom cia taves blink.gif
angel08, pas tave FF reikia pataisyti visur vienoda laika, nes tavo visi rutuliukai tusciais viduriukais ir programa ju neskaito. reikia matuoti tuo paciu laiku ir nustatyti pastovu laika FF.
bum, laukiam tavosios O 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,

prisiduodu naktį tik hihihi.gif Kažkokia nesąmonė su BT doh.gif Matyt, kad karščiai tikrai veikia, nes kitaip negaliu ir aš paaiškinti savo tokių šokinėjimų, kai miegas tikrai geras, alkocholio negeriama ir miegama tiek kiek reikia blink.gif
Atsakyti
laba ryta, vel varau tiesiaja, sitaip ir senatves sulauksiu smile.gif
Atsakyti
sveikos,

o as varau suoliais blink.gif tie karsciai baigia organizma is "proto" isvest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 04, 07:32)
laba ryta, vel varau tiesiaja, sitaip ir senatves sulauksiu smile.gif

Labas rytas smile.gif

Kuo tolyn, tuo idomyn... Man tikrai labai idomu kuom sis tavo ciklas baigsis g.gif

O kas del tiesiuju blink.gif pas mane irgi nei kruopelytes aukstin ar zemyn g.gif
Atsakyti
na ziuresim kuom cia baigsis mano ciklas g.gif
Agnieshkute graziai varai,manau greit pakilsi ir nebenusileisi mirksiukas.gif

Zemaiciuke, vis geriau nei pastrigi zemai mirksiukas.gif
Atsakyti