Įkraunama...
Įkraunama...

Sibiro tigrai ir Nevos maskaradinės

QUOTE(Elektraaa @ 2011 05 07, 21:14)
Patikslinu, kad tikrai imanoma gauti  4u.gif  ir dar ne pas mane 1 yra sibiriuku smile.gif

Oi, tada labai atsiprasau... Buciau tikrai dekinga jei pasakytumet i ka kreiptis... ir kokio amziaus kaciukai? (nereiketu gal tada antros kates is maskvos bogintis)
Atsakyti
Iš tikro įdomi čia diskusija.
Gal tie genetiškai gryni sibiriukai yra tokie super elitiniai, kad niekur nėra apie juos informacijos? Čia gal kaip Masonų ložės nariai, veisiami ir parduodami slaptai. Tik kai žmonės kažką taip slepia, kyla įtarimų, kad gal ten ne viskas taip jau gerai. Sąžiningas veisimas ne ta veikla, kuri vykdoma paslapčiomis.
Juk sibirų veislė dar atvira, ir paplitimo arealas apima ir Lietuvą. Kas reiškia, kad galima pasigauti kieminę katę ir pirmyn. Ir pardavinėja tada kačiukus sibiro, juodus, už 250Lt. Draugas Lt mačiau skelbimą iš Klaipėdos.
Gal čia šitie grynaveisliai grynų genų atstovai?
Atsakyti
Sorry merginos, bet matau, kad visiskai nesigaudot mirksiukas.gif

Internetas pilnas diskusiju, tiek rusu, tiek anglu kalbomis - kuo skiriasi sibiriukai neturintys color point geno ir sibiriukai, turintys color point gena doh.gif

O realiai tai faktas, kad super duper krauju kaciukai - ne kiekvienam ax.gif Visose veislese tas pats 4u.gif Ne veltui yra veisejai kurie daro genetinius ir kraujo tyrimus, o yra ir tokiu, kurie "bile" veisia doh.gif

Beje as nekariauju su color point'us veisianciais veisejais mirksiukas.gif Nebent jus cia labai pykstat, kad yra zmoniu, norinciu veisti tik tradicinius sibiriukus 4u.gif
Atsakyti
Elektra, mes puikiai skiriam tuos katinus. Tiesiog Jus patraukė tokie, mane patraukė kolorpointai. Manau, kad visi mes nepagailėjom laiko, jėgų, vietos namuose, pinigų ir sveiko proto praradimo būtent todėl, kad kažkada pamatėm gyvūną ir įsimylėjom jį tokį, kokį įsimylėjom. Kiekvienam savo. Ir tie mūsų katininiai visi puikūs, ir Rubis ir Bjanka ir Ūsorius ir kiti, kurių vardų nežinau. Jei Jus "veža" kolorpointo nebuvimas, tai mus "veža" buvimas ir puiku. Man galų gale net ne taip ir svarbu, ar Nevos maskaradiniai tik spalvos atmaina, ar kita veislė, man jie neapsakomai gražūs, ir tai svarbiausia. Jei Jum atrodo, kad tokie tai jau ne sibiro katinai, galim sukurti savo temutę ir Jūsų neerzinti, bet kam tos nesąmonės. Trys katinai dvi partijos, tikras lietuviškas bruožas!
O žmonės juk čia parašo klausdami kačiukų, ar tradicinių ar ne, tai tiesiog būtų logiška pasiskelbti, kai tų kačiukų turėsite ir nepykti o nukreipti žmones ten, kur Jūsų nuomone tokių kačiukų yra. Mes taip darome ir siunčiam ten kur žinom, kur pasitikim veislynais. Be abejo ir Lenkijoje ir Europoje yra daug puikių veislynų, bet jei su jais nebendrauji tai vien iš pavadinimo nenuspręsi, ar čia teisingas veislynas, ar kačiukų fabrikas.
Ir manau, kad iš tikrūjų tai mums reikėtų nervintis dėl to, kad "parduodami sibiro veislės kačiukai su dokumentais" už 250Lt., o ne dėl to kieno koks genas kur yra ar kas kam kokį veislyną pasiūlė.
Va aš nežinau ką daryti, nes parašė iš Minsko, kad paroda kainuoja 70 eurų. Kai net Talino pasaulinė ir tai tik 50. O taip buvau nusiteikus ten važiuoti. Kažkaip man atrodo, kad chebra persistengia. Fu
Atsakyti
Viskas ok, as tikrai megstu nevukus ir nesu pries juos nusiteikus drinks_cheers.gif wub.gif
Tik pati laikausi siek tiek kitokio veisimo principo 4u.gif

Tiesiog man nepatinka, kai yra teigiama, jog Lietuvoj nera kur isigyti klasikiniu sibiriuku. Tai ne tiesa 4u.gif Ir tikrai pas mane galima kreiptis, turiu ka pasiulyti mirksiukas.gif

Manau, kad daugiau nera, ka diskutuoti 4u.gif Nepamirskit, kad esu ir as... nes su sibiriukais jau gyvenu ne pirmi metai tongue.gif O dar esu ne tik as, yra ir Fonda ir Glossi.. galbut jos kaciuku maziuku neturi, bet sibiriakus tikrai turi... Fonda turi ir pazinciu, taip pat gali labai daug patarti tiems, kas nori isigyti klasikini sibiriuka smile.gif

As garsiai skelbtis nesiskelbiu del savu priezasciu 4u.gif Taciau faktas tas, kad pas mane galima kreiptis tiems, kas nori tureti klasikini sibiriuka smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Kaip gi ten mažyliai laikosi. Gal jau panašūs į katinukus. Nors ir tokie kaip kamuoliukai labai gražūs... Fotkių, fotkių, reikalauju...
Atsakyti
quote=popa,2011 05 17, 22:33]

Laba visiems, bandom rodytis:). Man jau panasus i kaciukus:)
Atrodo nuotraukas pavyko ikelt (instrukciju laikiausi ir apkarpiau kiek reik)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O taip. o taip. Grožis. Dabar paydžiu dar labiau...
Ta nuotrauka kur juodam fone labai graži. O paskutinėje matosi kokia koja galinga. O juodanosis, berniukas ar mergytė. O apie spalvas kaip atrodo. Nors dar sunku nustatyti, bet vistiek, nors ir netiksliai.
Atsakyti
ujujui koks fantastiskas nuostabus tobulas grozis wub.gif wub.gif wub.gif

Kazkaip praleidau, o gal ir neraset - kas kaciuku tetis?
Atsakyti
Aciu uz komplimentus visiems. Nesmulkuciai vaikuciai tikrai:)
Smagu, kad patikom. Nuotraukos anos savaites. Dabar aisku jau didesni, judresni - daro diskotekas ketvirta ryto, o mums iseinant i darba jau miega...

Juodanose mergyte. Berniukai abu balti - sakyciau red point. Mergaites man atrodo blue tabby ir blue tabby with white (nesu tikra, gal dar vezliskumas pasimatys).

Tetis - GrICH Fieniks Fiery Sariola (gal ir nerasiau seniau)
Atsakyti
Sveiki. Kaip ten jaunoji karta laikosi. Laukiam pasakojimų kas koks, kokio būdo, kokie pasiekimai.
O aš buvau parodoje Minske. Ūsorius uždarė interčempijoną.
Bet jei kas sugalvosit ten važiuoti į Felitos parodas, iš kart sakau, geriau nereikia. Bjauri korupcija. Mums pasisekė, mes nesudarėm konkurensijos vietiniams katinams. O su manim važiavę kiti lietuviški gyvūnai - sudarė. Ir tikrai akivaizdžiai matėsi, kad įvertiniai ir nominacijos buvo dalinami baltarusams, pažeidžiant WCF taisykles ir prisigalvojant papildomų.
Mane sužavėjo klubo atradimas, kad pasaulio čempijono titulas katinui nėra pats aukščiausias. Pasaulio čempijonas dar po to renka "absoliutaus Baltarusijos čempijono" titulą. Ir pradeda jį rinkti nuo BCAC. O už parodas ir titulų sertifikatus - dvigubai daugiau nei pas mus renka. Man vis rūpėjo paklausti, kai ateina iki europos čempijonų, renka eurobaltaruso, ar baltaruseuro čempiono titulus. Pasirodo, kad nepaklusnūs klubiečiai yra "baudžiami". Štai kergtis katinas ar katytė gali tik su klubo parinkta pora. Jei porą parenka veisėjas, gali dokumentų laukti tris metelius... Štai ir renka BCACus ketverių metų orientalas katinas, vis dar berniukas, nes šeimininkas nepakankamai lojalus...
Kadangi mes moteriškės buvom karingos, o nesąmonės labai erzino, tai pabaigoje ėmėm ir paprašėm dokumento, kad sumokėjom už parodą. Ne tik negavom, bet ir buvom pasiųstos kuo toliau. Taigi, perspėju, kad važiuojant į Felitos parodas reikia nusiteikti tam, kad sumokėsit 70eurų ir katinas, kuris dvejose parodose buvo nominuotas į BISus, negaus net CACų. Ir kas iš to, kad vakare teisėjas priėjo, apsidairė ir pasakė šeimininkei tyliai "jūsų katinas geriausias šitoje parodoje". Mat vargšą sąžinė sukramtė...
Ūsoriaus nuotraukas sudėjau į albumą. Kam nesitingi, prašom žiūrėti.
https://picasaweb.go...riausGyvenimas#
Atsakyti
[quote=popa,2011 06 11, 23:24]
Sveiki,ale ziuriu apsisviesti pavyko nerealiai lotuliukas.gif dabar bent zinosi koks yra pats kieciausias titulas WCF sistemoj biggrin.gif gaila aisku, kad mums vargsams neikandamas...
O Usorius nepescias bernekas - kiek parodu, tiek sertifikatu... Aisku ir atrodo atitinkamai... Dar per metus ir pasaulio cempiona susirinksit neskubedami:)

Musu jaunimas auga ir uztvaru namie jiems nebeliko, deja... Turim atstova spaudai Arkadiju, sunkuji edruna Aliosa Popoviciu, bailute Alisa ir aktyviste Aniuta (cia apie charakterius trumpai)... Bandysiu ikelti foto (tik bandau todel, kad vis pamirstu kaip tas daroma)

Atsakyti