Įkraunama...
Įkraunama...

Sibiro tigrai ir Nevos maskaradinės

QUOTE(popa @ 2011 04 14, 13:21)
Man parodozė. Jau 4 dienos po parodos, o aš vis dar jaučiuosi laiminga... Apžiūrėjau sekančią parodą gegužės pabaigoje Rygoj, o po to po savaitės Minske. Į Minską nuvažiuoti netoli, bet visa kita kažkaip nedrąsu. Gal kas turi patirties? Be to, perskaičiau, kad Minske reikia su savo narvu važiuoti. Visą dieną šiandien knisu internetą ir nerandu. Aš, aišku, negabi interneto knisėja, bet gal ir apie tai kas nors ką nors žino? Radau tik "kikoje" kažkokį metalinį su ratukais ir kažkokį nedidelį kaip būda. Bet man atrodo kad tai tikrai ne tas ko reikia.

tikrai ne tas ko reikia biggrin.gif maciau skelbima (paskelbe Linasad):
http://www.supermama...?...18109&st=36
o jei turite kas atveztu is Maskvos, tai geriausi narveliai cia:
http://ladioli.ru/foto.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 14 balandžio 2011 - 14:22
Pritariu, kad ladioli geriausi.... Gaila, kad LT nera ju. Aisku dar galima Sturdi (

http://www.sturdipro...ome.php?cat=21)
siustis uz belekokius pinigus. Atrodo lyginau kazkada, tai ladioli apie 200 Lt vienvietis, o ten 600... Niekas i Maskva nevaziuoja:(. Itariu, kad pacioje Minsko parodoje butu galima nusipirkti, bet vaziuoti "na ura" ne kas...
Parodini narva gerai tureti. Kaip pavydziu parodose - tik atsinesa, isvynioja ir jau kisa kate, o mes valom valom, tiesiam tiesiam paklotelius visokius, dar tinkla tempiam, kad pirstu nekistu, o kate vargse transportery tupi tuo metu...

Gal parodoze uzkreciama:) - jau kaip uzknisdavo panoramoj sedet kiaura savaitgali, o dabar gaila buvo, kad nedalyvavom....
Atsakyti
Oi kaip puiku! Ačiū Kavenska, jau susitariau dėl narvo. Greičiausia pirmadienį ir atveš! Tikiuosi Minske nebus problemų, nes parašyta, kad porodai vieta 60cm, o narvas 65cm/ Kalbėjau su viena moterim parodoje, tai suprata, kad ten Minske su taisyklėm griežtai. Pavyzdžiui parašyta, kad ant narvo negalima užrašyti katino vardo. Kodėl? Gal aš ko nežinau ir be reikalo buvau užrašius?
Atsakyti
Tai kur gi tos Bjankos naujienos? Negi ji nusprendė dar palaukti?
Merginos, pasidalinkite patirtim. Užsirašiau į parodą Rygoje gegužės gale. Kaip mokama už parodą. Jei banko pavedimu iš anksto, bankui reikia sumokėti 50Lt. Už parodą 150Lt. Gaila gi bankui tiek atiduoti, jei yra kita išeitis. Mokestis nepriklauso nuo to kokią sumą pervedi. Įdomu kaip žmonės daro, nes ir į Minską reiks pervedinėti.
Ir dar klausimas apie nakvynę Rygoje. Jie siūlo viešbutį šalia parodos vietos, "Keizarmežs" vadinasi. Bet gal kas turit kokių minčių. Padėkit "čainikui" ax.gif
Atsakyti
[quote=popa,2011 04 19, 10:51]
Sianank sianakt Bjanka teikesi naujienu pazerti- labai staigiai... Naujienos 4, lytis dar nenustatyta (buvom labiau uzimti prie speniu delioti - trys kazkokie nevalgus, tik vienas labai edrus)... Ir kamsti ir vandenu nubegima praziopsojom, nors laukem, o paskui staigiai viskas... Atrodytu kaip ir visi, tik pilvas dar kietas man kazkoks (placentos isejo visos). Oksitocino suleidom post faktum, bet nieko...

Sedziu kaip karcery dabar - niekur neleidzia is kambario iseiti - paskui bega ... Ar cia visa laika taip bus? Atostogu tik savaite gavau:(

Del parodos, tai man atrodo jei uzsienio dalyvis, tai galima moketi tik nuvaziavus ir nebus tu 50 lt. O kiek viesbutis kainuoja? mes esam gan pigiam viesbuty Rygoj centre nakvoje (Liene hotel berods), bet nezinau ar su katem leidzia... gal kas geriau ka pasiulys
Atsakyti
Neturėtų vaikščiot iš paskos. Kažkas negerai jai. Paprastai katės taip prašosi pagalbos. Jei būtų viskas gerai, atvirkščiai turėtų norėti vienatvės. Bent man taip atrodo.
Papildyta:
Ir sveikinu, sveikinu. Tegul būna stiprūs, gražūs, linksmi, meilūs ir sėkmingi katukai!!!
Atsakyti
O tas Keizermežs viešbutis kainuoja 25 latus jei užsisakai iš anksto (dvivieti kambarys.) Tai kaip ir pakankamai pigu. Bandau užsirezervuoti.
Atsakyti
Šiandien pagalvojau ar Bianka jau turi vaikiukų, ir, kaip nustatysit lyti smile.gif , juk dar tik pirmoji karta. Mes su vyru labai labai senai įsigijom kačiuką, pavadinom Martynu, deja kai anyta apžiūrėjo Martynas tapo Marta biggrin.gif .
Sveikinimai Biankai ir šeimininkei. Kad augtų sveiki. Apsipras ir nebėgios iš paskos, kol kas pagalbos nori, juk iki šiol ją prižiūrėjot kaip vaiką. Zosiulia, kaip supranti, lauksiu info ax.gif
Popai - gero pasirodymo parodoje.
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus... Tikiuosi bus gerai viskas... Bjanka apsiprato.Dienom is viso ideali mama - net is namelio beveik nesilenda (tenka ir maitint ten. i WC tik karta per diena nueina). Naktim esmine problema buvo, kad nesuprato (ir dabar dar jai nelabai aisku) kodel negali su mumis miegot kaip seniau. Atrodo tik uzmiegi, o jau tupi salia... Kad persimiegu siom dienom, tai negaliu sakyti...
Kaciuku lyti nustatinejo vyras 9garantavo beveik 100 proc), kad yra dvi katytes ir du kaciukai).
Kol mazi ir ne itin gauruoti, sako lengviau nustatyt.
Atsakyti
Smagu, kad didysis nerimas jau praėjo. Teks mažylius irgi į lovą... Pirkit iš kart didesnę. Mūsų lova 2x2m, kai mudu su diedu vienas ant vieno krašto kitas ant kito, tai gyvūnėliai beveik ir telpa, tik vaikams jau vietos nebeužtenka. lotuliukas.gif Pirkom iš kart ąžuolinę lovą, bet ir ta kartais subraška kai visa šeimynėlė susirenka TV žiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
[quote=popa,2011 04 21, 09:59]
Kad mazyliu i lova irgi teks, tai net neabejoju:)... musu mazesne (bet ir zverynas mazesnis), tai gal kaip nors mes ant kampucio su vyru, o chebryte visur kitur:)
nerimui praejus, liko linksmoji dalis - jungineti radiatoriu kas dvi valandas (aciu sildymo sezona baigusiems). Vienam kambary - Taskentas, kitam -bala zino kas.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai va tai va, tik ir lieka sugriūti į lovą visiems, tai ir ramu ir šilta, gaila kad su lova negalima į darbą važiuoti...
Gerų švenčių visiems!!!!!!!
Atsakyti