Įkraunama...
Įkraunama...

Sibiro tigrai ir Nevos maskaradinės

Kaip smagu ziureti i jusu sibirikes.o as su tokiom naujienom visai netiketai pas mus apsigyveno meino meskene ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VOLVIKE @ 2010 08 22, 23:20)
Kaip smagu ziureti i jusu sibirikes.o as su tokiom naujienom visai netiketai pas mus apsigyveno meino meskene  ax.gif 

Na,tai didziausi sveikinimai 4u.gif bigsmile.gif Tik jau suprantu,kad is musu temels pabegsi g.gif O kad ir labai jau rami ji patapo .
Bet vistiek papasakok,koks katytes charakteris,is kur ji atkeliavo-taip suprantu,jau ne visai jaunikle...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 23 rugpjūčio 2010 - 16:38
Na jau pabeksiu bet retkarciai uzsuksiu pasizvalgyti ax.gif
Jo jau jai 4m. seimininkai isvyksta ir nebetures laiko jai ten priziureti ir taip yra apleista truputLabai dziaugiuosi jos atsiradimu ramaus budo va nesenai atlikom manikiura pedikiura tai ramiausiai ant palanges gulinciai thumbup.gif susitvarkiau viena pati kaip ir visada rolleyes.gif Atrodo kad ji jau senai gyvena pas mus. labai megsta bendrauti, valgo kartu su mumis, viena nemegsta buti, turiu vel kompanija kavai gerti thumbup.gif wub.gif su sunum gerai sutaria,labai megsta zaisti nepalyginus su musu Gama kuri nezaide.Seip kolkas dziaugiames visi wub.gif nauja seimos nare.
Atsakyti
Kokios grazios wub.gif Ir kaip joms gera 4u.gif
Papildyta:
As cia apie glossi grazuoles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 08 24, 22:03)
Kokios grazios  wub.gif Ir kaip joms gera 4u.gif
Papildyta:
As cia apie glossi grazuoles ax.gif

smile.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2010 08 20, 20:19)
Niekas neberaso  g.gif
Reiktu nors pasirodyti  ax.gif

Kokia ta mano NUOTAKA, MARTI nuostabiai graži 4u.gif thumbup.gif Ir Golden Brandy labai ilgisi jos... tos vienintelės...
Atsakyti
glossi 4u.gif thumbup.gif daugiau situ uzburianciu zaliaakiu rodyk wub.gif wub.gif

Pushkinas tai lb i mama panasus bigsmile.gif Ypac zvilgsniu smile.gif

O mes buvom rade laukinuke, kiemines kates katyte, maza tigriuke ax.gif
Gaila, kad ne pusiau ilgaplauke. Man katyte lb patiko wub.gif Turi sibirisko kraujo tai tikrai, nes tokia Zveriska bigsmile.gif

Ieskojom, ieskojom jai namu ir katyte jau gyvena Silutej mirksiukas.gif

user posted image
daugiau jos nuotraukyciu http://www.facebook....mp;l=3926808556

Tai tiek naujienu is musu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 01 rugsėjo 2010 - 15:36
Sveiki smile.gif

Tikiuosi neužpyksit, kad užklydau smile.gif Aš čia su tokiu klausimu, mes su vyru užsimanėm šeimos pagausėjimo - katino, tik va bėda man alergija verysad.gif Šiaip kiek teko pastebėt tai plaukui, bet vat teko skaityti apie Sibiriukus, kad jų kailiui nebūna alergijos daugumai, nes šios katės neturi FEL D-1 proteino arba mažiau nei įprastos katės, tad norėčiau paklaust ar teko susidurt su alergišku žmogumi, kad būtų šalia šios katės ir kokia reakcija? smile.gif

Taip pat norėčiau pasidomėt ar Lietuvoje yra šių kačių veislynų? Ir kokios kainos maždaug?
Atsakyti
QUOTE(Inferno @ 2010 09 29, 12:14)
Sveiki smile.gif

Tikiuosi neužpyksit, kad užklydau smile.gif Aš čia su tokiu klausimu, mes su vyru užsimanėm šeimos pagausėjimo - katino, tik va bėda man alergija  verysad.gif  Šiaip kiek teko pastebėt tai plaukui, bet vat teko skaityti apie Sibiriukus, kad jų kailiui nebūna alergijos daugumai, nes šios katės neturi FEL D-1 proteino arba mažiau nei įprastos katės, tad norėčiau paklaust ar teko susidurt su alergišku žmogumi, kad būtų šalia šios katės ir kokia reakcija? smile.gif

Taip pat norėčiau pasidomėt ar Lietuvoje yra šių kačių veislynų? Ir kokios kainos maždaug?

Labai gerai,kad atklysti.Nes Elektraaa,kaip šios temos šeimininkė, šventė gražiausią savo gyvenimo šventę - VESTUVES... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Su kuom ir sveikinam slap.gif flirt.gif Tai ir laiko nebuvo palaikyti temukę. Sibirų pas mus yra gana mažai, todėl ir temukė neaktyvi. Bet pasiskaityt tai apsilankome. O jei ko staigiau prireikia, yra až (žinutės).Pasižiūrėk yra kilmingas sibiro katinas interčempionas Golden Brandy STEBUKLAS (pas mane). Yra Glossi kilminga sibiro katė čempionė Brita.Pas Elektraaa yra jų sūnelis, labai nuostabus mėlynas sibiro katinas tabby Ivo Glazy STEBUKLAS. Jo brolis gyvena Londone. Yra ir tų pačių tėvų dukrytė Bitė (Honeybee) STEBUKLAS. ir dar pora vadų sibiro katinėlių. Ir niekas, atrodo,neveisia šiuo metu kilmingų sibiro katinų. Todėl ir negalėsite jų čia įsigyti. O dėl alergijos, tai ši liga apskritai lengvai išgydoma,atstatant sutrikusią medžiagų apykaitą šviežiomis sultimis,ypač burokėlių. http://sveikatossalt...ltimis-266.html
Tačiau kačių sukeliama alergija neatsiranda dėl sibiro veislės kačių seilių. O šiaip tai reikia tiesiog pabandyti pasiimti sibiro katinuką ar katytę ir pabūti kartu keletą dieną. Tik taip būsite visi tikri. Įdedu keletą Bitės nuotraukų, bet galite pamatyti ją ir jos tėvelį Golden Brandy http://www.unitedcat...user/Fonda/cats
Jei susidomėsit, norėsit išbandyti antialergiškumą, rašykit man į až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 23 spalio 2010 - 20:58
Sveiki visi. Įsijungiu į jūsų pokalbius, nes nusipirkau nevos maskaradinį berniuką. penktadienį atvažiuos iš Samaros. Jam6 mėnesiai. Ieškosim draugių, lankysimės parodose. Gal galit patarti į kokį klubą geriau stoti?
Atsakyti
laba,
as irgi pirma karta rasau, nors vis paskaitydavau... Mes turim nevos maskaradine panele Kaune. vienu met ir triju menesiu. Mes LGAC klubui priklausom (WCF sistema)
Atsakyti
Puiku! Jei seksis gerai, po metų galėsim pirštis... Gal dalyvausit parodoje Kaune? Mes greičiausiai nespėsim prisiregistruoti, o ir katinas dar nebus apsipratęs su naujais namais.
Atsakyti