Įkraunama...
Įkraunama...

...ir danguje sužibo dar viena žvaigždelė...

Dėkoju už palaikymą...
Atsakyti
Ašaros rieda kaip pupos cray.gif ... Užuojauta 4u.gif .
Mažas angeliukas sėdi ant debesies, tabaluoja kojytėmis ir kasdien žiūri į jus wub.gif ...
Kodėl kartais susitinkam tokiam trumpam momentui verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 12 21, 18:00)
Ašaros rieda kaip pupos cray.gif ... Užuojauta 4u.gif .
Mažas angeliukas sėdi ant debesies, tabaluoja kojytėmis ir kasdien žiūri į jus wub.gif ...
Kodėl kartais susitinkam tokiam trumpam momentui verysad.gif ?


Ek tas mano Angeliukas verysad.gif , jau būtų mums pusmetukas...
Atsakyti
Skaitau, ir skruostais byra asaros... Uzuojauta... Tik laikas gali tau padeti, jis geriausiai gudo zaizdas. Mano patirtis tokia pat. Bet dabar prabegus 6 metams viskas atrodo toli toli, visas skausmas giliai sirdyje. stiprybes Jusu seimai.
Atsakyti
QUOTE(neimaa @ 2011 01 02, 19:17)
Skaitau, ir skruostais byra asaros... Uzuojauta... Tik laikas gali tau padeti, jis geriausiai gudo zaizdas. Mano patirtis tokia pat. Bet dabar prabegus 6 metams viskas atrodo toli toli, visas  skausmas giliai sirdyje. stiprybes Jusu seimai.



Ačiū Tau, Mamyte, už palaikymą. Styprybės linkiu ir Tau...
Atsakyti
console.gif console.gif ne pirma karta skaitau, ne pirma karta ir verkiu, bet nuo to ne kiek nelengviau...
o kaip butu smagu, kad tokiu istoriju nebutu, kad viskas visiems butu gerai, kad vaikai gimtu sveiki, kad gyventu ilgai ilgai
Atsakyti
Jusu istorija sujaudino mane,jai tik galeciau jums padeti.Net isivaizduot sunku,ka turejot iskenteti,linkiu jums kad si karta viskas butu tik gerai,kad gryztumet namucio visi sveiki ir gyvi ir augtumet laimingi.Noriu jums palinketi tik dziaugsmo sirdeleje,bukite laiminga jus ir visa jusu seima.
Atsakyti
Kaip visa tai dar sviezia ir pazistama... reanimacija, brangiausias zmogutis apraizgytas zarnelem ir vamzdeliais, paros praleistos prie jo mazycio inkubatoriaus. Vilties spindulys kad gereja kraujo rezultatai, mazeja vaistu dozes.. Antra operacija ir baisus gydyoju verdiktas... visi organai pazeisti, vilties nebera... Paskutinis sunelio atodusis ant ranku..
Atsakyti
Labai suprantu tavo jausmus, mieloji... Mano taip mylėta, laukta, išsvajota dukrytė gyveno tik 1 parą... Mes visada mylėsime savo mažučius angeliukus, kad ir kur jie bebūtų. Sėkmės ir stiprybės gražiai Jūsų šeimai.
Atsakyti
... čia ilsisi mano Angelas...

user posted image


P.S. Ačiū už palaikymą. Siunčiu savo geras mintis, kurių, galbūt, kažkuriai reikia šiandien labiau negu man pačiai...
Atsakyti
Laikykis, mažut,

Tai, kas mūsų nenužudo - užgrūdina. Matyt, kažkas aukščiau nusprendė, kad mažas angeliukas turi keliauti į dangų... Liūdna, baisu ir skauda... Tas randas širdyje liks amžiams. Žinau, ką reiškia pagimdyti ir laukti bei melstis, kad mažylis gyventų. Mes papuolėm tarp tų, kuriems pasisekė, puikiai žinau, ką išgyvenai laukdama (jeigu įdomi mūsų istorija - skaitykit paraše)
Beje, labai labai džiaugiuosi, kad Dievulis Jus apdovanojo: Sofija 2011 07 18
Žinokit, kad Jūsų dukrytė bus labai laiminga turėdama angelą sargą, norisi tikėti, kad daugiau niūrūs debesys netemdys Jūsų šeimos, didelės sėkmės Jums wub.gif
Atsakyti
Nuosirdziausiai linkiu jums kuo geriausios kloties. Netycia uzklydau cia, kai ieskojau jusu dieviskai graziu laikrodziu 4u.gif Lai jusu gyvenime nebebuna tamsiu akimirku. 4u.gif
Atsakyti