Sveikos visos besimokancios ir jau islaikiosios
Mano ispudziai is vairavimo egzamino Regitroje dar sviezi
Laikiau vairavimo egzamina si sestadieni ir sekmingai is pirmo karto

. Is savo patirties noriu pateikti keleta pastebejimu bei patarimu, kurie galbut kam nors pravers.
Pries egzamina netgi pats mano instruktorius patare isgerti 40-50 gramu brendzio arba trauktines. Na as tai pries kiekviena vairavima kai mokiausi mazdaug likus geram pusvalandziui islenkdavau ir tas man labai padejo

. Tiesiog nuslopina jauduli ir siek tiek atpalaiduoja.

Bet cia jau kiekvienam asmeniskai spresti.
Jei gyvenate Kaune labai patarciau papildomai pasimokyti vazineti Auto ABC aiksteleje. As du menesius kiekviena sestadieni ir sekmadieni su draugu zulindavau toje aiksteleje. Patikekite manimi, tai tikrai man buvo naudinga. Geriau tas valandas su instruktoriumi pavazinekite gatveje, o aiksteleje pavazinekite savarankiskai. As aiksteleje su instruktoriumi vazinejau tik 2 kartus, o visus 8 kartus gatveje. Taigi nereikejo nei vieno papildomo vaziavimo. Taip pat pasistudijuokite Regitros vairavimo egzamino marsrutus ir su draugu ar teciu pravaziuokite jais.
Mano nuomone, vaziavimas aiksteleje egzamino metu yra vos ne svarbesne egzamino dalis vien del to, kad aiksteleje jums nebus atleista nei viena klaida, na galbut isskyrus tai, jei uzgesite ant estakados. Nors mano viena bendradarbe neislaike jau 2 vairavimu egzaminu, vien del to kad gesdavo ant estakados ir ant jos neuzvaziuodavo. Jau nekalbant apie tai, jei bent veidrodeliu uzkliudysite kuoliuka. Tada egzaminas tikrai baigtas Savo akimis maciau bent kelis tokius atvejus. Vaizdas is tikruju ziaurus

. Butinaj pries egzamina paprasykite egzaminuotojo leisti susipazinti su masina, pasiziurekite kaip jungiasi atbulinis begis, sviesos ir t.t.
Na o gatveje tai tikrai jau ne zioplinekite, o isivaizduokite, kad vaziuojate viena ir pati viska darote - galvokite savo galva, o ne apie tai kad salia sedi egzaminuotas. Dar siulyciau jei imanoma vairavimo egzamino laikymui uzsiregistruoti sestadienui iki pietu, o geriausias variantas - 8.15. As tokiu laiku ir laikiau. Masinu tikrai nedaug, iskyrus pavienes ir marsutini transporta.
Na o del pinigu davimo esu girdejusi, kad jie padeda. Bet ne visada - tiesiog reikia spresti pagal situacija. Mano to neprireike, nors ir buvau pasiruosusi

.
Na o jeigu neislaikysite is pirmo karto, tai tikrai ne pasaulio pabaiga

. Juk mokotes vaziuoti ne tam kad islaikytumeme egzamina, o tam kad ismoktumete vairuoti

. Kaip jau kazkuri komentaruose sake, juk gyvenimas yra didesnis egzaminas

.
Sekmes visoms besimokancioms ir vairuojancioms