Ateinu pasipasakot apie kelis savo blizgius....
Sitas ne naujiena mano krepselyje, bet kazkaip vis dvejoniu sukelia, o normaliai turbut ir nesu komentavus niekur. Putlinantis
LIP FUSION 'pucker up' blizgis (turejau 4 spalvytes, bet tik sia pasilikau) - na del putlinimo net nezinau, nematau kazkokio super efekto, nors lupas pasaldo, lengvai pakandzioja, skonis toks cinamoninis. Manau tas paputlejimas tik vizualiai del lupu slapumo atrodo ir tiek. O kaip blizgis smagus ant lupu, ypac karstom dienom. Tik man teptukas nepatinka - kazkoks nepatogus, lengva uz krastu uzeit ir pan. Bet turbut bemastydama ir bedvejodama taip ir sunaudosiu

Sekantis sena meile (nors sunaudojus tik 1 iki siol esu)
Maybelline 'water shine diamonds' blizgis, spalvyte
'precious lilac' - atmintyje jis man buvo kaip idealiso spalvos blizgis, t.y. alyvinio atspalvio, bet neryskus, neikyrus ir pan., tai atostogu metu LT vasara nusipirkau, bet is sandeliuko tik dabar istraukiau... Nors jau parduotuvej kazkaip man ne toks jis atrode, t.y. spalva labiau link rozines, ne alyvines, ant lupu visai beveik nesimato... Tai taip ir nezinau pakeista juose kazkas ar tiesiog atmintis apgauna mane del to pirmojo.... Bet kas itin patiko, tai skonis
Velgi po atostogu LT pas mane atsirades Manhatan blizgis, spalvyte '52n' - is sandeliuko irgi istrauktas visai neseniai. Sitas iskart sunervino savo sepeteliu, t.y. sereliai tokie trumpi, nepatogus tepti ir isvis kazkaip kartais truputi dryziais nusitepa sis blizgis. Spalva grazi, su daug blizguciu, bet ant lupu man ji tokia, kad kartais patinka, o kartais ne - matyt priklauso nuo tepamo kiekio ir bendro makiazo (nors dazausi daugmaz taip pat visada)... Bet siaip nekartotinas pirkinys....

Na ir labiausiai nustebines (nes nesitikejau nieko gero is jo)
UMA 'perfect kiss' blizgis-balzamas - kolkas tik pora kartu naudojau, tai dar pavargstu kol isspaudziu (nesuprantu kazka reikia padaryt ar tik spaust, kad iseitu blizgis ant sereliu, as tik spaudziu). Bet siaip patiko kaip pasidengia, kaip laikosi, patiko spalva, blizgesys, sereliai kiek ilgoki, bet patogus uztepti.