Pirmadienis
Pusryciaikepti kiausiniai.
Pietuskalakutienos, triju grudu kruopu ir pomidoru pastos sriuba
Vakariene-koldunai..
Antradienis-
Pusryciai-sumustiniai .
Priespieciai11 valsaltiena su duona ir agurkais.
Pietus- kotletai, cukinija idaryta mesa, bulviu kose ir padazas.
Vakarienemanu kose
Treciadienis
Pusryciai-sumustiniaiir virti kiausiniai.
Pietums-buvom isvyke, kelionej sureliai, bandeles, ankaridziu riesutai
Vakarieneisilke patale, sprotai
Ketvirtadienis
Pusryciai-sumustiniai, blynai
Pietusraganu kepsnys
Vakarienei- sausainiai., po sokoladuka
Penktadienis
Pusryciaisumustiniai
Pietus, lietiniai su varske ir obuoliais
Vakariene-makaronu sriuba su likuciais , lasinuku rieke, 2desrelem, senu sriubos pakeliu
Sestadienis
Pusryciai--sumustiniai
Pietus apkepta, troskinta vistiena su bulvem ir obuoliais
Vakariene-sokoladinis pyragas(dukra kepe) lietiniai su varske, obuoliais, kepintos semkes.
Sekmadienis
Pusryciai-sumustiniai, vistienos likuciai
Pietus-karbonadas, bulves, pomidorai su grietine
Vakarienei-ryziu pieniska sriuba, ryziu kose su uogiene ar sviestu..
Islaidos apytiksles
Pomidoru pasta 2lt
Desra15lt
Duona 7lt
Sviestas7lt
Sureliai, bandeles, riesutai-20lt
Silke, sprotai, koldunai10lt
Saldainiai, sokoladukai, saldumynai 15lt viso apie76lt
Darau viena menesio didely apsipirkima, kas savaite tik kazko butino perkam arba saldesiu,
Kai padarysiu didyji apsipirkima tai ir islaidas cia surasysiu.
Sveikutes.
Ateinu ir as su savo praeitos savaites meniu. Priminsiu, kad mes dviese. As ir MB.
Apsipirkti uzvaziavome i hyper rimi, antradieni vakare. Deja, del uzimtumo nebuvau susidariusi meniu savaitei i prieki. Taigi apsipirkinejome mastydami parduotuveje. O veliau, namuose kiekviena diena mastydavau ka gaminti. Taigi pirkome:
5bandeles, saldainiai sveriami, saulegrazu pakelis, 3 varskes sureliai = 12,16 lt
Ant sumustiniu pusryciam ir vakarienei, ar diena uzkasti paememe: 2 skardines sprotu, (lietuvisku ir rygisku, tai rygiski skanesni...) 5,18lt, karstai rukytos kiaulienos file 256 g 5,12lt, sudyta lasisu file 170 g 9,69lt, desertinis suris su zele 342g, 4,89lt, zuvu pirsteliu dezute ,,ESVA 259g, 3,19lt, ir 2but alaus 4,48lt. Is viso gaunasi: 32, 55 lt.
Kadangi namuose buvo batono nepirkome, tik po keliu dienu nusipirkome du= grubiai skaiciuojant 4lt. Dar kai antradieni apsipirkinejome buvo namuose saldytuve likes sviezios kiaulienos gabaliukas, kuri veliau sunaudojome. Taip pat sios savaites eigoje dar teko pirktis saldumynu prie arbatos. Tai kainavo mazdaug 20lt, ir dar nusipirkome lydyto surelio dezute 2.99lt, bet dar net neatidareme, tai liks kitai savaitei, kiausiniu 2 dezutes 5lt ir sviezios kiaulienos sonines 5lt.
Taigi galutine suma: 81,70 lt.
Kaip jau anksciau minejau bulviu, morku, svogunu, cesnako, pieno, varskes, obuoliu neperkame, nes visa tai turime namuose savo, is darzo.
Taigi anradieni grize is parduotuves vakare pasidareme prie arbatos sumustiniu su raudona zuvimi ir sprotais, pora bulkuciu suvalgeme
Treciadienis:
Pusryciai: buvo sumustiniai su karstai rukyta kiauliena ir agurku ant virsaus ( is anksciau buvo like, ir sviesto taip pat turejome is anksciau ), surelis, bulkutes.
Pietus: makaronai su kiaulienos troskinuku ( kiauliena kaip jau rasiau dar buvo saldytuve likes gabaliukas, svogunas, morkos, petrazoles, irgi savos ir grietine) ir agurku su morkomis salotos acte- vasara uzsimarinavome ziemai.
Vakariene: Sumustiniai su desertiniu suriu,saldumynai, arbata zinoma, bulkutes.
Ketvirtadienis:
Pusryciams buvo ivairiu sumustiniu su tuo ka turejome nusipirke, arbata.
Pietums: gaminau bulviu kose + marinuoti kalpokai su svogunu ir grietine ( rudenio pradzioje pasirinkome kalpoku ir ziemai pastatem).
Vakarienei: ivairus sumustiniai, sumustiniai su sprotais, arbata, saldumynai.
Penktadienis:
Pusryciams: sumustinukai su tais paciais skanestais ( vis pakeiciam eiliskuma, tai kazkaip net neatsibodo, bet jau man...), arbata, skanumynai-saldumynai.
Pietus: makaronai + sonine apkepta su svogunais, agurku morku salotomis acte, paciu darytos, tos pacios.
Vakariene: sumustiniai, likes surelis, arbata, saldumynai.
Sestadienis:
Pusryciams: valgeme sumustinius su raudona zuvyte ( jau pabaigeme siandien), ir su k, rukyta kiauliena, arbata, sokoladas pieniskas.
Pietus: bulviu kose dariau, likusius zuvu pirstelius iskepiau, ir padariau tarkuotu morku su cesnakais, pipirais ir majonezu salotas.
Vakarienei : dar nezinau, arba padarysiu lietinius su varskes ir razinu( yra like is anksciau) idaru, arba gersime arbata su sumustiniais, nes dar yra like desertinio surio, lydyto surelio dezute, k, rukytos kiaulienos truputi.
Rytojus: dar tiksliai nezinau irgi, bet mastau, gal:
Pusryciai: virti arba kepti kiausiniai, batonas, arbata.
Pietus: kadangi yra like bulviu koses siandienines tai gal ja pasildysiu + kalpokai su svogunais, grietine. Gal isvirsiu kopustu sriubos, nes yra keletas savo kopustu( o jei ne ryt isvirsiu, tai kitos savaites begyje tikrai isvirsiu sriubytes...)
Taigi: savaites pabaigoje saldytuve liko: desertinio surelio siek tiek, rukytos kiaulienos truputi, lydyto surelio dezute net neatidaryta dar, 2dezutes kiausiniu, sviesto, margarino, majonezo dar yra like is anksciau. Taip pat dar liko batono siek tiek, kruopu... Kada darysime kita apsipirkima nezinau, nes dar galima ir su siais produktais prasisukti. Na tik gal pietum sviezios mesytes reiktu....Zinau, kad tik saldaus ka nors prie arbatos MB grizdamas nupirks siandien...
Taigi, prasyciau ivertinti....kaip Jusu nuomone man sekasi...?
Manau, jei nebutume tokie smalyziai, ir kiekviena diena nevalgytume saldumynu, tai galetume prasisukti dar geriau, bet...
P.S. Kitai savaitei planuoju gaminti, bet dar tiksliai nera aisku: varskecius, zagarelius prie arbatos, galbut lietiniu blynu su razinu idaru, kopustu sriuba, jei ryt nevirsiu jos, galima butu apkepti bulves su kiausiniais, kalpoku gal dar galima butu atidaryti( o gal ir ne nes dar ziema net neprasidejo, o mes juos jau sveiciame, ziemai neliks, bet ka padarysi, labai jau megstam juos...), galima butu silkes nusipirkti, na bet cia tik planai tiksliai dar nieko nezinau, reikia apmastyti. kitos savaites pabaigoje stengsiuosi vel surasyti musu savaites meniu.

Apsipirkti uzvaziavome i hyper rimi, antradieni vakare. Deja, del uzimtumo nebuvau susidariusi meniu savaitei i prieki. Taigi apsipirkinejome mastydami parduotuveje. O veliau, namuose kiekviena diena mastydavau ka gaminti. Taigi pirkome:
5bandeles, saldainiai sveriami, saulegrazu pakelis, 3 varskes sureliai = 12,16 lt
Ant sumustiniu pusryciam ir vakarienei, ar diena uzkasti paememe: 2 skardines sprotu, (lietuvisku ir rygisku, tai rygiski skanesni...) 5,18lt, karstai rukytos kiaulienos file 256 g 5,12lt, sudyta lasisu file 170 g 9,69lt, desertinis suris su zele 342g, 4,89lt, zuvu pirsteliu dezute ,,ESVA 259g, 3,19lt, ir 2but alaus 4,48lt. Is viso gaunasi: 32, 55 lt.
Kadangi namuose buvo batono nepirkome, tik po keliu dienu nusipirkome du= grubiai skaiciuojant 4lt. Dar kai antradieni apsipirkinejome buvo namuose saldytuve likes sviezios kiaulienos gabaliukas, kuri veliau sunaudojome. Taip pat sios savaites eigoje dar teko pirktis saldumynu prie arbatos. Tai kainavo mazdaug 20lt, ir dar nusipirkome lydyto surelio dezute 2.99lt, bet dar net neatidareme, tai liks kitai savaitei, kiausiniu 2 dezutes 5lt ir sviezios kiaulienos sonines 5lt.
Taigi galutine suma: 81,70 lt.

Kaip jau anksciau minejau bulviu, morku, svogunu, cesnako, pieno, varskes, obuoliu neperkame, nes visa tai turime namuose savo, is darzo.
Taigi anradieni grize is parduotuves vakare pasidareme prie arbatos sumustiniu su raudona zuvimi ir sprotais, pora bulkuciu suvalgeme
Treciadienis:
Pusryciai: buvo sumustiniai su karstai rukyta kiauliena ir agurku ant virsaus ( is anksciau buvo like, ir sviesto taip pat turejome is anksciau ), surelis, bulkutes.
Pietus: makaronai su kiaulienos troskinuku ( kiauliena kaip jau rasiau dar buvo saldytuve likes gabaliukas, svogunas, morkos, petrazoles, irgi savos ir grietine) ir agurku su morkomis salotos acte- vasara uzsimarinavome ziemai.
Vakariene: Sumustiniai su desertiniu suriu,saldumynai, arbata zinoma, bulkutes.
Ketvirtadienis:
Pusryciams buvo ivairiu sumustiniu su tuo ka turejome nusipirke, arbata.
Pietums: gaminau bulviu kose + marinuoti kalpokai su svogunu ir grietine ( rudenio pradzioje pasirinkome kalpoku ir ziemai pastatem).
Vakarienei: ivairus sumustiniai, sumustiniai su sprotais, arbata, saldumynai.
Penktadienis:
Pusryciams: sumustinukai su tais paciais skanestais ( vis pakeiciam eiliskuma, tai kazkaip net neatsibodo, bet jau man...), arbata, skanumynai-saldumynai.
Pietus: makaronai + sonine apkepta su svogunais, agurku morku salotomis acte, paciu darytos, tos pacios.
Vakariene: sumustiniai, likes surelis, arbata, saldumynai.
Sestadienis:
Pusryciams: valgeme sumustinius su raudona zuvyte ( jau pabaigeme siandien), ir su k, rukyta kiauliena, arbata, sokoladas pieniskas.
Pietus: bulviu kose dariau, likusius zuvu pirstelius iskepiau, ir padariau tarkuotu morku su cesnakais, pipirais ir majonezu salotas.
Vakarienei : dar nezinau, arba padarysiu lietinius su varskes ir razinu( yra like is anksciau) idaru, arba gersime arbata su sumustiniais, nes dar yra like desertinio surio, lydyto surelio dezute, k, rukytos kiaulienos truputi.
Rytojus: dar tiksliai nezinau irgi, bet mastau, gal:
Pusryciai: virti arba kepti kiausiniai, batonas, arbata.
Pietus: kadangi yra like bulviu koses siandienines tai gal ja pasildysiu + kalpokai su svogunais, grietine. Gal isvirsiu kopustu sriubos, nes yra keletas savo kopustu( o jei ne ryt isvirsiu, tai kitos savaites begyje tikrai isvirsiu sriubytes...)
Taigi: savaites pabaigoje saldytuve liko: desertinio surelio siek tiek, rukytos kiaulienos truputi, lydyto surelio dezute net neatidaryta dar, 2dezutes kiausiniu, sviesto, margarino, majonezo dar yra like is anksciau. Taip pat dar liko batono siek tiek, kruopu... Kada darysime kita apsipirkima nezinau, nes dar galima ir su siais produktais prasisukti. Na tik gal pietum sviezios mesytes reiktu....Zinau, kad tik saldaus ka nors prie arbatos MB grizdamas nupirks siandien...
Taigi, prasyciau ivertinti....kaip Jusu nuomone man sekasi...?

P.S. Kitai savaitei planuoju gaminti, bet dar tiksliai nera aisku: varskecius, zagarelius prie arbatos, galbut lietiniu blynu su razinu idaru, kopustu sriuba, jei ryt nevirsiu jos, galima butu apkepti bulves su kiausiniais, kalpoku gal dar galima butu atidaryti( o gal ir ne nes dar ziema net neprasidejo, o mes juos jau sveiciame, ziemai neliks, bet ka padarysi, labai jau megstam juos...), galima butu silkes nusipirkti, na bet cia tik planai tiksliai dar nieko nezinau, reikia apmastyti. kitos savaites pabaigoje stengsiuosi vel surasyti musu savaites meniu.

ewacka, viska spuiku, tik labai ties sumuštiniai į akis krinta, juk jiem daug išeina pinigėlių. seniau pas mus kas rytą buvo sumuštiniia, dabar stengiuos mažinti, tik kad vaikas einant į mokyklą jų griebiasi, bet šiaip atpratom labai mes nuo jų. savaitgalį ir per atsotoga skai visi esam namie stengiuos virti, kepti kiaušinius (matau tą darai), virti košes, kepti omletus, blynus. o kas tie kalpokai?
grybai? kaip jie atrodo?gal žinau tik kitaip vadinam? aš dažnai grybų nedarau, nes vyresnis vaiaks nevalgo, o mažajam dar neduodu.

bet tik dabar pastebejau, buvau pabraukus, o dabar neber, ka gaminau, tai pala, as pabraukiau vorde, kopinau ir taip iseina nenusikopina pabraukimas, ot ziople



QUOTE(KaZantipA @ 2010 10 22, 18:18)
o kuriose jus parduotuvese apsipirkinejat?
mesa ir jos produkcija perku vieno ukininko firminej parduotuvej arba turguj, darzoves ir vaisius irgi dazniausiai is turgaus, o visa kita- maximoj, retkarciais iki. nes pas mus nera norfos

man irgi idomu, kas yra kalpokai


mes siandien nedarem savaitinio kassestadieninio apsipirkimo, nes B dirbo, tai teks apsipirkt rytoj, tik kad rytoj mesos nebus niekur, tai mesa pirksiu pirmadieni, tai dabar suku galva ka pirmadieni ne mesisko valgyt


Kalpokai, tai grybai. Tik pastebejau , kad gal blogai issireiskiau, grybai turbut ne marinuojami o sudomi.
Del sumustiniu Mazge1979 sutinku. Tai gal ne tik brangu, bet ir pabosta, jei nebuna skirtingo maisto ant sumustiniu ,,padeti,,...Man net MB daznai del sumustiniu pusryciams paprieskaistauja. Nori, kad ju daznai labai nebutu...Tai viriau anksciau pusryciams, kartais vakarienei saldzias koses( nes MB tik saldzias megsta): manu, avizine kose su razinom, ryziu su razinom...Bet, kad po to, kazkaip atsivalgem...ir nebesinori, nes is pradziu, kai tai buvo nauja, vos ne kiekviena diena valgem jas....dabar labai retai verdame jas. Kiausiniu kiekviena diena neprigaminsi, kiekviena diena ju tiesiog negalima, nesveika. Tai stengiames ne daugiau kaip 2kart i sav valgyti...Kas del blynu- MB miltiniu nemegsta. Vieninteliai jam patinkantys, lietiniai su varskes ir razinu idaru, bet varske labai saldinu cukrumi...Megsta bulvinius, bet su farso idaru, tai juos gaminame pietums...
Vat pusryciai labai sudetinga tema pas mus- jie turi buti mum abiem sotus (kavos puodeliu su sureliu mum tikrai neuztenka) bet tuo pat metu pusryciai o ne pietus....Gal kas patars ka...? Varskeciai jau taip pat atsibodo pusryciams...aplamai, dabar juos lb retai gaminu....virtinuku nemegsta... Nezinau, noretusi kazko nebrangaus, bet tuo pat metu, kiekviena ryta vis kazko naujo. Nu, kad vis nesikartotu ir nesikartotu, nes pabodo jau tas pats...Kartais, kai lieka is vakaro gamintu cepelinu, bulviniu blynu su farso idaru, tai ryte pasisildome, bet kad ne per dazniausiai pvz cepelinus gaminu...
MonikiSs tai pagaminkite lietiniu su kokiu idaru, ar varskeciu, bulviniu blynu na ir sriubyte gal kokia, nebutinai is mesytes bulijono virta....
Beja siandien musu vakariene : MB nupirko 2 strimeles ir sausainiu= 7, 40Lt. Tai strimeles valgem su duona, batonu, majonezu, ir arbata su sausainiais...dar ir katinas strimeliu vakarienei gavo....

Del sumustiniu Mazge1979 sutinku. Tai gal ne tik brangu, bet ir pabosta, jei nebuna skirtingo maisto ant sumustiniu ,,padeti,,...Man net MB daznai del sumustiniu pusryciams paprieskaistauja. Nori, kad ju daznai labai nebutu...Tai viriau anksciau pusryciams, kartais vakarienei saldzias koses( nes MB tik saldzias megsta): manu, avizine kose su razinom, ryziu su razinom...Bet, kad po to, kazkaip atsivalgem...ir nebesinori, nes is pradziu, kai tai buvo nauja, vos ne kiekviena diena valgem jas....dabar labai retai verdame jas. Kiausiniu kiekviena diena neprigaminsi, kiekviena diena ju tiesiog negalima, nesveika. Tai stengiames ne daugiau kaip 2kart i sav valgyti...Kas del blynu- MB miltiniu nemegsta. Vieninteliai jam patinkantys, lietiniai su varskes ir razinu idaru, bet varske labai saldinu cukrumi...Megsta bulvinius, bet su farso idaru, tai juos gaminame pietums...
Vat pusryciai labai sudetinga tema pas mus- jie turi buti mum abiem sotus (kavos puodeliu su sureliu mum tikrai neuztenka) bet tuo pat metu pusryciai o ne pietus....Gal kas patars ka...? Varskeciai jau taip pat atsibodo pusryciams...aplamai, dabar juos lb retai gaminu....virtinuku nemegsta... Nezinau, noretusi kazko nebrangaus, bet tuo pat metu, kiekviena ryta vis kazko naujo. Nu, kad vis nesikartotu ir nesikartotu, nes pabodo jau tas pats...Kartais, kai lieka is vakaro gamintu cepelinu, bulviniu blynu su farso idaru, tai ryte pasisildome, bet kad ne per dazniausiai pvz cepelinus gaminu...
MonikiSs tai pagaminkite lietiniu su kokiu idaru, ar varskeciu, bulviniu blynu na ir sriubyte gal kokia, nebutinai is mesytes bulijono virta....
Beja siandien musu vakariene : MB nupirko 2 strimeles ir sausainiu= 7, 40Lt. Tai strimeles valgem su duona, batonu, majonezu, ir arbata su sausainiais...dar ir katinas strimeliu vakarienei gavo....

tai gal kepk kokius apkepus iš vakaro bus atsišildyt pusryčiams, makaronų aptiekalai ir vėl košės
varškė su uogiene, paštetas
sriubų mažai
pas mane ir jų mažai, bet jų reikia

sriubų mažai

ewacka, pusryčiam gal muesli su pienu mėgstat? Ar kukurūzų dribsnius. Dar koks varškės ar makaronų apkepas iš vakaro keptas ir pašildytas. Kada turint laiko galima pridaryt koldūnų su mėsa, varše, špinatais ar šonine. Ryte išvirt daug laiko neužima. O taip tai košės, sumuštiniai, kiaušinienės. Kažin ko neprigalvosi

matau diskusija apie pusrycius, tai pasidalinsiu patirtimi.
pas mus pusryciai turi but labai sotus, gyvenam kaime, dirbam fiziny darba, todel su valgius, surely ar blynely tikrai ilgai netemptum, todel arba valgom itin socius pusrycius arba dar buna ir priespiecia, pvz beveik visad pusrycia iki 8valgomi, vasara 7, priespieciai11, pietus2-3 vakariene6, uzkandziai jei kam reikia veliau, aisku ne visad tas laikas atitinka.
mama be sumustyiniu niekad nepavalgo ir sumustiniai desra ir suris, naminis ar fermentinis, jei kitaip nesotu, neskanu ir pan, mes su mb kartais isiverdam, ar kepam kiausinius, arba kepam spirgu is rukytu lasiniu, arba ant sumustinio uzsidedam naminio kumpio, labai retais atvejais valgom sprotus ar kokia zuvy, kepu ir blynelius, bet dugiausia vaikams, diziajai cia, o mes irgi valgom, bet po normaliu pusryciu desertui.
prisiminaiu mum su mb dar pusryciams tinka vakaryksciai virtas bulves apkepinu keptuvej uzkuliu kelis kiausinius, dar koki lasinuku gabaliuka, tuomet jau tinka.
buvo atvaziaves draugas is Prancuzijos, tai kai pamate pusryciu stala ciut nenugriuvo, juk jie valgo, batona su uogiene, bet po kiek laiko pasake , kad kaime gyvenantys, ukyje dirbantys taip pat valgo daug ir sociai.
pas mus pusryciai turi but labai sotus, gyvenam kaime, dirbam fiziny darba, todel su valgius, surely ar blynely tikrai ilgai netemptum, todel arba valgom itin socius pusrycius arba dar buna ir priespiecia, pvz beveik visad pusrycia iki 8valgomi, vasara 7, priespieciai11, pietus2-3 vakariene6, uzkandziai jei kam reikia veliau, aisku ne visad tas laikas atitinka.
mama be sumustyiniu niekad nepavalgo ir sumustiniai desra ir suris, naminis ar fermentinis, jei kitaip nesotu, neskanu ir pan, mes su mb kartais isiverdam, ar kepam kiausinius, arba kepam spirgu is rukytu lasiniu, arba ant sumustinio uzsidedam naminio kumpio, labai retais atvejais valgom sprotus ar kokia zuvy, kepu ir blynelius, bet dugiausia vaikams, diziajai cia, o mes irgi valgom, bet po normaliu pusryciu desertui.
prisiminaiu mum su mb dar pusryciams tinka vakaryksciai virtas bulves apkepinu keptuvej uzkuliu kelis kiausinius, dar koki lasinuku gabaliuka, tuomet jau tinka.
buvo atvaziaves draugas is Prancuzijos, tai kai pamate pusryciu stala ciut nenugriuvo, juk jie valgo, batona su uogiene, bet po kiek laiko pasake , kad kaime gyvenantys, ukyje dirbantys taip pat valgo daug ir sociai.
tai, kad pas mus orkaite truputi streikuoja, tai nelabai mum apkepai gaunasi gaminti.
Zinau, kad sriubu mazai, bet ziema taisausi ir beveik kiekviena diena verdu...
Koldunus tai gaminuosi karts nuo karto pati. Bet mes tik su farsu kiaulienos megstam (kuri patys pasigaminame). Zinau, kad labai patogu kai ju daug prigamini, o poto kai nori issiverdi ryte ar vakare, kai daug laiko nera, ir + dar koki padaziuka pasigaminti galima prie ju....O del miusli, dribsniu reiks pagalvoti...gera ideja.
Labai reetaai tokius pusrycius valgome. Seniai jau buvo tai...
hugencija2 o su kuo jus tuos spirgus kepintus valgote, vienus? idomu pasidare...?
o as kartais ir vakarykstes bulves apkepu ir kiausiniu dar imusu. Na kai pavardiju sau, tai ir ta ir ta, gaminames - lyg ir ivairus maistas gaunasi. Bet kasdienybeje, kazkaip viskas atsibodo, ir atrodo, kad diena is dienos ta pati valgome...


Koldunus tai gaminuosi karts nuo karto pati. Bet mes tik su farsu kiaulienos megstam (kuri patys pasigaminame). Zinau, kad labai patogu kai ju daug prigamini, o poto kai nori issiverdi ryte ar vakare, kai daug laiko nera, ir + dar koki padaziuka pasigaminti galima prie ju....O del miusli, dribsniu reiks pagalvoti...gera ideja.

hugencija2 o su kuo jus tuos spirgus kepintus valgote, vienus? idomu pasidare...?


Užsukau į šią temą ir noriu prisijungti prie jūsų.
Gerai suprantu,kad sunkiai dirbantiems reikia sočių pusryčių.
Bet galima vietoj kasdieniinių sumuštinių galima sugalvoti įvairių sočių salotų.
Jeigu ne su daržovėmis tai pavyzdžiui galima su virtomis pupelėmis,jeigu liko virtos mėsosnuo pietų,galima elementarios šlapionkės.
Kad ir iš tų pačių sumustinių produktų,galima sugalvoti įvairius aptepus.
Tarkime turime tuno konservų,galima sugalvoti.
Tarkime galima pasiruošti įvairiausių paštetų.
Na kas liečia sriubas galima jų prisiruošti jų sočių ir be mėsos trintų naudojant aliejų sviestą.
Kas liečia varškė,ją galima išsukti su daržovėmis,ir panaudoti sumuštiniams.
Gerai suprantu,kad sunkiai dirbantiems reikia sočių pusryčių.
Bet galima vietoj kasdieniinių sumuštinių galima sugalvoti įvairių sočių salotų.
Jeigu ne su daržovėmis tai pavyzdžiui galima su virtomis pupelėmis,jeigu liko virtos mėsosnuo pietų,galima elementarios šlapionkės.
Kad ir iš tų pačių sumustinių produktų,galima sugalvoti įvairius aptepus.
Tarkime turime tuno konservų,galima sugalvoti.
Tarkime galima pasiruošti įvairiausių paštetų.
Na kas liečia sriubas galima jų prisiruošti jų sočių ir be mėsos trintų naudojant aliejų sviestą.
Kas liečia varškė,ją galima išsukti su daržovėmis,ir panaudoti sumuštiniams.
QUOTE(mazge1979 @ 2010 10 22, 21:10)
1. miltiniai blynai iš rimi pakuotės (nesąmonė) su uogiene
3. bananų-persikų pyragas (gamino b iš pakuotės+ pridėjo produktų)
3. bananų-persikų pyragas (gamino b iš pakuotės+ pridėjo produktų)
o šituos dalykus pirkot kodėl? kokia nors akcija susigundėt ar bandėt laiko sutaupyt? nepriekaištauju, šiaip klausiu, nes kartais irgi imu ir užkliūnu už kokių nors "miltų ruošinių"

QUOTE(hugencija2 @ 2010 10 23, 19:11)
bet tik dabar pastebejau, buvau pabraukus, o dabar neber, ka gaminau, tai pala, as pabraukiau vorde, kopinau ir taip iseina nenusikopina pabraukimas, ot ziople




Forumo atsakymo laukelyje pažymi norimą pabraukti frazę ir paspaudi ant U raidės, kuri yra atsakymo lauko viršuje kairėje pusėje

o va čia žadėtas link'as - nu nepaprastai skanūs čeburėkai


Smulkiai aprašytas receptas su nuotraukom