QUOTE(SilRa @ 2010 10 19, 17:53)
šitie patiekalai labai įdomiai nuskambėjo
Vistiena pries troskindama pabarstau megiamais prieskoniais ir palaikau bent per nakti, po to apvolioju miltuose, apkepu keptuveje ir dedu i puoda. I puoda taip pat keliauja pakepto svoguno ir dziovintu vaisiu - tokiu, kokiu turiu, labai tinka dziovinti obuoliai, slyvos, razinos, zodziu fantazijai ner ribu

. Visa tai uzpilu vandeniu sumaisytu su obuoliu sultim santykiu mazdaug 50/50 ir troskinu, kol mesyte lieka visai minksta. Patiekaliukas tikrai labai skanus ir darbo ne per daugiausiai.
Moliuga troskinau pagal kazkada SM rasta recepta, kadangi ji turiu nusikopijavus kompiuteryje, tai ir dedu cia toki plagiata
1. Moliugas
2. 700-800 gr jautienos ( dejau apie kg, priklausomai nuo moliugo dydzio, dejau kiauliena, dejau vistiena - visaip skonis liuksiskas)
3.. alyvu aliejus (pyliau saulegrazu)
4. 3 morkos, 2 paprikos
5. 2-3 svogunai
6. 2-3 skilteles cesnako
7. 1 poras
8. ketvirtis aitrios paprikos (neturejau ir nedejau)
9. puse butelio gero balto vyno
10. 1 skardine marinuotu pomidoru (pjausciau zalius, nulupus odeles - kartu su kt darzovem)
11. 1 st ananasu sulciu
12. ananasas ( perku skardineje - vietoj ananasu sulciu supilu skysti is skardines)
13 -15. druska, pipirai, prieskoniai
Ishskobt moliuga ;
gabaliukais mesa ir i keptuve ant alyvuogiu aliejaus apkept
stambiai pjaustyt visas darzoves (svoguna smulkiau)
viska ant mesos; apkept
mesa ir darzoves i puoda, pilam ananasu sultis, pomidorus, vyna, ananasa ir moliugo minkstima.
Troshkint 30 min ( max 10-15 troshkinu. matyt priklausomai nuo to kokia jautiena), det prieskonius.
Supilt viska i moliuga.
orkaite je 200 laipsniu kepti 15 min. (kepu irgi apie 20)
Gaunasi sventiskas patiekaliukas ir sau ir sveciams pavaisinti