QUOTE(Įdomi @ 2010 11 07, 22:08)
Šitas pats skaniausias, kokį teko kepti

Ir kai jį pabandžiau, kitų jau ir nebekepu
aš kadais beieškodama skanaus obuolių pyrago recepto internete atsispausdinau 11 pyragų receptus ir visus išbandžiau, tai iš tų 11 pyragų vienas vienintelis tik patiko ir dabar kepu tik jį

bet šitas irgi labai sudomino, reiks pabandyti
Kam cekavus receptas tai prašom (beje produktų kiekis minimalus, o skonis nuostabus)
Ingredientai
Įdaras
Obuoliai (dideli) - 5 vnt.
Sviestas arba margarinas - 70 g
Tešla
Kiaušiniai - 3 vnt.
Cukrus - 120 g
Miltai - 120 g
Kepimo milteliai - 1 valg. šaukšt.
Paruošimas
1. Nuplaunami, išvalomi (jei gera odelė, jos lupti nebūtina) ir smulkiais kvadratėliais supjaustomi obuoliai
2. Keptuvėje ištirpinamas sviestas ar margarinas
3. Sudedami ir kepami obuoliai, kol pasidarys tiršta masė
4. Ruošiama tešla:
5. Suplakami kiaušiniai su cukrumi
6. Įmaišomi miltai su kepimo milteliais. Geriausia su mikseriu!
7. Į kepimui paruoštą apvalų indą sudedama obuolių masė. Gražiai išlyginama
8. Ant viršaus pilama tešla. Irgi gražiai palyginama
9. Kepama 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
10. Iškepus, apversti indą į apvalią lėkštę. Likusių obuolių masę gražiai sudėti ant pyrago.
Papildyta:
QUOTE(hugencija2 @ 2010 11 08, 07:05)
kas klause apie kebabus, ten buvo pirktiniai
aš aš čia klausiau

niekada nedariau, bet reiks gal pabandyti

skamba tai skaniai