
Rudnosiene, jau atsidaro tas failiukas su gaminiais

As irgi uzsinorejau mieliniu bandeliu, reiks pameginti ir man pagal jusu receptukus

Grįštu
Praeitos savaitės meniu :
I. Pusryčiai - kava, arbata, pieniškos dešrelės su marinuotais agurkais
Pietūs - vakarykštė vištytė su obuoliais
Vakarienė - pieniška makaronų sriuba ir tešloje ( Norfos akcijinė) keptos dešrelės ir krabų lazdelės su arbata
II. Pusryčiai - kava
Pietūs -rūkyta pažandė su marinuotais agurkėliais, man į darbą užpilama sriuba
Vakarienė - troškinti paukštienos maltinukai su virtomis bulvėmis ir konservuota burokėlių-morkų-obuolių-svogūnų su aliejum mišrainė ( draugė davė stiklainiuką paragaut )
III. Pusryciai - kava
Pietus - ryziu kose, po pirktini cebureka
Vakariene - vakaryksciu kotletu likuciai, burokeliu-kopustu sriuba su vistienos nugarelemis
IV. Pusryčiai - kava
Pietūs - brandinti barščiai su vištiena
Vakarienė - virtų bulvių virtinukai su grybais
V. Pusryciai - kava
Pietus - ryziu-slapenke-marin. agurkai, paprikos-majonezas misraine MB dar idejau kepenu pasteto, tevukui namie like bulviu virtinukai
Vakariene -barsciu likuciai ir kas ką rado šaldytuve
VI. Pusryčiai - žemaitiški blynai su grybų įdaru, kava
Pietūs virti kiaušinai, MB sasyskas damušė
Vakarienei - keptos vištienos nugarėlės su morkų mišraine, žemaitiškų blynų likučiai, kava, meduoliai, mandarinai

VII. Pusryčiai pieniška perlinių kruopų sriuba, kava, sausainiai
Pietūs vakarykščios vištienos nugarėlės su morkų mišraine
Vakarienė - tinginio balandėliai su virtomis bulvėmis

Pirkta
Vištienos nugarėlės 3,14; kepenų paštetas 0,70; čeburekai 2 vnt - 3,94; kopūstas -1,90; faršas -3,24; šlapenkė -1,43; duona -0,95; konserv.žirneliai -2,29; meduoliai -5,31; K.r.dešra - 2,27; majonezas -2,79; ferment.sūris- 2,65; bemielė sluoskniuota tešla 5x1,99- 9,95; morkos - 1,81, kiaušiniai 2x2,35 - 4,70; varškė 2x1,35- 2,70; sirupas -2x1,51 -3,02; pienas - 1,19; batonas -1,20; duona -2,10, grietinė 1,79; mandarinai -3,65; saldainiai -3,5 Viso : 66,22 Lt lyg ir daugoka
bet dar daug ko liko ir šiai savaitei


Praeitos savaitės meniu :
I. Pusryčiai - kava, arbata, pieniškos dešrelės su marinuotais agurkais
Pietūs - vakarykštė vištytė su obuoliais
Vakarienė - pieniška makaronų sriuba ir tešloje ( Norfos akcijinė) keptos dešrelės ir krabų lazdelės su arbata
II. Pusryčiai - kava
Pietūs -rūkyta pažandė su marinuotais agurkėliais, man į darbą užpilama sriuba
Vakarienė - troškinti paukštienos maltinukai su virtomis bulvėmis ir konservuota burokėlių-morkų-obuolių-svogūnų su aliejum mišrainė ( draugė davė stiklainiuką paragaut )
III. Pusryciai - kava
Pietus - ryziu kose, po pirktini cebureka
Vakariene - vakaryksciu kotletu likuciai, burokeliu-kopustu sriuba su vistienos nugarelemis
IV. Pusryčiai - kava
Pietūs - brandinti barščiai su vištiena
Vakarienė - virtų bulvių virtinukai su grybais
V. Pusryciai - kava
Pietus - ryziu-slapenke-marin. agurkai, paprikos-majonezas misraine MB dar idejau kepenu pasteto, tevukui namie like bulviu virtinukai
Vakariene -barsciu likuciai ir kas ką rado šaldytuve
VI. Pusryčiai - žemaitiški blynai su grybų įdaru, kava
Pietūs virti kiaušinai, MB sasyskas damušė
Vakarienei - keptos vištienos nugarėlės su morkų mišraine, žemaitiškų blynų likučiai, kava, meduoliai, mandarinai

VII. Pusryčiai pieniška perlinių kruopų sriuba, kava, sausainiai
Pietūs vakarykščios vištienos nugarėlės su morkų mišraine
Vakarienė - tinginio balandėliai su virtomis bulvėmis

Pirkta
Vištienos nugarėlės 3,14; kepenų paštetas 0,70; čeburekai 2 vnt - 3,94; kopūstas -1,90; faršas -3,24; šlapenkė -1,43; duona -0,95; konserv.žirneliai -2,29; meduoliai -5,31; K.r.dešra - 2,27; majonezas -2,79; ferment.sūris- 2,65; bemielė sluoskniuota tešla 5x1,99- 9,95; morkos - 1,81, kiaušiniai 2x2,35 - 4,70; varškė 2x1,35- 2,70; sirupas -2x1,51 -3,02; pienas - 1,19; batonas -1,20; duona -2,10, grietinė 1,79; mandarinai -3,65; saldainiai -3,5 Viso : 66,22 Lt lyg ir daugoka


Pagaliau suskaiciavau kiek praejusioj savaitej suvalgem
PIRMADIENIS
pusryčiai: sumustiniai su kumpeliu, balinta kava
pietus: cukiniju apkepas, keptas sekmadieni
vakariene: kalakutienos guliasas su virtomis bulvemis, burokeliu salotos, dar kepiau duona ir obuoliu pyraga
ANTRADIENIS
pusryciai: ryziu kose su abrikosais
pietus: saltiena su krienais seimynai, man savaitgali gamintas kiaulienos/kalakutienos farso teftelis su marinuotais agurkais
vakariene: desreliu troskinys su sparaginem pupelem.
TREČIADIENIS
pusryciai: krabu lazdeliu blyneliai
pietus: man pakutinis teftelis su agurkais, jaunelis valge saltiena su krienais, vyresnelis desreliu troskini su sparaginem pupelem.
vakariene: kalakuto kumpelis keptas su obuoliu marinatu, keptos bulves, marinuoti burokeliai, desertui dar turejom obuoliu pyrago.
KETVIRTADIENIS
pusryciai: virti varskeciai
pietus: man pusryciu varskeciu likutis, vaikams vakaryksciai kalakuto kumpeliai su keptom bulvem ir marinuotais agurkais.
vakariene: desteles troskintos su lesiais ir pomidorais
PENKTADIENIS
pusryciai: ryziu koses likuciu blyneliai
pietus: paskutine saltiena su krienais man, vaikams desreles su lesiais
vakarienė: bulviene su desrelem(nusipirkau dideli poka vakume, tai pagaliau pabaigem
) visu savaites likuciu pabaigimas
ŠEŠTADIENIS
pusryciai: keptos krabu lazdeles teslos pavalkale su grietines/majonezo/keciupo/cesnako padazu
pietus: buvom isvaziave, tai suvalgem po bandele, grizus dar buvo kelios keptos krabu lazdeles.
vakariene: saldziarugste kepta vištiena, keptos bulves, salieru/obuoliu/morku salotos
SEKMADIENIS
pusryciai: sumuštiniai su dešra ir sūriu
pietus: penktadienio sriubos likutis ir sestadieni kepta vistiena su bulvem
vakarienė: farsu idarytos cukinijos su virtom bulvem, raugintu kopustu salotos
SAVAITES ISLAIDOS MAISTUI - 98lt
pirkta mesa : malta kalakutiena - 6,54, vistiena - 8,50, vistienos file - 15,80, desreles - 16,
pieno produktai : pienas - 4,76, sureliai - 0,96, varske - 5,50, grietine - 2,25, grietinele - 3,38
grudu produktai : batonai - 5,18, aviziniai dribsniai - 1,09, lesiai - 3,79
vaisiai, darzoves : citrinos - 0,52, bananas - 0,80, kiviai - 2,00, rauginti kopustai - 2,30
kita : pomidoru padazas - 2,39, krienai - 1,89, pomidorai savo sultyse - 2,58, razinos - 4,79, prieskoniai - 2,24, kukuruzai kons. - 1,39, majonezas - 2,99

PIRMADIENIS
pusryčiai: sumustiniai su kumpeliu, balinta kava
pietus: cukiniju apkepas, keptas sekmadieni
vakariene: kalakutienos guliasas su virtomis bulvemis, burokeliu salotos, dar kepiau duona ir obuoliu pyraga
ANTRADIENIS
pusryciai: ryziu kose su abrikosais
pietus: saltiena su krienais seimynai, man savaitgali gamintas kiaulienos/kalakutienos farso teftelis su marinuotais agurkais
vakariene: desreliu troskinys su sparaginem pupelem.
TREČIADIENIS
pusryciai: krabu lazdeliu blyneliai
pietus: man pakutinis teftelis su agurkais, jaunelis valge saltiena su krienais, vyresnelis desreliu troskini su sparaginem pupelem.
vakariene: kalakuto kumpelis keptas su obuoliu marinatu, keptos bulves, marinuoti burokeliai, desertui dar turejom obuoliu pyrago.
KETVIRTADIENIS
pusryciai: virti varskeciai
pietus: man pusryciu varskeciu likutis, vaikams vakaryksciai kalakuto kumpeliai su keptom bulvem ir marinuotais agurkais.
vakariene: desteles troskintos su lesiais ir pomidorais
PENKTADIENIS
pusryciai: ryziu koses likuciu blyneliai
pietus: paskutine saltiena su krienais man, vaikams desreles su lesiais
vakarienė: bulviene su desrelem(nusipirkau dideli poka vakume, tai pagaliau pabaigem

ŠEŠTADIENIS
pusryciai: keptos krabu lazdeles teslos pavalkale su grietines/majonezo/keciupo/cesnako padazu
pietus: buvom isvaziave, tai suvalgem po bandele, grizus dar buvo kelios keptos krabu lazdeles.
vakariene: saldziarugste kepta vištiena, keptos bulves, salieru/obuoliu/morku salotos
SEKMADIENIS
pusryciai: sumuštiniai su dešra ir sūriu
pietus: penktadienio sriubos likutis ir sestadieni kepta vistiena su bulvem
vakarienė: farsu idarytos cukinijos su virtom bulvem, raugintu kopustu salotos
SAVAITES ISLAIDOS MAISTUI - 98lt
pirkta mesa : malta kalakutiena - 6,54, vistiena - 8,50, vistienos file - 15,80, desreles - 16,
pieno produktai : pienas - 4,76, sureliai - 0,96, varske - 5,50, grietine - 2,25, grietinele - 3,38
grudu produktai : batonai - 5,18, aviziniai dribsniai - 1,09, lesiai - 3,79
vaisiai, darzoves : citrinos - 0,52, bananas - 0,80, kiviai - 2,00, rauginti kopustai - 2,30
kita : pomidoru padazas - 2,39, krienai - 1,89, pomidorai savo sultyse - 2,58, razinos - 4,79, prieskoniai - 2,24, kukuruzai kons. - 1,39, majonezas - 2,99
QUOTE(Vėjūna @ 2010 11 09, 13:33)
mmmm labai skanus meniu

labai visos pasitengę, išradingos. tuoj tema vadinsis, išleidžiam savaitei iki 100 litų

nemanau, kad isitektumem i 50 lt
bent jau mano seima, tai tikrai nea. Saunuoles, toks, kurios tai sugeba


QUOTE(mergyte83 @ 2010 11 09, 22:50)
nemanau, kad isitektumem i 50 lt
bent jau mano seima, tai tikrai nea. Saunuoles, toks, kurios tai sugeba 




labas
per savaite tilpt i 50 lt. tai bent jau man ziauriai sunku butu, nebent butu daug visokiu likuciu like
per savaite tilpt i 50 lt. tai bent jau man ziauriai sunku butu, nebent butu daug visokiu likuciu like

Ohohoho.... 50.... Man nepasiekiamos aukštumos. Mums išeina du šimtai ir nors tu ką. Ir tai šaldytuvas antroj savaitės pusėj jau apytuštis.
Aišku, jei daugiau virtuvėj stovėčiau, kažkiek dar sutaupyčiau. Pagarba toms, kurios taip sugebate, iš darbo parėjus dar virtuvėj atidirbt. Aš tai nors ir nedirbu šiuo metu, bet daug siūnu namie, tai vakare jau nieko nesinori, tik sėdėt kojas patiesus.
Aišku, jei daugiau virtuvėj stovėčiau, kažkiek dar sutaupyčiau. Pagarba toms, kurios taip sugebate, iš darbo parėjus dar virtuvėj atidirbt. Aš tai nors ir nedirbu šiuo metu, bet daug siūnu namie, tai vakare jau nieko nesinori, tik sėdėt kojas patiesus.