QUOTE(MERENGE @ 2010 11 09, 18:30)
mmmm labai skanus meniu

o kaip saldžiarūgšte vištieną darai?
gal ne visai ji saldziarugste, greiciau salstelejusi, bet vis vien tikrai skani
Pasidarau toki marmala is poros česnako skilteliu, kokiu 3 saukstu pomidoru padazo, 3 saukstu sojos padazo, poros saukstu medaus ir poros saukstu vorcesterio padazo, dar iberiu pipiru, druskos, jei reikia, ir aptepu siuo geriu vistiena. Pamarinuoju pagal galimybes, si kart keliavo i orkaite is karto, skonis nukentejo nezymiai.
QUOTE(raganiuke52 @ 2010 11 09, 23:11)
Mane labai domina receptukas cukinijos su farsu. dekui. dar daug rusi turiu cukiniju, kazin jos issilaiko ilgai?
Cia tai pats parasciausias receptas cukiniju utilizavimui. I cukinijas supjaustytas ziedeliais ir pabarstytas prieskoniais prikemsu bet kokio kotletams paruosto farso, jei labai taupant, dar i farsa galima ideti ryziu, tai tada uztenka mesos tik kvapo

aptepu visa kepsneli grietines -majonezo misiniu ir pabarstau suriu. Kaip sakiau nieko mandro o skanu ir sotu
Jei jau ruosiates cia i 50 lt sutilpti, tai tada as eisiu is cia

, nes mano seimyna numirs is bado
O jei rimtai, tai gal labiau reiketu skaiciuoti vienam zmogui tenkancius maisto pinigus, nes vienam ar labai is dideles bedos dviem gal sutilpti i tokia suma ir imanoma, bet didesnei šeimynai, tai jau kosmosas