Labas rytas
Šeštadienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su sūriu.
2. Pietūs buvo "ant greičio", gryžus išviriau
pienišką sriubą ir varškėtukus. Vėliau kepiau
biskvitinius šokoladinius keksiukus.
3. Vakarienei virtos bulvės, paskutinė šaltiena, burokų mišrainė, mazgė valgė bulvių košę. Nakčiai sumuštiniai su tunu.
Sekmadienis:1. Pusryčiai
miltiniai blynai su moliūgu.
2. Pietūs kepti
ketvirčiai su bulvėmis, pekino salotos.
3. Vakarienei
burokų sriuba su galkutėmis. Bandelės su dešrelėmis, padažas.
Pirmadienis:1. Pusryčiai
dribsnių košė, sumuštiniai su lašiša.
2. Pietūs vaikams vištienos ketvirčiai ir sriuba su galkutėmis. Vyras sriubos įsipylė ir sardelių pasiėmė, aš sriubos.
3. Vakarienei
virtų bulvių cepelinai. Liko tešlos, tai mazgei dar pakepiau šiškučių.
Antradienis:1. Pusryčiai
kvietinė košė ir sumuštiniai su lašiša.
2. Pietūs vaikams sriuba ir cepelinai. Vyras vėl sriubos ir sardelių, aš kelis sparnelius nusipirkau.
3. Vakarienei
pica.
Trečiadienis:1. Pusryčiai
omletas ir trapučiai su tunu.
2. Pietūs vaikams pica, vyras irgi picos nešėsi, aš nieko.
3. Vakarienei troškinta
lašiša su daržovėmis ir ryžiais.
Ketvirtadienis:1. Pusryčiai sumuštiniai su tepamu sūriu.
2. Pietūs vaikams lašiša su daržovėmis, vyras sardeles nešėsi. Aš lašišą su ryžiais.
3. Vakarienei troškinti
kotletai su bulvių koše ir burokų mišraine.
Penktadienis "likučių diena"
1. Pusryčiai mes nieko, vaikai sumuštinius.
2. Pietūs vaikams kotletai su bulvių koše, vyras irgi kotletus nešėsi, aš likutį troškintos lašišos įsidėjau.
3. Vakarienei namiškiai pabaigė kotletus, aš vėlai gryžau, tai nieko. Buvo svečių, sutepiau sumuštinių su dešra ir silke. Desertą atsivežė svečiai.
Pirkta: vištienos ketvirčiai 3,8 kg, sparneliai 2 kg, dvi krūtinėlės, kalakutienos gabaliukai 1,4 kg, šlapia dešra 0,5 kg, rūkytos vytintos 2 vnt. dešros, rūkyta virta 1 vnt. dešra, pieniškos dešrelės 1 kg, sardelės 0,5 kg, kotletine 2 kg, sprandinė ~ 0,8 kg (nepamenu, bet gavosi 12 kepsnių), varškės 0,5 kg, pienas, kefyras, jogurtai, natūralus jogurtas, sviestas, sūris sumuštiniams, tepamas sūris, varškės masė, sūreliai, fetos sūris, citrinos, burokai, pekino salota, briuselio kopūstai, svogūnai, avižiniai dribsniai 1 kg, kvietinės kruopos 0,5 kg, cukrus 2 kg, žirneliai 750 ml x 2 vnt, tomatas 2 vnt., majonezas 500 ml, tunas 1 stikl., šprotai 1 dėž., lašiša 250 g, lašiša šaldyta 1 kg, jūros lydeka 1 kg, dž. slyvos 0,5 kg, dž. abrikosai 0,3 g, sausainiai 1 k, kondensuotas 1 l, duona 6,80 lt, trapučiai 6 vnt. (akcija buvo , vieno kaina už 2 vnt.), kava 3in1 - viskam išėjo ~200 lt, pradžioje skaičiavau, vėliau jau pamečiau skaičių, bet turėjau konkrečią sumą, tai paklaida tik centais.
Viso sumos nerašau, nes dar per savaitę daug ką pirkau, bet kažką padariau dabar ir man pusė lentelės su meniu rašytu dingo