Sveikos,
na ką savaitės sąskaitos suvestos, meniu išnaudotas, 6iandien didžioji apsipirkimo diena buvo ir naujo meniu galvojimas

Bet tai kaip man patinka kurortuose būti, valgyt padaryta tik rinkis nuo švediško stalo ko nori, pavalgai, prisikemši, o tada jau

ech... kad taip kasdien būtų, o maisto gaminimas būtų kaip pramoga ar koks hobis

mmmmm užsisvajojau čia biskį

okay grįškim prie praėjusios savaitės meniu
PENKTADIENIS
Pusryčiai:
Karšti sumuštiniai su sūriu/dešra, kava/arbata, jogurtas
Pietūs: pas anytą
Vakarienė:
Keptos dešrelės su keptom bulvėm, salotos: ridikas su grietineŠEŠTADIENIS
Pusryčiai:
Omletas su dešra, lašinukais, kava/arbata, jogurtas
Pietūs: Pas anytą
Vakarienė:
Balta mišrainė
SEKMADIENIS
Pusryčiai:
Sumuštiniai su dešra/sūriu, kava/arbata, jogurtas
Pietūs: Pas anytą
Vakarienė:
Bulviniai blynai su grietinePIRMADIENIS
Pusryčiai:
Sumuštiniai su dešra/sūriu, keturių grūdų košė su uogiene, kava/arbata Pietūs:
Burokėlių sriuba iš kaulųVakarienė:
Faršo kavalkas su sūrio, majonezo,česnako aptepu ir bulvės, salotos: burokėlis su majonezuANTRADIENIS
Pusryčiai:
Blynai su jogurtu ir uogiene, vakarykštis faršo kavalkas, kava/arbata
Pietūs:
Orkaitėje kepti sparneliai su bulvėmis ir rauginti agurkai, vakarykštė sriuba
Vakarienė: Diedui darban:
orkaitėje kepti šonkauliai su bulvėmis, salotos: burokėlių mišrainė, mum: rytiniai blynai
TREČIADIENIS
Pusryčiai: Vakarykščiai blynai, kava/arbata
Pietūs: Pas anytą
Vakarienė:
Pica, diedas damušė vištienos sparnelius
KETVIRTADIENIS
Pusryčiai:
Omletas, kava/arbata, jogurtas
Pietūs: Pas anytą
Vakarienė: Virti varškėčiai su grietine (buvo kameroj užšaldyti)
Išlaidos:Bakalėja: 13,56
Daržovės: 0,64
Dešros, kumpeliai: 5,32
Duonos gaminiai: 6,73
Kava, arbata: 23,98 (tirpios kavos akcija, tai paėmiau daugiau)
Kruopos, miltai, makaronai: 6,77
Mėsa: 16,85
Nealkoholiniai gėrimai: 8,37
Pieno prod. ir kiaušiniai: 32,07
Saldumynai, pakramtymai: 17,72
Grand Total: 132,01