Įkraunama...
Įkraunama...

taupančiųjų savaitės meniu-5

QUOTE(mazge1979 @ 2010 09 29, 15:43)
sweikos, grįžtu  biggrin.gif
sveikos naujokės, sveikos senbuvės, skaičiuosim, planuosim, rašysim, gaminsim, atupysim. pradedu nuo ryt  4u.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
hi.gif sveikos hi.gif

ir vėl pirmadienis, vėl aš čia, ir vėl kol kas viena blink.gif

PIRMADIENIS
pusryčiai: sumuštiniai su varške, balinta kava
pietūs: barščiai su grybais, bulvės su silke
vakarienė: pusiau naminė pica (padas iš pakelio), savaitgalio pyragas

ANTRADIENIS
pusryčiai: sumuštiniai su varške, arbata
pietūs: barščiai, sumuštiniai su varške, sūreliai
vakarienė: barščių likučiai, pirktinė kepta vištiena, morkų-česnakų salotos, pakepintos virtos bulvės

TREČIADIENIS
pusryčiai: jogurtas, arbata
pietūs: burokėlių lapelių sriuba, savaitgalį keptas mėsos ir grybų vyniotinis, bulvės, rauginti agurkai
vakarienė: moliūgų blynai su grietine, sriuba.

KETVIRTADIENIS
pusryčiai: jogurtas, balinta kava
pietūs ir vakarienė: kepta pangasija, bulvių košė, burokėlių su žirneliais mišrainė vaikui - kepintos bulvės su dešrele

PENKTADIENIS
pusryčiai: jogurtas, ryžių dribsnių košė
pietūs: dešrelių ir spagečių šimtakojai su raugintais agurkais
vakarienė: sumuštiniai su kumpeliu, saldumynai

ŠEŠTADIENIS
pusryčiai: jogurtas, balinta kava
pietūs: pusiau naminė pica (pirkti padai)
vakarienė: keptuvėje kepta vištiena, balta mišrainė

SEKMADIENIS
pusryčiai: balta mišrainė, sumuštiniai su dešra ir sūriu
pietūs: pirktiniai kebabai (netaupu, bet taip jau gavosi ax.gif )
vakarienė: kiaušinyje apvoliotos vištos krūtinėlės kepsniukai, bulvės, rauginti agurkai

SAVAITĖS IŠLAIDOS MAISTUI - 108LT blink.gif + 17LT už kebabus unsure.gif Kažko įsismarkavau, turint omenyje, kad vištiena vėl iš šaldiklio g.gif

PIRKINIAI:
MĖSA: dešros gabaliukas, 1.5kg dešrelių, 2 kepti vištos ketvirčiukai, mažas gabaliukas kumpelio, gabaliukas lašinių
ŽUVIS: indelis silkės, 1kg pangasijos
PIENO PRODUKTAI: 4l pieno, 3 gab. fermentinio sūrio (1 liko), 1 tepamas sūrelis, 3 ind. grietinės (1 liko), 15 sūrelių (2 liko)
DUONA IR KRUOPOS: 2,5 kepalo duonos, batonas, 2 pak. sausų pusryčių (1liko), 4 picos padai (1liko)
DARŽOVĖS IR VAISIAI: 3kg obuolių, 2 kekės bananų,
BAKALĖJA: 2 ind. majonezo (1liko), 2kg cukraus (abu liko), kečupas,
Papildyta:
Lalaila, matau tave mirksiukas.gif prisijunk 4u.gif
Atsakyti
labas, šauniia ir skaniai, SilRa, aš dar meniu neatnešu, ne spradėjau ten ažkurią savaitės dieną, bet rašausi, tai kitą dieną ir įmesiu, temukę seku. kebabų labai apsiilgau, reiks kur pasislėpus nuo namiškių suvalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 10 04, 11:34)
kebabų labai apsiilgau, reiks kur pasislėpus nuo namiškių suvalgyt  lotuliukas.gif

visai prie mūsų parko kioskelyje kebabams akcija - maži po 4.99lt, o dideli po 6.99lt. Neatlaikė dūšia, kai vaikis paprašė pačių skaniausių kebabų doh.gif
Atsakyti
Bandysiu ir as jungtis ..... 4u.gif

QUOTE(abejinga @ 2010 09 27, 10:33)
4u.gif
Ai čia kaip aš vadinu bado valgis dedu ką turiu,o mano vyram skanu blush2.gif

Tai va pakepu svogūnus, jiems baigiant kepti įdedu smulkintas 2 paprikas, didelį agurką,čilį pipirą jei turiu,ar pamidorą,ar cukiniją žodžiu tinka viskas ir žirneliai ką tik randu.Jei mažokai išsiskiria sulčių dapilu vandens ir viską patroškinu.Tada keptuvės turinį sudedu į lėkštę,o keptuvėje stipriai apkepinu šlapkę supjaustytą kubeliais,tada ant šlapkės verčiu daržoves,pilu kokią stiklinę vandens,dedu tomatų padažo viską užverdu.Jei norisi tirščiau dedu truputį milųų, bet kai daugiau daržovių tai jų nei nereikia.Išvirtas bulves sugrūdu ,dedu bulves jas užpilu šiuo padažu ir valgom. vaikas prigeria pienu, vyras kartais kokį dar agurką prikanda, man ir taip gerai.Skanu ,daug ir nebrangu doh.gif

normalus valgis , skanus ir ne bado.... smile.gif

QUOTE(Vėjūna @ 2010 09 27, 12:23)
Is grikiu koses likuciu man gaunasi patys skaniausi blynai, tik reikia ideti pakepintu svogunu su morkom, o jau po to standartiskai, kiausinis, miltu keli saukstai, dar pieno - kefyro mazutukas slakelis, jeigu  per tirsta ir  sotus antras patiekalas pagamintas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 10 04, 13:29)
Bandysiu ir as jungtis .....  4u.gif

sveika atvykus mirksiukas.gif
Atsakyti
na uzsivedziau sasiuvini ,rasysiu meniu , ka pirkau is maisto ...ir ziuresim ,kas cia gausis.
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 10 04, 14:45)
na uzsivedziau sasiuvini ,rasysiu meniu , ka pirkau is maisto ...ir ziuresim ,kas cia gausis.

man su pirkiniais daug lengviau gaunasi, kai kasdien susivedu į www.kurdingopinigai.lt - ten susikirstau prekes į grupes ir po savaitės subalansuoja ir suskaičiuoja viską ax.gif

arba čekiukus klijuok ir pasibraukinėk maistą - nereiks perrašinėti ax.gif

bet, aišku, daryk, kaip tau pačiai patogiau, aš čia tik šiaip garsiai pamąsčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 10 04, 13:29)
Bandysiu ir as jungtis .....  4u.gif
normalus valgis , skanus ir ne bado....  smile.gif
drinks_cheers.gif

sweika prisijungus, man tai šita tema apdėdavo labai taupyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2010 10 04, 14:54)

arba čekiukus klijuok ir pasibraukinėk maistą - nereiks perrašinėti ax.gif

bet, aišku, daryk, kaip tau pačiai patogiau, aš čia tik šiaip garsiai pamąsčiau 4u.gif

sita varijanta renkuosi , tai vat .... sita tema daznai paskaitineju ,tik neatsimenu ar prisijungus buvau. Va i taupanciu dienos meniu tai rasydavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 10 04, 15:08)
sita varijanta renkuosi , tai vat .... sita tema daznai paskaitineju ,tik neatsimenu ar prisijungus buvau. Va i taupanciu dienos meniu tai rasydavau  ax.gif

aš tamstelę prisimenu mirksiukas.gif tik nežinau, ar čia, ar apskritai taupančiųjų temose (kur taupydavom net SM resursus hihihi.gif ) susitikdavom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2010 10 04, 15:11)
aš tamstelę prisimenu mirksiukas.gif tik nežinau, ar čia, ar apskritai taupančiųjų temose (kur taupydavom net SM resursus hihihi.gif ) susitikdavom 4u.gif

o tamstele buvai prisijungus i ta temute kur bandome isgyventi is 750 lt , ane ? tai kur dingote ? tik si tema dabar pasikeite pavadinimu - apskritau TAUPANCIUJU TEMUKE tapo ... bendraminciu skyrelije... super tema ir jos dalyviai thumbup.gif va ir mazge79 ten 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 04 spalio 2010 - 14:29