Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

Nezinau kaip reikia su savim susipykti, kad sitaip apsirengti per vestuves doh.gif zinoma, nebutina juk balta suknele, bet yra juk ir kitokiu budu, bet cia turbut tik menininkai supranta ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluze2: 05 rugsėjo 2010 - 16:58
vienelis dalykas kas patiko tai geltoni batukai,nes pati tokiu noriu savo vestuvem smile.gif o visa kita... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 09 04, 13:55)

Pogrebnojaus vestuvės
2010 09 04

suknele thumbup.gif jausmas, kad uzmirso issitraut is po pedkelniu padalkas doh.gif biggrin.gif nu, bet svarbu jiems grazu thumbup.gif
Atsakyti
Tai jei neklystu ir galas toks pat, nes išpradziu ir as pagalvojau kad gal uzkibo merginai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2010 09 05, 17:55)
Nezinau kaip reikia su savim susipykti, kad sitaip apsirengti per vestuves  doh.gif zinoma, nebutina juk balta suknele, bet yra juk ir kitokiu budu, bet cia turbut tik menininkai supranta ...

taip, ne kiekvienam suprast. mirksiukas.gif As tik galiu pasveikint juos ! man nuotaka atrode tobulai, o jaunikis galejo ir labiau pasistengti, nes prie tokios ispudingos nuotakos atrode per prastai.
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 09 06, 21:49)
As tik galiu pasveikint juos ! man nuotaka atrode tobulai, o jaunikis galejo ir labiau pasistengti

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Gaila, kad man pačiai trūksta drąsos, todėl labai pavydžiu tokioms nuotakoms, kurios va taip išdrįsta save išreikšti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 09 04, 15:55)
Pogrebnojaus vestuvės
2010 09 04

Patiko tik puokstele.... wub.gif
Man kazkaip jie kartu netiko... ax.gif
Atrode, kad jaunoji paimta is vienu vestuviu, o jaunikis is kitu..... rolleyes.gif biggrin.gif
Bet turbut jie to ir norejo.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavuum: 09 rugsėjo 2010 - 10:45
QUOTE(te verde @ 2010 08 19, 11:00)
... wub.gif labai patiko, suknele man begalo grazi, kostiumas taip pat, o ir patys zmones grazus.  smile.gif

Clintonu dukters vestuves nesukele jokiu emociju, o pati suknele is viso nepatiko.  schmoll.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 09 04, 21:24)
nugi nesupranti tu meno  lotuliukas.gif siaip prie tos skaros butu labai pritikes kibiras su pienu laugh.gif netinkama vieta tuoktuvems manau, geriau jie butu pievoj susituoke, butu buve tikrai viskas i tema(na isskyrus aisku ta peruka).

Tai nieko tokio.. ne as viena lotuliukas.gif o menas tai cia jooooooo.. tik Pogrebnojus trb ji ir supranta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na aš gal irgi seno kirpimo, nesakau kad nuotaka būtinai turi būti su baltu "tortu" ir rūtų vainiku, bet Pogrebnojaus nuotakai tai nežinau... kaip kokia Žemaitės marti...
doh.gif
pačios vestuvės kaip parodija dėl to ir sukėlė labai daug diskusijų visur, kadangi jis dizaineris tai kaip ji beatrodytų - bus "aukštoji mada"
Atsakyti
Gi žurnale "Žmonės" rašo kad rubus rinko Pagrebnojus su Simonavyčiute.
O pati nuotaka sako: " Menes kitos nuotakos nesupranta aš jų nesuprantu"
Čia prancūziško tipo nuotaka
Atsakyti
Na man asmeniškai negražiai atrodė ta Pagrebnojaus žmona.. per vulgaru kažkaip tokio trumpumo suknutė.. dar ta skarelė visiškai nesupratau prie ko, man pasirodė tokia visai ne į temą ax.gif na bet svarbu jiems gerai smile.gif
Atsakyti