Nezinau kaip reikia su savim susipykti, kad sitaip apsirengti per vestuves
zinoma, nebutina juk balta suknele, bet yra juk ir kitokiu budu, bet cia turbut tik menininkai supranta ...

vienelis dalykas kas patiko tai geltoni batukai,nes pati tokiu noriu savo vestuvem
o visa kita...

QUOTE(astarte12 @ 2010 09 04, 13:55)
suknele

Tai jei neklystu ir galas toks pat, nes išpradziu ir as pagalvojau kad gal uzkibo merginai

QUOTE(egluze2 @ 2010 09 05, 17:55)
Nezinau kaip reikia su savim susipykti, kad sitaip apsirengti per vestuves
zinoma, nebutina juk balta suknele, bet yra juk ir kitokiu budu, bet cia turbut tik menininkai supranta ...

taip, ne kiekvienam suprast.

QUOTE(astarte12 @ 2010 09 04, 15:55)
Patiko tik puokstele....

Man kazkaip jie kartu netiko...

Atrode, kad jaunoji paimta is vienu vestuviu, o jaunikis is kitu.....

Bet turbut jie to ir norejo....

QUOTE(te verde @ 2010 08 19, 11:00)
...
labai patiko, suknele man begalo grazi, kostiumas taip pat, o ir patys zmones grazus.
Clintonu dukters vestuves nesukele jokiu emociju, o pati suknele is viso nepatiko.

Clintonu dukters vestuves nesukele jokiu emociju, o pati suknele is viso nepatiko.

visiškai pritariu

QUOTE(egliosha @ 2010 09 04, 21:24)
nugi nesupranti tu meno
siaip prie tos skaros butu labai pritikes kibiras su pienu
netinkama vieta tuoktuvems manau, geriau jie butu pievoj susituoke, butu buve tikrai viskas i tema(na isskyrus aisku ta peruka).

Tai nieko tokio.. ne as viena

na aš gal irgi seno kirpimo, nesakau kad nuotaka būtinai turi būti su baltu "tortu" ir rūtų vainiku, bet Pogrebnojaus nuotakai tai nežinau... kaip kokia Žemaitės marti...
pačios vestuvės kaip parodija dėl to ir sukėlė labai daug diskusijų visur, kadangi jis dizaineris tai kaip ji beatrodytų - bus "aukštoji mada"

pačios vestuvės kaip parodija dėl to ir sukėlė labai daug diskusijų visur, kadangi jis dizaineris tai kaip ji beatrodytų - bus "aukštoji mada"
Gi žurnale "Žmonės" rašo kad rubus rinko Pagrebnojus su Simonavyčiute.
O pati nuotaka sako: " Menes kitos nuotakos nesupranta aš jų nesuprantu"
Čia prancūziško tipo nuotaka
O pati nuotaka sako: " Menes kitos nuotakos nesupranta aš jų nesuprantu"
Čia prancūziško tipo nuotaka
Na man asmeniškai negražiai atrodė ta Pagrebnojaus žmona.. per vulgaru kažkaip tokio trumpumo suknutė.. dar ta skarelė visiškai nesupratau prie ko, man pasirodė tokia visai ne į temą
na bet svarbu jiems gerai