Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

Pagrebnojaus zmona tocnei kaip is sito filmo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif ....nu bet jiems taip tinka......menas priklauso Pagrebnojam biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Po tokio stiliaus apraiškos nepatikėčiau kažkokio rūbo ar aprangos stiliaus sukūrimo šiems dizaineriams schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 10, 15:13)

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet jus man sakykit blink.gif kaip ji nepagalvojo ir jis aisku,kad bus panasi y sia persona g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Babauziukas @ 2010 09 10, 13:00)
Na man asmeniškai negražiai atrodė ta Pagrebnojaus žmona.. per vulgaru kažkaip tokio trumpumo suknutė.. dar ta skarelė visiškai nesupratau prie ko,  man pasirodė tokia visai ne į temą ax.gif  na bet svarbu jiems gerai  smile.gif

Cia i tema gaudyt ir nereikia,juk cia dizaineriai is didziosios raides doh.gif topsecret.gif jiems ir su bulviu maisu vietoj vualio grazu butu unsure.gif
Atsakyti
O man kernagytes vestuves nerealios:) Ir gamtoje, ir fotkes super. Is kart atpazinau fotografus:)
Tik jo suknute kazkaip nelabai, man si karta Juozukas kazkaip nea:)

O Progrebnojau suknute ir batukai grazu, tik gal perukas ir skara nelabai. Bet seip visuma tai pagal ju skoni.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tooota @ 2010 09 10, 16:30)
O man kernagytes vestuves nerealios:) Ir gamtoje, ir fotkes super. Is kart atpazinau fotografus:)
Tik jo suknute kazkaip nelabai, man si karta Juozukas kazkaip nea:)

drinks_cheers.gif del Kernagytes vestuviu. Man ir suknele labai grazi, jai ziauriai tiko rolleyes.gif
Atsakyti
Asiženijo Garbaravičiaus sūnus,bet niekur foto nerandu gal jūs rasite kur nors. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2010 09 10, 18:00)
Asiženijo Garbaravičiaus sūnus,bet niekur foto nerandu gal jūs rasite kur nors. 4u.gif

Garbaravičiaus vestuvės
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 10, 17:35)

Čia tas kur su Goda Sabutyte bendravo smile.gif?
Atsakyti
http://www.klubas.lt...i.d?id=36378931 buvusio Kauno mero Garbaraviciaus sunaus vyko vestuves nerandu daugiau foto.O kur idejot nuoroda tai yra Arvydo.Garbaraviciaus borlio sunu zenijosi.
Atsakyti
Egles kernagytes vestuviu foto pamaciau, net neskaiciau straipsnio is kart pasakiau sesei, Juozas suknele siuvo. Nezinau, leiskit akmenis ir pomidorus, bet man jo stilius vienodas darosi. Nu ir grazu viskas ir skoninga lyg ir sukneles skirtingos, bet jau man aiskus Juozo braizas matosi, gal jau pradeda issikvepti jis nzn, o gal per daug reklamuojasi g.gif
Piekautaites kurta Bruder suknele, nu nzn man toks vaizdas kad 100 kartu matytas modelis, nuotaka super atrode, tikrai grazi, bet modeliuotoja kazkaip patingejo atrodo pamastyti ir paversti suknele originalia. Kitavertus ne tai vestuvese svarbiausia, bet cia juk pletku skyrelis tongue.gif biggrin.gif
Dar del Pogrebnojaus nuotakos, nu viskas gal ir butu nieko, bet man toks vaizdas, kad jie tyciodamiesi is santuokos sakramento tuokiasi, nes net ceremonija sarkazmo pilna buvo, o dar nuotakos komentarai apie kitas nuotakas CMB"tikiuosi kad atrodau joms taip pat baisiai, kaip jos man" (citata netiksli, panasiai ji ten issireiske),man tas saves aukstinimas "kiek as daug suprantu apie mada ir grozi" provincialumu kvepia, na taip nuotaka su "mados guru", bet kam tyciotis?As tai paspausciau nuotakai desine, jei toks aprangos stilius nuo skaros iki batu butu buvusi jos mintis, bet jei tai jauninkio noras savo talenta pademonstruoti, tai man gaila jos pirmiausia kaip jo zmonos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduza21: 10 rugsėjo 2010 - 23:05

QUOTE(Babauziukas @ 2010 09 10, 13:00)
Na man asmeniškai negražiai atrodė ta Pagrebnojaus žmona.. per vulgaru kažkaip tokio trumpumo suknutė.. dar ta skarelė visiškai nesupratau prie ko,  man pasirodė tokia visai ne į temą ax.gif  na bet svarbu jiems gerai  smile.gif

Ko cia nesuprast..skarele nuometo alternatyva.

QUOTE(Spurguciuke @ 2010 09 10, 14:23)
Po tokio stiliaus apraiškos nepatikėčiau kažkokio rūbo ar aprangos stiliaus sukūrimo šiems dizaineriams  schmoll.gif

bet juk ir iki tol nepatikejote nieko jiems sukurti mirksiukas.gif

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 10, 14:47)
Cia i tema gaudyt ir nereikia,juk cia dizaineriai is didziosios raides  doh.gif  topsecret.gif jiems ir su bulviu maisu vietoj vualio grazu butu unsure.gif

nebutu gerai su bulviu maisu , kita vertus, su juo jie ir nesirodo smile.gif

QUOTE(meduza21 @ 2010 09 11, 00:00)
Egles kernagytes vestuviu foto pamaciau, net neskaiciau straipsnio is kart pasakiau sesei, Juozas suknele siuvo. Nezinau, leiskit akmenis ir pomidorus, bet man jo stilius vienodas darosi. Nu ir grazu viskas ir skoninga lyg ir sukneles skirtingos, bet jau man aiskus Juozo braizas matosi, gal jau pradeda issikvepti jis nzn, o gal per daug reklamuojasi  g.gif
Piekautaites kurta Bruder suknele, nu nzn man toks vaizdas kad 100 kartu matytas modelis, nuotaka super atrode, tikrai grazi, bet modeliuotoja kazkaip patingejo atrodo pamastyti ir paversti suknele originalia. Kitavertus ne tai vestuvese svarbiausia, bet cia juk pletku skyrelis tongue.gif  biggrin.gif
Dar del Pogrebnojaus nuotakos, nu viskas gal ir butu nieko, bet man toks vaizdas, kad jie tyciodamiesi is santuokos sakramento tuokiasi, nes net ceremonija sarkazmo pilna buvo, o dar nuotakos komentarai apie kitas nuotakas CMB"tikiuosi kad atrodau joms taip pat baisiai, kaip jos man" (citata netiksli, panasiai ji ten issireiske),man tas saves aukstinimas "kiek as daug suprantu apie mada ir grozi" provincialumu kvepia, na taip nuotaka su "mados guru", bet kam tyciotis?As tai paspausciau nuotakai desine, jei toks aprangos stilius nuo skaros iki batu butu buvusi jos mintis, bet jei tai jauninkio noras savo talenta pademonstruoti, tai man gaila jos pirmiausia kaip jo zmonos  unsure.gif

visiskai pritariu del Juozo ir Ramunes.. cia jau regresas.

bet noreciau apginti Pogrebnojaus nuotaka. Labai teisingai ji issireiske apie kitas nuotakas prie CMB. Kad "tikiuosi kad atrodau joms taip pat baisiai, kaip jos man". Ir cia visai ne saves issaukstinimas, kiek daug ji supranta apie gera skoni, stiliu ir pan. Ar dar apsurdiskiau, kad tyciojasi doh.gif
juk tos nuotakos prie CMB daro ta pati ! Cia, SM-se tokios nuotakos daro ta pati! Net nuotrauku prideda palyginimui blush2.gif ir tyciojasi cia ziauriau. Taip kad tas pasisakymas tinka ir ju ( jusu ) pusei. Nes joms pogrebnojaus nuotaka atrodo taip pat baisiai, kaip ir jus jai.
Taip kad nera ko pykti. mirksiukas.gif Galit pykti ant saves, nes esat pilni kompleksu, vietoj to, kad pasidziaugtumet drasa ir originalumu , kitu laime.

Atsakyti