QUOTE(Babauziukas @ 2010 09 10, 13:00)
Na man asmeniškai negražiai atrodė ta Pagrebnojaus žmona.. per vulgaru kažkaip tokio trumpumo suknutė.. dar ta skarelė visiškai nesupratau prie ko, man pasirodė tokia visai ne į temą

na bet svarbu jiems gerai
Ko cia nesuprast..skarele nuometo alternatyva.
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 09 10, 14:23)
Po tokio stiliaus apraiškos nepatikėčiau kažkokio rūbo ar aprangos stiliaus sukūrimo šiems dizaineriams
bet juk ir iki tol nepatikejote nieko jiems sukurti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 10, 14:47)
Cia i tema gaudyt ir nereikia,juk cia dizaineriai is didziosios raides

jiems ir su bulviu maisu vietoj vualio grazu butu
nebutu gerai su bulviu maisu , kita vertus, su juo jie ir nesirodo
QUOTE(meduza21 @ 2010 09 11, 00:00)
Egles kernagytes vestuviu foto pamaciau, net neskaiciau straipsnio is kart pasakiau sesei, Juozas suknele siuvo. Nezinau, leiskit akmenis ir pomidorus, bet man jo stilius vienodas darosi. Nu ir grazu viskas ir skoninga lyg ir sukneles skirtingos, bet jau man aiskus Juozo braizas matosi, gal jau pradeda issikvepti jis nzn, o gal per daug reklamuojasi
Piekautaites kurta Bruder suknele, nu nzn man toks vaizdas kad 100 kartu matytas modelis, nuotaka super atrode, tikrai grazi, bet modeliuotoja kazkaip patingejo atrodo pamastyti ir paversti suknele originalia. Kitavertus ne tai vestuvese svarbiausia, bet cia juk pletku skyrelis

Dar del Pogrebnojaus nuotakos, nu viskas gal ir butu nieko, bet man toks vaizdas, kad jie tyciodamiesi is santuokos sakramento tuokiasi, nes net ceremonija sarkazmo pilna buvo, o dar nuotakos komentarai apie kitas nuotakas CMB"tikiuosi kad atrodau joms taip pat baisiai, kaip jos man" (citata netiksli, panasiai ji ten issireiske),man tas saves aukstinimas "kiek as daug suprantu apie mada ir grozi" provincialumu kvepia, na taip nuotaka su "mados guru", bet kam tyciotis?As tai paspausciau nuotakai desine, jei toks aprangos stilius nuo skaros iki batu butu buvusi jos mintis, bet jei tai jauninkio noras savo talenta pademonstruoti, tai man gaila jos pirmiausia kaip jo zmonos
visiskai pritariu del Juozo ir Ramunes.. cia jau regresas.
bet noreciau apginti Pogrebnojaus nuotaka. Labai teisingai ji issireiske apie kitas nuotakas prie CMB. Kad "tikiuosi kad atrodau joms taip pat baisiai, kaip jos man". Ir cia visai ne saves issaukstinimas, kiek daug ji supranta apie gera skoni, stiliu ir pan. Ar dar apsurdiskiau, kad tyciojasi
juk tos nuotakos prie CMB daro ta pati ! Cia, SM-se tokios nuotakos daro ta pati! Net nuotrauku prideda palyginimui

ir tyciojasi cia ziauriau. Taip kad tas pasisakymas tinka ir ju ( jusu ) pusei. Nes joms pogrebnojaus nuotaka atrodo taip pat baisiai, kaip ir jus jai.
Taip kad nera ko pykti.

Galit pykti ant saves, nes esat pilni kompleksu, vietoj to, kad pasidziaugtumet drasa ir originalumu , kitu laime.