Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

QUOTE(Almost @ 2011 02 25, 10:15)
žiauriai graži pora jie man, ir apsirengę taip laaabai žavingai jaunatviškai  bigsmile.gif

Faini, bet suknele jai prie figuros nelabai tinka manyciau, nors kaip atskirai ji labai grazi. O vat jaunaja storina ir trumpina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 02 25, 14:36)
Faini, bet suknele jai prie figuros nelabai tinka manyciau, nors kaip atskirai ji labai grazi. O vat jaunaja storina ir trumpina  blush2.gif

ta pati pamaniau pamaciusi nuotraukas. suknele pati savaime grazi, bet kazkaip nelabai tinka mergaitei g.gif
Ignas kaip visad graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
http://www.zebra.lt/...rde-230482.html 4u.gif
Atsakyti
Siandien veda Merunas smile.gif
Bet jau orelis pasitaike koks baisus doh.gif toks vejas ir lyja istisa diena.. nzn ka reiktu veikt tokiu oru.. ir salta kaip doh.gif doh.gif
uzjauciu juos..
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 04 08, 13:22)
Siandien veda Merunas smile.gif
Bet jau orelis pasitaike koks baisus  doh.gif  toks vejas ir lyja istisa diena.. nzn ka reiktu veikt tokiu oru.. ir salta kaip  doh.gif  doh.gif
uzjauciu juos..

Na, nesidomejau ju vestuvemis, tad nezinau kur vyks. Bet ne visoje Lietuvoje toks baisus oras, pvz., suvalkijoje saule sviecia visa diena, tik saltoka del vejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 04 08, 13:21)
Na, nesidomejau ju vestuvemis, tad nezinau kur vyks. Bet ne visoje Lietuvoje toks baisus oras, pvz., suvalkijoje saule sviecia visa diena, tik saltoka del vejo. smile.gif

ir pajūryje taip taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atrodo, k 4u.gif ad oras Kaune buvo fantastiskas 4u.gif

Meruno vestuviu nuotraukos cia ir cia 4u.gif
Atsakyti
Net nustėrau, kad nuotakai tik 22-eji, iš nuotraukų duočiau kokius 32 minimum blink.gif Gražiausiai atrodė svočia, su violetine suknia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 08 balandžio 2011 - 14:52
Nuotakos vietoj būčiau tikrai bandžius numesti nors kiek nors svorio, nes tikrai daug vyresnė atrodo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangyra @ 2011 04 08, 15:42)
Nuotakos vietoj būčiau tikrai bandžius numesti nors kiek nors svorio, nes tikrai daug vyresnė atrodo...    unsure.gif

Dėl to svorio metimo paprieštarausiu, jeigu žmogus gerai jaučiasi tokio svorio, kokio yra, tai pašaliniams kritikuoti kaip ir nederėtų. Jaunatviškumo nuotaka galėjo įnešti pasirenkant laisvesnę, mažiau įpareigojančią šukuoseną, papuošalus, nes dabar vaizdelis tokios rimtos tetos. Nesakau, kad atrodo baisiai ar kaip kitaip, bet mergina paseno 10-12 metų tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 04 08, 16:51)
Dėl to svorio metimo paprieštarausiu, jeigu žmogus gerai jaučiasi tokio svorio, kokio yra, tai pašaliniams kritikuoti kaip ir nederėtų.

Tai aš ir nekritikuoju, aš tik sakau, ką aš būčiau dariusi jos vietoj... rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai nustebau pamačiaus, gerąją prasme, maniau tikrai prasčiau atrodys, ypač patiko suknelė, labai jai tiko ;]
Atsakyti