Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

QUOTE(Sticky_Toffee @ 2011 04 11, 17:23)
tokia pati ir mano nuomone  drinks_cheers.gif man atrodo tikrai to isvengti buvo imanoma, bet ko gero jauniesiems tai ne problema buvo  biggrin.gif

Pritariu merginos, kažkaip puokštė ir žurnalistai nelabai schmoll.gif , o visa kita thumbup.gif , svarbiausia begalinė meilė.
Atsakyti
na mano nuomone viskas ten tiko nuotakai, man ji net graziau nei visada atrode...bet va puokste nors tu ka nelipo,tokia i vaizda nesipaise, biskuti stambesne puokste geriau butu atrodzius,dabar lyg sniuras.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 04 11, 21:02)
va puokste nors tu ka nelipo,tokia i vaizda nesipaise, dabar lyg sniuras.

lotuliukas.gif taikliai čia drinks_cheers.gif
Atsakyti
pati, nuotaka man atrode puikiai, suknele ir iliemenuoja siaip atrodo elegantiska, matosi kad siuta butent nuotakai smile.gif
Atsakyti
Suprantu, kad Erikai su tokia figūra tikrai sunku išsirinkt suknelę, bet kas man labiausiai į akis krito, tai nepridengtos labai stambios rankos schmoll.gif Aš jos vietoj būčiau rinkusis suknelę su rankovytėm, kurios pridengtų rankas, tuo labiau, kad ne karšta vasara, o šaltas balandis, o dabar nuotaka visai plikom rankom ir dar jos nepuošiančiom cool.gif Šukuosena,puokštė ir papuošalai man taip pat ne itin rolleyes.gif
Atsakyti
man tai atrodo kad jos korsetas kokius tris cm neatitiko jos liemens.
Atsakyti
QUOTE(Inga:) @ 2011 02 24, 10:23)
http://public.fotki....vestuves/#media
Va kaip jie atrodė. Žurnalas "Žmonės".

O velnias,sis grazuolis jau irgi supanciotas biggrin.gif cry.gif
QUOTE(Sorceress @ 2011 04 08, 03:51)
Net nustėrau, kad nuotakai tik 22-eji, iš nuotraukų duočiau kokius 32 minimum blink.gif Gražiausiai atrodė svočia, su violetine suknia.

As irgi buvau 100% isitikinusi,kad jai kur kas daugiau nei 22 blink.gif
QUOTE(aridax @ 2011 04 10, 01:51)
Man tik nepatiko jos puokštė...  blush2.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2011 04 10, 09:27)
tik šukuoseno kitokios norėtųsi  ax.gif

Na puoste tai tikrai ne kokia buvo schmoll.gif
Sukuosena irgi galejo but ispudingesne rolleyes.gif
Ir cia ne prie ko bet atrodo,kad Erikute ji laiko po padu hihihi.gif topsecret.gif bebe.gif
-------
Atsakyti
Man tai rankos nekliuvo, man kaip tik negražiau kai užsideda su rankovėm. O puokštę man atrodo ir jai pačiai buvo nepatogu laikyt.
Tai ir laiko, gyvai kiek teko matyti, labai pasikeičia Merūno elgesys prie jos ir kai ji nemato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 04 12, 20:07)
man tai atrodo kad jos korsetas kokius tris cm neatitiko jos liemens.

Korsetas liemens atitikti ir neturi, jis turi būti 6-10cm mažesnis.
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 04 13, 16:27)
[i]Man tai rankos nekliuvo, man kaip tik negražiau kai užsideda su rankovėm....

vat man irgi. nežinau, gal būtų kliuvę, jeigu vien rankos būtų stambios, bet ji visa totaliai visiškai proporcinga ir būtų kvaila bei keista maskuoti rankas žinant, kad ne vien jas reikia maskuot. būtų jas užmaskavus, būtų kuriais nors kitai nepatikę, kad krūtinę pakėlė ar paryškino, kodėl jos nemaskavo. bendram kontekste nežinau labai tiko jai ta suknelė mano akimis žiūrint..
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2011 04 12, 21:08)
Suprantu, kad Erikai su tokia figūra tikrai sunku išsirinkt suknelę, bet kas man labiausiai į akis krito, tai nepridengtos labai stambios rankos  schmoll.gif Aš jos vietoj būčiau rinkusis suknelę su rankovytėm, kurios pridengtų rankas, tuo labiau, kad ne karšta vasara, o šaltas balandis, o dabar nuotaka visai plikom rankom ir dar jos nepuošiančiom  cool.gif Šukuosena,puokštė ir papuošalai man taip pat ne itin  rolleyes.gif

Pagal tokią filosofiją nestandartinėms nuotakoms reikėtų tekėti su čadromis...

Toks suknelės modelis - standartas vestuvėms. Daug panašiai besipuošiančių lieknų nuotakų tokiomis suknelėmis vizualiai sumenkina ir taip nedidukę krūtinę arba parodo visų akims apgamus ant nugaros, kurių pačios nemato, ir t. t., bet juk vakarinės suknios kanonas - apnuoginti pečiai, dekoltė, kažkiek apnuoginta nugara. O jūs siūlote paslėpti netgi rankas... jeigu Merūnas ją veda - jam patinka jos putlios rankos, tad kodėl ji turėtų jas slėpti?
Papildyta:
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 04 13, 16:27)
Man tai rankos nekliuvo, man kaip tik negražiau kai užsideda su rankovėm. O puokštę man atrodo ir jai pačiai buvo nepatogu laikyt.
Tai ir laiko, gyvai kiek teko matyti, labai pasikeičia Merūno elgesys prie jos ir kai ji nemato biggrin.gif

O manote, kad mūsų brngiųjų elgesys ne kitoks, kai mūsų šalia nėra? wink.gif
Atsakyti
na, tai ko niekas karališkų vestuvių neaptaria dar? biggrin.gif

user posted image

Atsakyti