QUOTE(kavute @ 2011 04 12, 21:08)
Suprantu, kad Erikai su tokia figūra tikrai sunku išsirinkt suknelę, bet kas man labiausiai į akis krito, tai nepridengtos labai stambios rankos

Aš jos vietoj būčiau rinkusis suknelę su rankovytėm, kurios pridengtų rankas, tuo labiau, kad ne karšta vasara, o šaltas balandis, o dabar nuotaka visai plikom rankom ir dar jos nepuošiančiom

Šukuosena,puokštė ir papuošalai man taip pat ne itin
Pagal tokią filosofiją nestandartinėms nuotakoms reikėtų tekėti su čadromis...
Toks suknelės modelis - standartas vestuvėms. Daug panašiai besipuošiančių lieknų nuotakų tokiomis suknelėmis vizualiai sumenkina ir taip nedidukę krūtinę arba parodo visų akims apgamus ant nugaros, kurių pačios nemato, ir t. t., bet juk vakarinės suknios kanonas - apnuoginti pečiai, dekoltė, kažkiek apnuoginta nugara. O jūs siūlote paslėpti netgi rankas... jeigu Merūnas ją veda - jam patinka jos putlios rankos, tad kodėl ji turėtų jas slėpti?
Papildyta:
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 04 13, 16:27)
Man tai rankos nekliuvo, man kaip tik negražiau kai užsideda su rankovėm. O puokštę man atrodo ir jai pačiai buvo nepatogu laikyt.
Tai ir laiko, gyvai kiek teko matyti, labai pasikeičia Merūno elgesys prie jos ir kai ji nemato
O manote, kad mūsų brngiųjų elgesys ne kitoks, kai mūsų šalia nėra?