Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

QUOTE(EEmama @ 2011 05 03, 00:59)
Ji pati daresi makiaza  wub.gif  ir pagal protokolus kazkokius ji turejo buti sukeltais plaukais ar kazkas tokio, bet ji papriestaravo ir sake norinti buti palaidais kaip visada, kaip rase, nenoriu, kad wiliams manes neatpazintu  lotuliukas.gif  cia geras pasakymas  lotuliukas.gif
Papildyta:
man sita labai labai grazi nuotrauka ir Kate ir Wiliam jau tokie naturaliai graziaisu tais vaikuciais iseje  wub.gif user posted image

Labai grazi sukuosena, paprasta ir nereikia jokiu tortu. O del makiazo mane tikrai nustebino, mazai nuotaku pasiryzta pacios pasidaryti vestuvini makiaza, o jai tai pavyko tikrai labai gerai thumbup.gif
drinks_cheers.gif sioje nuotraukoje jie abu nuostabus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 05 02, 13:59)
Būkit geri, įmeskit video nuorodą, nes niekaip nepriėjau prie TV nei kompo šį savaitgalį - buvau darbe, tada - į vestuves (ne karališkas, deja  verysad.gif  hihihi.gif ) Dabar vėl darbų per akis  doh.gif  O taaaaaaaaip smalsu  blush2.gif

Galite cia paziureti, bet cia tik pati ceremonija, 1 val 10 min eina, gera kokybe:

http://www.youtube.c...bed/53UaRWI1Vh4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 03 gegužės 2011 - 15:16
Tęsiant karališką temą.....

user posted image
Atsakyti
geras thumbup.gif
Atsakyti
Oj prajuokinot, merginos thumbup.gif
Atsakyti
Čia tai jooo biggrin.gif biggrin.gif.
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Na aš apie ją pirmą kartą girdžiu, bet delfi rašo biggrin.gif g.gif

http://pramogos.delf...a.d?id=45475347
4u.gif
Atsakyti
Ištekėjo Solveiga iš grupės Axom. Nežinojau, kad jai tik 23 metai blink.gif Man asmeniškai nelabai gražiai jaunoji pasipuošusi blush2.gif
Atsakyti
šiaip Solveigos suknutė gal ir nieko tokia, bet jau tas veliumas blink.gif toks dyyydelis ir puuuustas lotuliukas.gif kažkaip ir puokštė gan didoka ax.gif šiaip idėja orchidėjų ir rožių visai nieko, bet jau labai didelė... užgožia ir jaunąją ir suknelę rolleyes.gif

ai, dar kažkaip užkliuvo pamergių suknelės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2011 05 14, 16:25)
Ištekėjo Solveiga iš grupės Axom. Nežinojau, kad jai tik 23 metai blink.gif Man asmeniškai nelabai gražiai jaunoji pasipuošusi blush2.gif

Man jaunoji gražiai atrodo, jai tinka, kitokios Solveigos net neįsivaizduočiau, bet kaip neapetitnai ir vulgariai atrodo jos pamergėlė - grupės šokėjėlė, berods Ingrida vardu: su trumpa, randandona suknele doh.gif (na, kitų pamergių suknės taip pat dideliu grožiu ir skoningumu nepasižymi, tačiau vaizdas dar šiek tiek pakenčiamas rolleyes.gif ).

Atsakyti
na Solveiga tikrai normaliai atrode, visko saikingai, tik tas velionas ir pamerge su raudona suknele man irgi uzkliuvo doh.gif o visa kita grazu 4u.gif
Atsakyti