Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

QUOTE(Lithium @ 2011 04 29, 19:44)
na, tai ko niekas karališkų vestuvių neaptaria dar? biggrin.gif

user posted image

oi koks grozis nuotakos wub.gif suknytes virsus labai grazus ir auskariukai wub.gif thumbup.gif aisku,suknytes apacia siek tiek per pusta,bet jauciu tas sleifas nusisega ir lieka grazi elegatinska suknyte bigsmile.gif
Atsakyti
Man Kate suknele irgi labai grazi, stilinga ir labai labai wub.gif wub.gif wub.gif pacios vestuves taip pat nerealios wub.gif
O siaip jie labai nuosirdi pora atrodo - daug laimes jiems 4u.gif
Atsakyti
Pritariu visoms drinks_cheers.gif Jaunoji atrode tiesiog nuostabiai, viskas puikiai apgalvota. Tiesiog nuostabu! smile.gif smile.gif
Atsakyti
Beje, o kokias gelytes ji cia laiko? g.gif negi baby breath bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2011 04 30, 09:47)
Beje, o kokias gelytes ji cia laiko?  g.gif negi baby breath  bigsmile.gif

spaudoje rašo, kad pakalnutės, hiacintai, mirtos (šitos karališkose puokštėse nuo Viktorijos laikų), ir šiurpinis gvazdikas (angliškai sweet william)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 30 balandžio 2011 - 10:38
Kaip suprantu vėliau persirengė per pokylį
user posted image
Man antras variantas beveik gražiau blush2.gif
Atsakyti
Karališkos vestuvės, kaip iš pasakos wub.gif , abu jaunieji gražūs, ypač nuotaka wub.gif . Ir padažyta gražiai, ir šukuosena liuks, o suknelė wub.gif . Ir neatrodo man per pūsta apačia, kaip kažkuri rašė smile.gif.
Žodžiu vestuvės, apie kurias svajotų kiekviena wub.gif .
Atsakyti
Kaip bebūtų tokios vestuvės vistiek turi prisilaikyti tam tikrų tradicijų, reikalavimų. Juk vistiek stebi visas pasaulis.
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2011 04 09, 18:43)
As taip pat, kaip baznycioje ji verke ir merunas graudinosi, ir ta liudininke. Be galo grazu ziureti i laimingas poras  blush2.gif

Na man asmeniškai, kai vyras graudinasi, ar verkia per vestuves, tai nelabai vyriška, toks skystalius pasirodė Merūnas. Jaunoji, tai čia natūralu, bet kai jau vyrai pradeda verkt, tai ką aš žinau lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 04 30, 13:40)
Karališkos vestuvės, kaip iš pasakos  wub.gif , abu jaunieji gražūs, ypač nuotaka  wub.gif . Ir padažyta gražiai, ir šukuosena liuks, o suknelė  wub.gif . Ir neatrodo man per pūsta apačia, kaip kažkuri rašė smile.gif.
Žodžiu vestuvės, apie kurias svajotų kiekviena  wub.gif .

drinks_cheers.gif nuotaka atrode nuostabiai ir visos vestuves kaip tikru karaliu wub.gif zodziu buvo wub.gif nuostabu wub.gif laimes ju seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2011 04 30, 14:49)
Na man asmeniškai, kai vyras graudinasi, ar verkia per vestuves, tai nelabai vyriška, toks skystalius pasirodė Merūnas. Jaunoji, tai čia natūralu, bet kai jau vyrai pradeda verkt, tai ką aš žinau  lotuliukas.gif .

vyrai ir gimus vaikui verkia dažnai..nepasakyčiau,kad tai skystumo požymis..Gal jei visi mokėtų rodyti tikrus savo jausmus,o ne vyriškumus ar pan,būtų mažiau ir iširusių santuokų 4u.gif

Apie karališkas vestuves nė nežinau ką sakyti.. wub.gif wub.gif wub.gif viskas tobulai gražu,tuo pačiu ir kuklu,ir tikrai karališka..parsisiunčiau video,ir žiūrint vis kirba kažkas viduj,toks malonus jauduliukas už laimingus žmones wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 01 gegužės 2011 - 14:40
QUOTE(mmergyte @ 2011 05 01, 15:38)
Apie karališkas vestuves nė nežinau ką sakyti.. wub.gif  wub.gif  wub.gif  viskas tobulai gražu,tuo pačiu ir kuklu,ir tikrai karališka..parsisiunčiau video,ir žiūrint vis kirba kažkas viduj,toks malonus jauduliukas už laimingus žmones wub.gif  wub.gif  wub.gif

joo... zinau, ka turit omeny, nes ir pati kiek ziurejau, tokie idomus pojuciai apima... namie uzdegiau keleta zvakiu, kazkokia romantiska nuotaika apemusi buvo ax.gif gal delto, kad daugelis moteru kazkuria dalimi jauciasi princeses viduje blush2.gif as kazkaip dabar dar pradejau lyginti savo suknele, planuojama, puokste, sukuosena ir kt. smulkmenas - aisku, kopijuoti tikrai nesinori, nu bet ir prasciau atrodyti irgi nesinori doh.gif blush2.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti