Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

Jei gerai supratau tai apie tas vestuves dauguma sužinojo tik po kelių dienų, manau norėjo kukliai susirašyti, be pašalinių akių. Jau turėjo pabosti Zvonkei tos pompastikos visos
Atsakyti
Mamos Rock'n'Roll vestuves
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2011 06 11, 19:56)
Na, man asmeniškai tai ta nuotaka kazkaip apgailetinai pasirode salia visu kitu.. visa apsizliumbus, ir tokia truputi nerangi drimba visu tu sokeju kontekste  blush2.gif nei uz ka nenoreciau tokios a la staigmenos. Gal vyrukas ir pasistenge, bet bijau, kad po tokiu sou manes jis nebeturetu  blush2.gif

tikra styaigmena, super, bet garantuoju kad cia surezisuota.
Papildyta:
QUOTE(Raseliuke @ 2011 07 02, 16:33)

nuotakos suknele labai grazi, jai labai tiko ir prikiko. ir pati tokia laiminga ir tiesiog svytinti. net nustebau ja tokia grazia pamaciusia, nes siaip ji man nlb patinka. kas nepatio tai sukuosena, ir puokste. ji pati idomi, bet tiesiog nemegstu kaliju.(jei taip vadinasi jos). jaunikis nepatiko isvis. nes nemegstu baltu kostiumu ir ta skara negraziai man ziurejosi. bet pati laima tikrai graziai ziurejosi.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 07 02, 18:41)
bet tiesiog nemegstu kaliju.(jei taip vadinasi jos). jaunikis nepatiko isvis. nes nemegstu baltu kostiumu ir ta skara negraziai man ziurejosi. bet pati laima tikrai graziai ziurejosi.

na labai jau akcentuojat tą kas nepatinka jums, bet bendras vaizdas gražus, viskas gražiai suderinta 4u.gif
Atsakyti
na man irgi bendras vaizdas labai gražus, nors irgi nemėgstu baltų kostiumų smile.gif

Labiausiai tai man nepatiko, kad padavėjos susiraukusios ... g.gif
Atsakyti
Monako kunigaikštis ir kunigaikštienė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dangyra @ 2011 07 02, 17:19)

kokia daili suknyte ir veliumas. wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Raseliuke @ 2011 07 02, 14:33)

viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2011 07 02, 18:37)
kokia daili suknyte ir veliumas. wub.gif  wub.gif

Va čia 8-oj nuotraukoj visu ūgiu matosi.. Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2011 07 02, 15:33)

man tai labai viskas patiko wub.gif stilinga ir kuklu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dangyra @ 2011 07 02, 18:19)

nuotakos suknelė nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ir netgi kainos nepabijojo atskleisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Monako kunigaiksio nuotaka super graziai atrode thumbup.gif Laima irgi thumbup.gif ,bet jaunikis su ta zalia skara,tai doh.gif
Atsakyti
Kate Moss vestuves
Atsakyti