Jei gerai supratau tai apie tas vestuves dauguma sužinojo tik po kelių dienų, manau norėjo kukliai susirašyti, be pašalinių akių. Jau turėjo pabosti Zvonkei tos pompastikos visos
QUOTE(aridax @ 2011 06 11, 19:56)
Na, man asmeniškai tai ta nuotaka kazkaip apgailetinai pasirode salia visu kitu.. visa apsizliumbus, ir tokia truputi nerangi drimba visu tu sokeju kontekste
nei uz ka nenoreciau tokios a la staigmenos. Gal vyrukas ir pasistenge, bet bijau, kad po tokiu sou manes jis nebeturetu 

tikra styaigmena, super, bet garantuoju kad cia surezisuota.
Papildyta:
QUOTE(Raseliuke @ 2011 07 02, 16:33)
nuotakos suknele labai grazi, jai labai tiko ir prikiko. ir pati tokia laiminga ir tiesiog svytinti. net nustebau ja tokia grazia pamaciusia, nes siaip ji man nlb patinka. kas nepatio tai sukuosena, ir puokste. ji pati idomi, bet tiesiog nemegstu kaliju.(jei taip vadinasi jos). jaunikis nepatiko isvis. nes nemegstu baltu kostiumu ir ta skara negraziai man ziurejosi. bet pati laima tikrai graziai ziurejosi.
QUOTE(klementyna @ 2011 07 02, 18:41)
bet tiesiog nemegstu kaliju.(jei taip vadinasi jos). jaunikis nepatiko isvis. nes nemegstu baltu kostiumu ir ta skara negraziai man ziurejosi. bet pati laima tikrai graziai ziurejosi.
na labai jau akcentuojat tą kas nepatinka jums, bet bendras vaizdas gražus, viskas gražiai suderinta

na man irgi bendras vaizdas labai gražus, nors irgi nemėgstu baltų kostiumų 
Labiausiai tai man nepatiko, kad padavėjos susiraukusios ...

Labiausiai tai man nepatiko, kad padavėjos susiraukusios ...

QUOTE(dangyra @ 2011 07 02, 17:19)
kokia daili suknyte ir veliumas.

Papildyta:
QUOTE(Raseliuke @ 2011 07 02, 14:33)
viskas

QUOTE(Raseliuke @ 2011 07 02, 15:33)
man tai labai viskas patiko

Papildyta:
QUOTE(dangyra @ 2011 07 02, 18:19)
nuotakos suknelė nuostabi

Ir netgi kainos nepabijojo atskleisti