Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės VI dalis

QUOTE(kontraversija1 @ 2011 07 02, 21:14)

Kokia daili suknytes apacia thumbup.gif
Atsakyti
Cia daugiau nuotrauku is Monako vestuviu ir matosi nuostabi suknia Va cia

O Kate atrodo puikiai - laiminga ir neisitempusi, ko nepasakysi apie karaliskas vestuves

Mama Rock-n-Roll irgi gerule
Atsakyti
QUOTE(dangyra @ 2011 07 02, 19:19)

Labai daili suknele, taip romantiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
Antra Monako kunigaikštienės suknelė
vakarinei šventės daliai
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2011 07 03, 13:24)
Antra Monako kunigaikštienės suknelė
vakarinei šventės daliai

antra suknele super thumbup.gif , nuostabi ir pirma grazi, elegantiska, bet man tie sleifai tai doh.gif zinoma joms turbut priklauso, bet man tai jie tragedija, kaip kilimas velkasi is paskos doh.gif
Atsakyti
Man dar įdomiai atrodo pas Mama Rock'n'Rol visi svečiai (na,nemaža dalis) baltai apsirengę rolleyes.gif dažniausiai pas mus priimta,kad tą dieną tik jaunoji būna balta rolleyes.gif čia toks mažas pastebėjimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 07 06, 10:22)
Man dar įdomiai atrodo pas Mama Rock'n'Rol visi svečiai (na,nemaža dalis) baltai apsirengę rolleyes.gif dažniausiai pas mus priimta,kad tą dieną tik jaunoji būna balta  rolleyes.gif čia toks mažas pastebėjimas  biggrin.gif

Man tai grazu-tokios vasariskos vestuves. Manau, tai buvo jaunuju pageidavimas, kad sveciai baltai regtusi.
Atsakyti
QUOTE(Magnoli @ 2011 07 06, 11:50)
Man tai grazu-tokios vasariskos vestuves. Manau, tai buvo jaunuju pageidavimas, kad sveciai baltai regtusi.

drinks_cheers.gif patinka ir man,gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnoli @ 2011 07 06, 08:50)

Ypac jei vestuves kur nors prie juros, man labai grazu visi baltai apsirenge, kokiais lengvais drobiniais rubais. Nors su musu kai kuriu moteru mentalitetu bijociau toki aprangos koda nurodyt, o tai prisinuomotu vestuviniu sukneliu zeme sluojanciu, butu tikras cirkas be pinigu
Atsakyti
Jono Maciulio vestuves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo day_light: 06 liepos 2011 - 22:24
QUOTE(day_light @ 2011 07 06, 23:24)

Vede, tai vede, ale nuotrauku ner g.gif rolleyes.gif ne lietuvoj tuokesi.
Atsakyti
Šorena ir Bružas smile.gif

http://www.15min.lt/...ioje-159-159146

gaila nuotraukų irgi dar nėra smile.gif
Atsakyti