Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai - 4

Sveikos merginos!!!! Reikia labai pagalbos, ruosiu savo ir vyro gimtadieni tema Piratu vakarelis, labai reikia kokiu idomiu zaidimu sveciams uzimti? ir gal kas galit mestelti ideju kaip ta lobio ieskojimo zemelapi pasidaryti, gal kas turit kokiu pavyzdeliu. Norisi kad sauniai viskas praeitu, nes kiek ziuriu daug kur tai vos ne vaiku sventes ir vaikiski zaidimai ar zemelapiukai, o mes darom be vaiku. Buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai labai lauksiu unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurutex @ 2011 01 13, 14:35)
Sveikos merginos!!!! Reikia labai pagalbos, ruosiu savo ir vyro gimtadieni tema Piratu vakarelis, labai reikia kokiu idomiu zaidimu sveciams uzimti? ir gal kas galit mestelti ideju kaip ta lobio ieskojimo zemelapi pasidaryti, gal kas turit kokiu pavyzdeliu. Norisi kad sauniai viskas praeitu, nes kiek ziuriu daug kur tai vos ne vaiku sventes ir vaikiski zaidimai ar zemelapiukai, o mes darom be vaiku. Buciau labai dekinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Labai labai lauksiu unsure.gif  smile.gif


mes darem per naujuosius piratu vakareli. Idomiausias dalykas - lobio paieska. Mes darem ne pagal zemelapi, o su uzuomenom, kur gali sleptis moneta. Zaidimas uzvede visus (buvo dvi komandos), nerealiai pasilinksminom ir visiems labai patikom. Kiekvienos komandos uzduotis - kuo greiciau rasti visas monetas..Galiu duot pvz, ka turejom, gal kam nors bus naudinga:
Piratu kodeksas:
Piratų kodeksas
1-as skyrius. Kiekvienas vyras privalo paklusti įsakymams.Kapitonas nuo grobio gauna vieną ir dar pusę dalies, meistras, dailidė, bocmanas ir artileristas gauna vieną dalį ir ketvirtį.
2-as skyrius. Jei bet kuris vyras pasiūlo pabėgti, ar slepia kokią paslaptį nuo komandos, jis išlaipinamas negyvenamoje saloje su statine parako, statine vandens ir su nedideliu ginklu rankose.
3-ias skyrius. Jei kuris nors vyras pavagia bet kokį komandos daiktą, priklausomai nuo vagystės dydžio ir daikto svarbos, jis arba išlaipinamas negyvenamoje saloje arba nušaunamas.
4-as skyrius. Jei kuriuo metu, mes susitiktume su kitu išlaipintuoju saloje (jei jis piratas) šis vyras gali būti priimtas atgal į komandą, jei kapitonas ir komanda pritaria.
5-as skyrius. Vyras, kuris sumušė kitą vyrą, kol galioja šis kodeksas, turi priimti Mozės bausmę (t.y. 40 kirčių rimbu per nuogą nugarą).
6-as skyrius. Vyras, kuris „paleido" rankas, ar rūkė tabaką triume, buvo be kepurės, ar nešiojasi žvakes pasišvietimui be gaubto, turi iškęsti tą pačią, prieš tai nurodytame kodekse, bausmę.
7-as skyrius. Vyras, kurio rankos ir kūnas nešvarus, nesirūpina savo darbu, baudžiamas bausme, kurią sugalvoja kapitonas ir komanda.
8-as skyrius. Jei kuris vyras pavėluoja vykdyti ar netinkamai vykdo savo įsipareigojimus, turi sumokėti 400 vienetų, pakartotinai nusižengus - 800 vienetų. (1 vienetas apie 0.96 $)
9-as skyrius. Jei bet kuriuo metu susitikus su moterimi, vyras paliečia ją be jos sutikimo, toks vyras pasmerkiamas mirti.


Suskirstymas į komandas (pirato laiskas)

"Jūs esate išrinkti būti vieno garsiausių visų laikų pirato JUODABARZDŽIO komandos nariais. Susipažinkite su savo vadu:
Juodabarzdis – vienas garsiausių visų laikų piratas, garsėjęs savo žiaurumu. Savo karjerą jūroje jis pradėjo būdamas kiek vyresnis nei 20ties metų. Kartą šalia Šiaurės Amerikos pakrantės Juodabarzdis surengė vieną garsiausių plėšikavimo operacijų pasaulyje, kurios metu net savaitę išlaikė užblokavęs Čarlestono uostą ir jį plėšė taip susikraudamas milžiniškus turtus…
Susipažinę su savo vadu gaunate pirmąją užduotį – SUGALVOTI savo komandos – draugų piratų bendruomenės PAVADINIMĄ ir sukurti trumpą (ne ilgesnį kaip 1min) prisistatymą – dainą, eilėraštį, šūkį – bet ką, ką jums pasiūlys Jūsų fantazija ir karalienė Fortūna… Tik įvykdę užduotį Jūs gausite slaptą Juodabarzdžio laišką…"


LOBIO PAIESKA
Jūsų užduotis – greičiau nei kita komanda surasti visas paslėptas monetas. Būkite budrūs, kartais jų būna daugiau, nei Jums gali atrodyti… Po kiekvienos monetos suradimo nepamirškite šiek tiek atšvęsti.
Draudžiama: sukčiauti, trukdyti kitai komandai, pyktis tarpusavyje, komandos nariams veikti kiekvienam pavieniui.
J.S.

Uzuominos, kur reiketu ieskoti monetu (jos buvo padarytos is kartono ir ant virsaus folija)
Pirmoji užuomina - ar matėte mane? Plaukiantį laivu, brendantį per smėlį, kovojantį dėl lobio, pilną drąsos ir šiek tiek humoro… Vieta, kur paslėpta blizganti moneta – lyg langas į pasaulį… (TV pultelis)

Antroji užuomina – jis turi daug pavidalų – jis gali būti toks lakus, kad tu jo nepajusi, jis reikalingas gyvybei palaikyti, be jo – gyvavimas pirato neįmanomas .O jums tereikia atspėti, kur visada gali jo rasti… (WC)

Trečioji užuomina – Jis šventas kiekvienam piratui, nuo mažumės ligi gilios senatvės. Jį reikia išmanyti, nes neišmanėliui – priimti Mozės bausmę teks, o visišką kvailelį teks bausti mirtimi. (moneta paslepta po piratu kodeksu)

Ketvirtoji užuomina – Ra, Solė, Helijas, Surja, Amaterasu, Inti – visi šie dievai globojo vieną ir tą patį dalyką. Pasitelkę istorijos bei mitologijos žinias, prisiminkite, kokį. Tada monetos ieškoti bus lengviau, juk ji pati taip panaši į RA globotinę…
(prie lempos prikabinta saule, ten slepesi moneta)

Penktoji užuomina – ar žinote, kuo misdavo piratai pasmerkti keliauti jūromis? Ech, šis daiktas žvejybai reikalingas, tiesiog nepamainomas, nes saugo nuo šalčio ir drėgmės! (moneta guminiame bate)

Šeštoji užuomina – labai svarbus baldas. Po sėkmingo plėškavimo senovės piratai mėgdavo atsipalaiduoti ir švęsti. O kokia šventė be butelio gero kubietiško romo?
(moneta po stalu)


Užuomina – Niūriais viduramžiais buvo manoma, kad būtent iš ten mūsų pasaulį stebi šėtonas. Mirus žmogui jis uždengiamas juodu audeklu… Jums reikia jį surasti, nedidelį, apvalų, moterų labai mėgiamą…(moneta prie veidrodzio)

Užuomina – sušalęs piratas – prastas karys. Žinoma, ji galima sušildyti buteliu romo, kvapniu cigaru, taip pat jis sušyla karštos moters glėbyje, tačiau kur dar šilumos žiemą galima ieškoti? (moneta prie radijatoriaus)

Užuomina – peržengėt ribą, skiriančią tikrovę ir svajonių pasaulį. Ar pamenate, kaip patekote į piratų vakarėlį?(moneta prie duru)

Užuomina – balta, šlapia-sausa, kartkartėm slidi. Ir dar, manau ją galima naudot kaip laivą!(vonioje)

O tokiu uzuominu galima sugalvoti tikrai daug, bet zaidimas superinis, mes dar turejom uzduociu visokiausiu, reikejo sukurti eilerastuka, aprashyti piratu ginklus, reikejo ir istoriniu ziniu smile.gif


Atsakyti
Sveikos, taip šauniai čia apie tuos piratus parašyta, kad net supavydėjau ax.gif
O aš savo sūnui rengiu 18gimtadienį, tema Tarybinis ''šiškų'' vakarėlis pirtyje. Dalyvaus daugiausia tetos ir dėdės, bet va scenarijaus nelabai sugalvoju g.gif .
Gal galite kas patarti, pasiūlyti kokių idėjų, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Aciuuuuu Wunderbar, saunuole taip viska smulkiai, net nesitikejau kad kas atsilieps i mano sauksma. dabar einu nagrinetis ka parasei 4u.gif 4u.gif 4u.gif nes taip pat pati pamasciau kad man netinka lobio ieskojimas agal zemelapi, nes visgi gimtadienis bus pirteleje. jei gali Wunderbar parasyk man i zinute savo tel. nr., jei del kokios informacijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos ir moterys, kurios organizuojat teminius vakarėlius, ar amtėt vyksta Electrolux konkursas kaip tik šia tema:
Elektrolux renka metų teminių vakarėlių šeimininkus

Esate išradingi namų vakarėlių organizatoriai?
Trokštate kaskart išbandyti vis naują temą?
Esate suplanavę įspūdingą naujų metų vakarėlį?

Jei į šiuos klausimus atsakėte TAIP, esate puikus kandidatas/ė tapti Metų teminių vakarėlių šeimininku ir šeimininke. "Electrolux" ir žurnalo "Virtuvė. Nuo...Iki" organizuojamų rinkimų nugalėtojų laukia išskirtiniai prizai – specialiai Metų teminių vakarėlių šeimininkams dizainerės Gabrielės Januškevičiūtės sukurtos stilingos prijuostės. (foto: Jolita Kimsaitė)

Rinkimų taisyklės:

1. Rinksime vieną Metų teminių vakarėlių šeimininkę ir vieną šeimininką. Jei konkurse nori dalyvauti du šeimos nariai, jie, kiekvienas savo vardu, turi pateikti dviejų skirtingų vakarėlių aprašymus ir nuotraukas.
2. Norėdami dalyvauti rinkimuose, pateikite savo surengto įspūdingiausio teminio vakarėlio aprašymą (tema, dekoras, aprangos kodas, patiekalai, muzika, užsiėmimai) ir nuotraukas iki 2011 m. vasario 1 d. el. paštu vakarėliu.gidas@gmail.com.
3. Dalyvaudamas šiame konkurse dalyvis sutinka, kad jo pateikta medžiaga, išskyrus asmens duomenis, būtų viešinama be papildomo dalyvio sutikimo ir atlygio.
4. Už kandidatus (-es) balsuos komisija, sudaryta iš 3 narių („Virtuvė nuo...iki“, „Electrolux“ ir profesionalaus renginių organizatoriaus) bei Vakarėlių gido puslapio socialiniame tinkle „Facebook“ (facebook.com/pages/Vakareliu-Gidas) lankytojai. 50 proc. rezultato nulems interneto balsuotojų nuomonė, 50 proc. – komisijos. Jei rinkimų finale komisijos ir interneto balsuotojų nuomonės išsiskirs, nugalėtojais bus išrinkti daugiau komisijos balsų pelnę kandidatai.
5. Vertinimo kriterijai: temos originalumas, išpildymo pilnumas, pateiktos fotomedžiagos informatyvumas ir kokybė.
6. Balsavimas „Facebook“ puslapyje vyks 2010 02 02-08 d. Laimėtojai bus paskelbti žurnalo „Virtuvė Nuo...iki“ kovo mėn. numeryje, prekyboje pasirodysiančiame vasario mėn.
7. Dėl prizų atsiėmimo redakcija su laimėtojais susisieks asmeniškai.
8. Rinkimuose negali dalyvauti „Virtuvė Nuo...iki“, „Electrolux“, „AZ communications“ darbuotojai bei jų šeimos nariai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2011 01 17, 15:44)
Sveikos, taip šauniai čia apie tuos piratus parašyta, kad net supavydėjau ax.gif
O aš savo sūnui rengiu 18gimtadienį, tema Tarybinis ''šiškų'' vakarėlis pirtyje. Dalyvaus daugiausia tetos ir dėdės, bet va scenarijaus nelabai sugalvoju g.gif .
Gal galite kas patarti, pasiūlyti kokių idėjų, būčiau labai dėkinga 4u.gif


tetos ir dede 18 gimtadienyje skamba keistokai, nebent jusu sunus pats to labai nori... bet tuomet turetumet atsizvelgti ir i tai, kokios jis noretu vakarelio temos, o ne pati pagal savo vaikystes sentimentus tema siulyti.

jei sunus pats nori tarybiu "sisku" temos, tai vadinasi jis apie tai daug zino, skaite, mate filmu, ir jam paciam yra aiskiai susikloste jo norai koks turetu buti scenarijus. tai pakalbekite su juo ir suzinokite jo pageidavimus.
ir scenarijus gims savaime.
bet as kazkodel labai abejoju kad tai jo noras - panasiau kad jusu pacios.

tai kaip galima sugalvoti is lempos kazkokia tema kai nezinai ka per toki vakareli galetum veikti?
normalu kai buna atvirksciai - zmones zino kaip noretu linksmintis ir kaip atrodyti, o tada jau tas ir tema padiktuoja...

siulau paisyti savo sunaus noru ir svajoniu, tada ir del scenarijaus bedu nebus
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2011 01 19, 12:23)
Merginos ir moterys, kurios organizuojat teminius vakarėlius, ar amtėt vyksta Electrolux konkursas kaip tik šia tema:



O nežinot - ar daug dalyvių - ar realu tas prijuostes laimėti? Man tai labai gražios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 20 sausio 2011 - 23:37
QUOTE(klementyna @ 2011 01 13, 12:51)
karaokemanija.lt tk reiks uzsiregistgruoti

aciu 4u.gif
Papildyta:
turiu dar viena prasymeli ax.gif greit mano gimtadienis,sveciu bus nedaug. torta jau uzsisakiau, stai toky. tai noreciau kazka panasaus ir suremgt temini vakareli. smile.gif kaip galetu sveciai apsirengti ar kazka atsinest su savim?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Austeja7 @ 2011 01 19, 12:59)
tetos ir dede 18 gimtadienyje skamba keistokai, nebent jusu sunus pats to labai nori... bet tuomet turetumet atsizvelgti ir i tai, kokios jis noretu vakarelio temos, o ne pati pagal savo vaikystes sentimentus tema siulyti.

jei sunus pats nori tarybiu "sisku" temos, tai vadinasi jis apie tai daug zino, skaite, mate filmu, ir jam paciam yra aiskiai susikloste jo norai koks turetu buti scenarijus. tai pakalbekite su juo ir suzinokite jo pageidavimus.
ir scenarijus gims savaime.
bet as kazkodel labai abejoju kad tai jo noras - panasiau kad jusu pacios.

tai kaip galima sugalvoti is lempos kazkokia tema kai nezinai ka per toki vakareli galetum veikti?
normalu kai buna atvirksciai - zmones zino kaip noretu linksmintis ir kaip atrodyti, o tada jau tas ir tema padiktuoja...

siulau paisyti savo sunaus noru ir svajoniu, tada ir del scenarijaus bedu nebus


Mažiausiai man moralų reikėjo schmoll.gif . Sūnus su tetom ir dėdėm nori pats, nes tik jie dovanus litus, o jis nori kai ką pirkti.. smile.gif Temas svarstėme taip pat abu ir galvojome labai daug (beje, aš pati nelabai atsimenu tų tarybinių laikų, tad jokių sentimentų).Taipogi mūsų svečiai labai sustabarėję, tad piratais jų net su šautuvu nepriversi apsirengt..

Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2011 01 20, 01:53)
aciu  4u.gif
Papildyta:
turiu dar viena prasymeli  ax.gif  greit mano gimtadienis,sveciu bus nedaug. torta jau uzsisakiau, stai toky. tai noreciau kazka panasaus ir suremgt temini vakareli. smile.gif  kaip galetu sveciai apsirengti ar kazka atsinest su savim?   


Man pirma asociacija tai pasakos ir salomejos neries eilerastis apserksnije musu ziemos... Zidinys vilnomes kojnes, stori salikai kepures, kumstines pirstines. Gal vilnoniu kojniu vakarelis?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2011 01 20, 23:34)
Man pirma asociacija tai pasakos ir salomejos neries eilerastis apserksnije musu ziemos... Zidinys vilnomes kojnes, stori salikai kepures, kumstines pirstines. Gal vilnoniu kojniu vakarelis?

laaaabai aciu puiki ideja,tiesiog nuostabu

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2011 01 20, 01:53)
aciu  4u.gif
Papildyta:
turiu dar viena prasymeli  ax.gif  greit mano gimtadienis,sveciu bus nedaug. torta jau uzsisakiau, stai toky. tai noreciau kazka panasaus ir suremgt temini vakareli. smile.gif  kaip galetu sveciai apsirengti ar kazka atsinest su savim?   
user posted image

O man pirma mintis šovė, kad galima kažką su pomėgiais susieti, pvz. "Mano hobis"... Tinkamai apsirengti, jį pristatyti, apibūdinti... mirksiukas.gif
Atsakyti