QUOTE(solveka @ 2010 08 01, 13:22)
Keistas vis tiek yra kai kurių lietuvių mąstymas: jei jau už dyką tai kad tiek butų kad panaudočiau ir atsibostu

Šiek tiek aišku perlenkiau su tuom pavyzdžiu, bet jūs pačios pamastykit apie ką šnekat, dėl to Lietuvoj niekas ir neduoda nemokamų mėginėlių, nes yra durnas lietuviškas mąstymas. Gavai mėginėlį, pačiupinėjai, tiko netiko splva, užsisakiai arba ne. Kaip ir normalioj parduotuvėj: nueini, pačiupinėji, tinka ne tinka, perki neperki, o ne sakai: DUOKIT MAN NEMOKAMĄ MĖGINĖLĮ, ir kad MĖNESIUI UŽTEKTU

juokingai graudu.
O tai kur čia už dyka BE dalina???
Siaim forume merginos meginelius sakosi ne tam, kad pabandytu ir nepirktu, o tam kad isistikintu ar tikrai verta moketi, mano nuomone nemaza suma uz pudra. Man nesimeto 60lt kasdien po ranka, kad galeciau laisvai nusipirkt pilna pakuote ir jei netiks nusveist i kampa ir nebenaudot. Jau yra taip buve, todel rizkuot tikrai nenoriu. Pvz. uzsisakiau EM pudros kazkurios tai formules megineli (lyg ir Original glo), is pradziu ziauriai patiko, buvau nusprendus pilna pakuote pirkt, bet kadangi dar turejau pudrytes is meginelio, galvoju palauksiu, toliau bandysiu. Nu ir ka.. Pasirodo, si formule man visiskai netiko. Ir taip buvo ne man vienai, kurios dziaugesi, o ilgiau panaudojusios, suprato kad pudra pvz. kemsa poras ar kazkas pan. Tai vat is to laselio iberto sunku manau bus nusprest ar pudra ateityje kims poras, ar nesausins ir pan.
Bet vistiek dziaugiuos, kad bent tiek gausim. Labai laukiu savo meginelio

Manau, kad man jo uzteks daugiau nei vienam pasidazymui, nes mineralines gan taupiai naudojas.
O BE tai Sephoroj kiek zinau dalino nemokamai.