Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

Labas rytelis . Buvau su savo brangiausiu i grybas nuvaziave su dviraciais radom 15 baravyku , lepsiuku ( bet vos ne visi sukirmije) , pora silbaravykiu , voverusku tai kai uzejom vieta tai nors su dalgiu pjauk .

Bet va nuvaziuojant nutiko nelaime pasimaise kazkoks vaikis irgi su dviraciu kai kritom vyrelis mano ant sono vaikis ant jo o as ant to vaikiaus galva truputi susitrenkiau ir alkune nusibrozdinau . svarbu kad gyvi ir sveiki likom
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2010 08 09, 08:09)
Labas rytelis . Buvau su savo brangiausiu i grybas nuvaziave su dviraciais radom 15 baravyku , lepsiuku ( bet vos ne visi sukirmije) , pora silbaravykiu , voverusku tai kai uzejom vieta tai nors su dalgiu pjauk .

Bet va nuvaziuojant nutiko nelaime pasimaise kazkoks vaikis irgi su dviraciu kai kritom vyrelis mano ant sono vaikis ant jo o as ant to vaikiaus galva truputi susitrenkiau ir alkune nusibrozdinau . svarbu kad gyvi ir sveiki likom

tAI ACIU d, KAD NESUSIZALOJOT rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos
kas dar nenukeipot nuo karščių
bet vakarai tai fanatastiški ...vakarojom keletą vakarų svečiuose, name užmiesty...fanatastika pasisvečiuot..nors ir aš jau pribrendau nuosavam namui, norėčiau, bet nebent vaikai įgyvendins šitą svajonę, man jau nerealu
QUOTE(RASYTA @ 2010 08 08, 08:00)
Labas rytas , mielosios . Kaip matau leidziate linksmai laika . As tai siaip sau ,einam i Prudeli pasimaudyti pasideginti gaila .kad nemoku plaukti o sunelis su mb plaukioja kaip pasele o as ziuriu ir seile varvinu kaip jiems gera .

pamėgink su pripučiamu kokiu daiktu - visai smagu pasipliuškenti
Atsakyti
Sveikutės, aš irgi labai norėčiau grybų, bet, kad labai bijau erkių, o be to dabar labai sukirmiję grybai, gal dėl drėgmės?
Atsakyti
Sveikutes,as irgi nelendu i miska,nes labiausiai bijau gyvaciu.....o be to grybai tik prasideda....dabar darbo uztenka su agurkais,pomidorais.....
Atsakyti
as tai negrybauju ,bo nerandu grybu lotuliukas.gif kazkaip nera ten kur as ju ieskau biggrin.gif o maniskis tai grybaut megsta ,bet valgyt neypatingai ...
Atsakyti
Maistas
1
600x1200 | 1280x1024 | 1152x864 | 1024x768
Labas rytas cia jums prie kavos.

Bet kaip gera po miska pasivaikscioti paukstukai ciulba , grynas oras . Kiek save apsiziurejau erkiu ne vienos neparsiveziau . Prisidejau beveik 3 litrus o baravykus dziovinu kuciom , planuoju su vaiku sestadieni vel vaziuoti i tas pacias vietas .

Turiu gera naujiena einu siandien darbintis clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
tai sveikinu --seis laikais rasti darba --saunuole ...
labs ryts
ale nerodo tavo paveiksliuku g.gif RASYTA
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
user posted image

kam kavos? smile.gif

aš pasakysiu atvirai - nemėgstu grybaut, nebent kokioj saulėtoj pievutėj, pušyne, nemėgstu kai reikia grybus tvarkyt ir nemėgstu jų valgyt
Tai tik vieną kartą metuose išeinu į pušyną pasirankioju kazlėkų (ar slidokų) irr man gana grybų visiems metams.
man tinka ir šampinjonai...visur.nes pagalvojus apie tą siaubą, kai reikia juos rinkti ir valyti, man prapuola apetitas doh.gif

Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif

Savaitėlę atostogavau sode, tai atitrūkau nuo visko ax.gif. Stengiausi ne pulti dirbti darbus, o pabendrauti su vaikais, paskaityti knygą ax.gif.
Atsirado kažkokių minčių, pvz pradėti rašyti dienoraščius skirtus kiekvienam vaikui, juk žiūri į savo vaiką, kyla daug minčių, kurių negali jam pasakyti, o va gali užrašyti, kad kai suaugs ir manęs nebebus galėtų paskaityti ir prisiminti mamą...
Bet kažkaip atostogos baigėsi ir visos idėjos baigėsi doh.gif. Tempas ir laiko trūkumas daro savo, daraisi robotu, atliekančiu būtinus dalykus...

Rašyta, džiaugiuosi dėl tavęs 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma . Laikykit kumscius nes 12 val susitikimas kai pareisiu parasysiu . Rankos dreba jaudinuosi
Atsakyti
QUOTE(Mate* @ 2010 08 10, 07:43)
Labas rytas mergaitės 4u.gif

Savaitėlę atostogavau sode, tai atitrūkau nuo visko ax.gif. Stengiausi ne pulti dirbti darbus, o pabendrauti su vaikais, paskaityti knygą ax.gif.
Atsirado kažkokių minčių, pvz pradėti rašyti dienoraščius skirtus kiekvienam vaikui, juk žiūri į savo vaiką, kyla daug minčių, kurių negali jam pasakyti, o va gali užrašyti, kad kai suaugs ir manęs nebebus galėtų paskaityti ir prisiminti mamą...

aš rašiau tokius dienoraščius maždaug tris metus...ūgis ,svoris, ką moka, įdomesni žodžiai nutikimai. Paskui elementariai nebeliko laiko tokiems dalykams. Kartais pavarto jos tuos dienoraščius - smagu. jei tik yra nors kiek laiko - verta. Bet aš jau nebeturėčiau ką rašyti - mano panos jau beveik suaugę, turi savo paslapčių, mažai ką galėčiau parašyti tuose dienoraščiuose, nebent savo mintis apie jas...
QUOTE(RASYTA @ 2010 08 10, 09:18)
Aciu uz palaikyma . Laikykit kumscius nes 12 val susitikimas kai pareisiu parasysiu . Rankos dreba jaudinuosi

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti