Įkraunama...
Įkraunama...

1967 - 1970m. mamytes ir NEmociutes renkasi cia...

QUOTE(izabele111 @ 2010 09 08, 08:26)
Labas rytas 4u.gif

Mergaites,turiu pasiulyma mirksiukas.gif Davai susijungiam su "Brandziu moteru klubu" bendraminciuose.....pasmus labai letaijudam,o ten gyvenimas verda greitai thumbup.gif Obe to daug musu yra ten:ir Simba,beskaiste,as,susidomejus,Rubinele....Ka manote???

QUOTE(susidomejus @ 2010 09 08, 09:23)
as su ju tempais nespeju. Paskui bunu iskritus is konteksto.

QUOTE(Mate* @ 2010 09 08, 11:45)
Sveikos 4u.gif

7 mėn.

Aš jų temos pradžioj buvau ten prisijungus, tik kitu nicku (jei kam įdomu raami), bet neištvėriau tokio tempo doh.gif

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
O aš tada jau noriu viską skaityti, nes paskui nebesuprantu apie ką kalba eina doh.gif

jei visoms geriau per dvi temas, taigi taip lai ir būna 4u.gif Aš tai greitesnė, kai noriu - visur spėju lotuliukas.gif Ypač kai nuotaika yra g.gif

Kai nespėju, net neskaitau visko bigsmile.gif

Beje, laba visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Orelis tiesiog super, kad toks ir savaitgalį būtų ax.gif Gal pagrybauti pavyks, jei vėl svečių namie neturėsim lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergikes . Ka jau norit isilakstyti po kitus nikus ?

Taigi sveikinkite mane pradejau vel dirbti . Sefas tai cia super , jaunas vaikinukas bet jau prie jumoro lotuliukas.gif . Bet darbus kaip gerai paskirsto , uz tai pareinu nusikalusi
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2010 09 09, 14:41)

Taigi sveikinkite mane pradejau vel dirbti . Sefas tai cia super , jaunas vaikinukas bet jau prie jumoro lotuliukas.gif . Bet darbus kaip gerai paskirsto , uz tai pareinu nusikalusi

sveikinu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 09 08, 20:24)

kudiniesi mirksiukas.gif

Aham , visa gyvenima lotuliukas.gif
QUOTE(susidomejus @ 2010 09 08, 21:50)
kepu jau visi metai, raugo reikia smile.gif

O is kur jo gaut??? g.gif
QUOTE(Mate* @ 2010 09 09, 08:22)

Nekepu, o tu nori paprastoj orkaitėj, o duonkepėj kepti? g.gif

Orkaitej, duonkepes neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2010 09 09, 15:41)

SVEIKINUUUU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis,

Seniai bebuvau uzsukusi, tai atejau pasilabinti ax.gif Kavos neturiu, vaisinu tinginiu

user posted image

As tai dabar kaifuoju namuose thumbup.gif Zinokit, kaip gera vienai pabuti namie, tyla, ramybe... kaip ir trumputis atokvepis. Mano maze pradejo eiti i lopseli, dickis mokykloj, o man i darba tik nuo spalio 1 d. Tai karaliaujam dabar su katinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2010 09 10, 10:17)
Labas rytelis,

Seniai bebuvau uzsukusi, tai atejau pasilabinti  ax.gif Kavos neturiu, vaisinu tinginiu

user posted image

Sveika mirksiukas.gif Oi ciumpu gabaleli tinginio ir varau kavos.....skaniausias saldumynas - tinginys....be proto as ji megstu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos nemočiutės 4u.gif
aš negirdėjus pie tą brandžių moterų klubą, nueisiu pasižvalgyt, bet aš irgi nedažnai psijungiu i pokalbius jaučiu nelabai ir spėčiau, jei tempai dideli.
Tegu būna kol kas šita tema, jei nebebendraus niekas ,savaime ji išnyks kaip Mate sako
Papildyta:
QUOTE(Mate* @ 2010 09 08, 11:45)
Sveikos 4u.gif

7 mėn.

tai jau truputį prakutusi...turbūt ramesnės veislės šitie šunys

QUOTE(asedita @ 2010 09 10, 09:17)
Labas rytelis,

Seniai bebuvau uzsukusi, tai atejau pasilabinti  ax.gif Kavos neturiu, vaisinu tinginiu

As tai dabar kaifuoju namuose  thumbup.gif Zinokit, kaip gera vienai pabuti namie, tyla, ramybe... kaip ir trumputis atokvepis. Mano maze pradejo eiti i lopseli, dickis mokykloj, o man i darba tik nuo spalio 1 d. Tai karaliaujam dabar su katinu  thumbup.gif

žinom žinom šitą malonumą, bet neatsimenu, kada paskutinį kartą buvau viena namuose.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2010 09 10, 12:36)
Sveikos gyvos nemočiutės 4u.gif
aš negirdėjus pie tą brandžių moterų klubą, nueisiu pasižvalgyt, bet aš irgi nedažnai psijungiu i pokalbius jaučiu nelabai ir spėčiau, jei tempai dideli.
Tegu būna kol kas šita tema, jei nebebendraus niekas ,savaime ji išnyks kaip Mate sako

Sveikos, as tai is cia nedingsiu smile.gif man sita tema patinka thumbup.gif
Atsakyti
Labutis visoms, man si tema irgi labai patinka, gerai, kad judam po truputi, nera ko skubeti. Labai neturiu sveikateles, uzpuole didele sloga, asaros bega, nosis varva, o norejau savaitgali vaziuoti grybauti verysad.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jūsų temoje esu naujokė - atėjusi paskui drauges iš brandžių temos, ten tikrai tempas greitesnis, bet iš esmės temos panašios, taigi kuri nori dažniau ir daugiau papliurpt, prašom 4u.gif

O mane šiton temon labai mielai priėmė ax.gif wub.gif 4u.gif

sann - sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2010 09 10, 18:43)
sveikutės  4u.gif  4u.gif  4u.gif Jūsų temoje esu naujokė - atėjusi paskui drauges iš brandžių temos, ten tikrai tempas greitesnis, bet iš esmės temos panašios, taigi kuri nori dažniau ir daugiau papliurpt, prašom  4u.gif

O mane šiton temon labai mielai priėmė  ax.gif  wub.gif  4u.gif

sann  - sveikatytės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai kad nelabai yra laiko, kada pliurpt smile.gif
Atsakyti