butinai reiks nueit

Pasidalinsiu savo patirtimi
intensyviai sportavau beveik visa nestuma, iki 9 men. vidurio (stepai, kardiostepai, visokie kuno dizainai + spec. mankstos nestukems) ir vis viena priaugau antsvorio 8 kg
Pabandziau grizti i sporta po 3 men. nuo gimdymo ir prasidejo problemos, po intensyvios treniruotes tiesiog dingdavo pienas, nors visos treniruotes metu ir siaip geriau daug skysciu. Pabandziau sportuoti "simuliuodama", t.y. nepersistengdama. Pieno vis tiek sumazedamo, mano mazoji pykdavo, o as pati irgi buvau nepatenkinta rezultatais. Todel sporto kluba atidejau dar keliems menesiams. O pati tiesiog stengiausi buti kuo daugiau gryname ore, vaikscioti su vezimeliu po parka ir pan. Zodziu as nesiulyciau maitinancioms aktyvaus sporto, nebent kokia joga, kalanetika, gimnastika vandenyje, gal dar pilvo sokis. Pati situ dalyku neisbandziau, nes man prie sirdies intensyvus sportas.
Taigi i sporta grizau pabaigusi maitinima, po 1 metu
Tiesa, siandien bevartydama impuls puslapi radau info apie liepos pab. rengiamus kursus (mityba ir sportas pogimdybiniu laikotarpiu), gal jums bus aktualu.

Pabandziau grizti i sporta po 3 men. nuo gimdymo ir prasidejo problemos, po intensyvios treniruotes tiesiog dingdavo pienas, nors visos treniruotes metu ir siaip geriau daug skysciu. Pabandziau sportuoti "simuliuodama", t.y. nepersistengdama. Pieno vis tiek sumazedamo, mano mazoji pykdavo, o as pati irgi buvau nepatenkinta rezultatais. Todel sporto kluba atidejau dar keliems menesiams. O pati tiesiog stengiausi buti kuo daugiau gryname ore, vaikscioti su vezimeliu po parka ir pan. Zodziu as nesiulyciau maitinancioms aktyvaus sporto, nebent kokia joga, kalanetika, gimnastika vandenyje, gal dar pilvo sokis. Pati situ dalyku neisbandziau, nes man prie sirdies intensyvus sportas.
Taigi i sporta grizau pabaigusi maitinima, po 1 metu

Aš sportuoju nuo 1,5mėn po gimdymo- aerobika, kardio, baseinas. Pienas nedingo, mums 8 mėn. Dar valgom MP, bet dėl primaitinimo jo jau mažiau natūraliai, ir jau galiu ištverti sporto klube 2 treniruotes... o anksčiau po vienos jau bėgdavo pienas, negalėdavau eiti į dušą, kad jis visas neišbėgtų
. Prausdavausi namie ir ant smūgio bėgdavau maitint. Maisto neribojau, numetu po 1kg per mėnesį
.

Sveikutės mamytės, sporto klube 'Ginsvėje" mamytės kartu su kūdikiais gali šauniai pasportuot, vaikučius laikant ant rankyčių darome aerobikos pratimus. vaikučiams labai linksma, mamytėms geras atsigavimas po gimdymo. Aš pati ten sportuoju, nors dar tebuvau tik keliuose užsiėmimuose, bet jau jaučiuosi laminga ir gyvenimas pasidarė spalvingesnis. Atitrūksti nuo kasdieninės rūtinos, ne tik gali pasportuot, bet ir paplepėt su kitom mamytėm, pasidalint savo patirtimi ir pasisemt naujų idėjų kaip augint vaikučius.
Sveikutės mamytės, sporto klube 'Ginsvėje" mamytės kartu su kūdikiais gali šauniai pasportuot, vaikučius laikant ant rankyčių darome aerobikos pratimus. vaikučiams labai linksma, mamytėms geras atsigavimas po gimdymo. Aš pati ten sportuoju, nors dar tebuvau tik keliuose užsiėmimuose, bet jau jaučiuosi laminga ir gyvenimas pasidarė spalvingesnis. Atitrūksti nuo kasdieninės rūtinos, ne tik gali pasportuot, bet ir paplepėt su kitom mamytėm, pasidalint savo patirtimi ir pasisemt naujų idėjų kaip augint vaikučius.
O kuriame mieste cia tas klubas?
Gal kartais vilniuje?
O kuriame mieste cia tas klubas?

Gal kartais vilniuje?
QUOTE(ypata @ 2007 01 03, 18:45)
Aš ką tik kalbėjausi su Kauno jogos studijos instruktore Giedre - muo sausio 9 d. pradeda užsiėmimus mamoms su vaikais (vaikiukai nuo 3mėn. iki 1m.)
Esu lankiusi pas ją prieš gimdymą, lb šauni instruktorė, dabar reiks pabandyt su savo pupa apsilankyti. Užsiėmimai vyks II ir IV nuo 10h (ankstokai
), kaina 15 Lt/kartas arba 60 Lt/mėn. Kiek pasakojo, tai bus pratimai mamai, pratimai vaikui, ir dar masažiukas vaikiukui. 
Papildyta:
P.S. o 1-2mėn. vaikelis dar galvos nelaiko, todėl su tokiu dar nelb pasportuosi, nebent baseinas ir mankštelės "a la Šemeta"...

Papildyta:
P.S. o 1-2mėn. vaikelis dar galvos nelaiko, todėl su tokiu dar nelb pasportuosi, nebent baseinas ir mankštelės "a la Šemeta"...
mano mergytei 1m ir 2sav tai mes jau pavelavom

QUOTE(mama @ 2007 07 10, 13:28)
man irgi butu tai aktualu. Nes bijau netekti pienuko, kurio ir taip nefontanai:(
Keista, jog niekas neraso? Nejaugi niekam nebeaktualu?
as dar maitinu, bet manau nepersistengsiu sportuodama ir viskas bus gerai

Nelabai tos informacijos apie sporta kartu su maziukais...
Gal kas turi patirties? Domina Vilniaus sporto klubai...

QUOTE(mama @ 2007 07 10, 11:28)
man irgi butu tai aktualu. Nes bijau netekti pienuko, kurio ir taip nefontanai:(
su tuo pienu, tai labai individualu, kiekvienas organizmas gali skirtingai
sureguoti i staigiai padidejusi kruvi. As grizau i sporta 2 men po gimdymo, iki
nestumo sportavau nesimuliuodama, per nestuma negalejau, nes
gydytojai isvis liepe tik gulet. Grizus del sporto su pienu jokiu problemu neturejau, nors treneris perspejo, kad nepersistengciau, nes pienas gali pradet mazet.
QUOTE(Bailiuke @ 2008 03 04, 00:50)
Nelabai tos informacijos apie sporta kartu su maziukais...

mhm, kazkaip jokios informacijos.
girdejau,kad Antakalny kazkur sporto klube galima su vaiku eit, ir dar Pasilaiciuose yra Satori klubas, kur yra mamu joga, bet man ta joga nepatiko...
galvojau rasiu dar kokiu pasiulymu...
Papildyta:
QUOTE(lotusea @ 2007 01 09, 17:01)
Sporto klube "Tik jums" pradedami vesti aerobikos, šokių ir jėgos ir ištvermės lavinimo užsiėmimai ir VAIKAMS!!
Siuo metu vyksta akcija:
Specialus pasiūlymas šeimai:
MAMA + VAIKAS+ TĖTĖ
Vienu metu skirtinguose salėse vyks uzsiėmimai vaikams ir tėveliams!
Galima 3 kartus per savaite valksciuoti su vaiku tik už 249Lt/mėn.
antradieniais 19.00 užsiėmimai vyrams ir vaikams;
ketvirtadieniais 19.00 - uzsiėmimai mamoms ir vaikams;
šeštadieniais 12.00 - užsiėmimai ir vyrams, ir moterims, ir vaikams.
Siuo metu vyksta akcija:
Specialus pasiūlymas šeimai:
MAMA + VAIKAS+ TĖTĖ
Vienu metu skirtinguose salėse vyks uzsiėmimai vaikams ir tėveliams!
Galima 3 kartus per savaite valksciuoti su vaiku tik už 249Lt/mėn.
antradieniais 19.00 užsiėmimai vyrams ir vaikams;
ketvirtadieniais 19.00 - uzsiėmimai mamoms ir vaikams;
šeštadieniais 12.00 - užsiėmimai ir vyrams, ir moterims, ir vaikams.
cia turbut vyresniems vaikams. ka ten su kudikeliu pasportuosi.
QUOTE(zoske @ 2008 05 19, 17:16)
cia turbut vyresniems vaikams. ka ten su kudikeliu pasportuosi.
Tam klube visada labai daug idėjų, bet toli gražu ne visada jos tampa realybe