Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 16

QUOTE(pim @ 2010 08 17, 19:32)

Sita tikrai grazi wub.gif Gaila,kad mano plaukai trumpi ir nedaig ju, tai nelabai kas gausis blush2.gif Kuodeliu irgi graziu merginos prikelet,aciu 4u.gif
As is pradziu maniau,kad apie kuodeli man ner ko svajot,nes plauku nedaug liko (baisiai slenka) ir neilgi,priekyje iki peciu,gale kiek ilgesni. Bet nuejau pas kirpeja pasisneket,tai sako galim padaryt ka nori,plaukai nebeda,prikabinsim dirbtiniu ir net nesimatys,sako kuoda drasiai galim daryti g.gif Niekada nesusiduriau su tais prikabinimais, ar tikrai nesimatys ir atrodys graziai,kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 18, 09:22)
Sita tikrai grazi wub.gif  Gaila,kad mano plaukai trumpi ir nedaig ju, tai nelabai kas gausis blush2.gif  Kuodeliu irgi graziu merginos prikelet,aciu 4u.gif 
As is pradziu maniau,kad apie kuodeli man ner ko svajot,nes plauku nedaug liko (baisiai slenka) ir neilgi,priekyje iki peciu,gale kiek ilgesni. Bet nuejau pas kirpeja pasisneket,tai sako galim padaryt ka nori,plaukai nebeda,prikabinsim dirbtiniu ir net nesimatys,sako kuoda drasiai galim daryti g.gif  Niekada nesusiduriau su tais prikabinimais, ar tikrai nesimatys ir atrodys graziai,kaip manot?

o kokis jusu plauku spalva naturali? ax.gif lb svarbu, kad pataikutu toki pat atspalvi, tada neturetu matytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 18, 08:22)
Niekada nesusiduriau su tais prikabinimais, ar tikrai nesimatys ir atrodys graziai,kaip manot?

Tikrai nesimatys, jei tie plaukai natūralūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 18, 06:22)
Niekada nesusiduriau su tais prikabinimais, ar tikrai nesimatys ir atrodys graziai,kaip manot?

Nesimatys, jei ne sintetiniai ir naturalus. Ir spalva atitaikyti nera sunku thumbup.gif
Atsakyti
Hmm na ziuresim g.gif Mano plauku spalva nera naurali,dazyti, bet spalva tokia tamsiai ruda,tai kaip ir naturaliai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 18, 17:50)
Hmm na ziuresim g.gif  Mano plauku spalva nera naurali,dazyti, bet spalva tokia tamsiai ruda,tai kaip ir naturaliai atrodo smile.gif

Siaip naturalius plaukus irgi galima dazyti. Tik nezinau kaip cia su tokiais dalykais kaip kirpyklines sukuosenos ax.gif As tai pati turiu prisegamus plaukus naturalius, tai su jais galima praktiskai daryti ka nori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 08 18, 19:57)
Siaip naturalius plaukus irgi galima dazyti. Tik nezinau kaip cia su tokiais dalykais kaip kirpyklines sukuosenos  ax.gif As tai pati turiu prisegamus plaukus naturalius, tai su jais galima praktiskai daryti ka nori  thumbup.gif

Bet jei ji man prikabintu tuos naturalius plaukus,kad kuoda susukti, tai jauciu susimoketi teks nemazai,juk gana brangus tie plaukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 18, 20:29)
Bet jei ji man prikabintu tuos naturalius plaukus,kad kuoda susukti, tai jauciu susimoketi teks nemazai,juk gana brangus tie plaukai doh.gif

Tai paklauskite, kiek kainuoja, ką tiksliai darysite ir pan.
Man kuodui dar neteko segti plaukų, nes galima išpūsti iš savų plaukų, svarbiausia, kad jie būtų bent jau iki pečių. Galite atsiųsti man el.paštu savo foto su palaidais plaukučiais ir norimos šukuosenos pvz., tai pasakyčiau ar reik tų prisegamų, nes kirpėjai tai kas...ne jai gi mokėti..tai gali pasakyti, kad reik prisegamų, nors nebūtini, o jai juk dirbti lengviau, įsega ir nieko išpūst nereikia. Įsegti ir susukti nesunku, o vat išpūsti ir išgauti gražią formą iš savų - nemažas darbukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 08 18, 21:13)
Tai paklauskite, kiek kainuoja, ką tiksliai darysite ir pan.
Man kuodui dar neteko segti plaukų, nes galima išpūsti iš savų plaukų, svarbiausia, kad jie būtų bent jau iki pečių. Galite atsiųsti man el.paštu savo foto su palaidais plaukučiais ir norimos šukuosenos pvz., tai pasakyčiau ar reik tų prisegamų, nes kirpėjai tai kas...ne jai gi mokėti..tai gali pasakyti, kad reik prisegamų, nors nebūtini, o jai juk dirbti lengviau, įsega ir nieko išpūst nereikia. Įsegti ir susukti nesunku, o vat išpūsti ir išgauti gražią formą iš savų - nemažas darbukas  blush2.gif

Gerai, tuoj paieskosiu nuotraukeliu ir atsiusiu Jums 4u.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip manot mergaites kaip si sukuosena atrodytu is tamsiai rudu plauku? numanau,kad nebutu taip grazu g.gif dar gelyte isegciau 4u.gif
Varna, nuotrauka prikabint pamirsau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 18 rugpjūčio 2010 - 21:16
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 18, 21:25)
Gerai, tuoj paieskosiu nuotraukeliu ir atsiusiu Jums 4u.gif Aciu mirksiukas.gif

Gavau 4u.gif Aš 99proc. padaryčiau tokią šukuoseną iš Jūsų plaukučių be jokių prisegamų plaukų. Reikia sugarbanoti plauką su žnyplėmis, po to iššukuoti, šiek tiek pavelti tą sruogą, tada delioti į kuodą. Pavelimas suteiks apimties ir tikrai nereikia jokių įsegamų plaukų, nebent Jums įsegtų juos nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 08 18, 22:01)
Gavau  4u.gif  Aš 99proc. padaryčiau tokią šukuoseną iš Jūsų plaukučių be jokių prisegamų plaukų. Reikia sugarbanoti plauką su žnyplėmis, po to iššukuoti, šiek tiek pavelti tą sruogą, tada delioti į kuodą. Pavelimas suteiks apimties ir tikrai nereikia jokių įsegamų plaukų, nebent Jums įsegtų juos nemokamai  4u.gif

Aciu dar karta 4u.gif na ziuresiu ka man kirpeja pasakys, nes as konkrecios sukuosenos jai nerodziau dar. Rugsejo 11d. i vestuves keliausiu,tai eisiu pas ja makiazo ir sukuosenos,parodysiu nuotrauka,ziuresiu ka sakys mirksiukas.gif

Benice, o kaip manot kokia man sukuosena labiau tiktu,ta kur Jums atsiunciau ar ikelta (sviesiais plaukais)? g.gif Nuometo nesidesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 18 rugpjūčio 2010 - 21:17