Turint tokią gėlytę ir plaukus, tokią šukuoseną pasidaryti galima ir pačiai
As ne karta panasiai ir esu pasidariusi, tik su kitos spalvos gelytem Arba snd pvz esu susipynusi plaukus laaabai panasiai, kaip pries tai ikeltoje foto su Alba Bet vestuviu diena atsiduosiu geriau i meistro rankas
As ne karta panasiai ir esu pasidariusi, tik su kitos spalvos gelytem Arba snd pvz esu susipynusi plaukus laaabai panasiai, kaip pries tai ikeltoje foto su Alba Bet vestuviu diena atsiduosiu geriau i meistro rankas
Ir man atrodo, kad geriau TĄ dieną plaukus patikėt profesionalui. Puokštę kokią susirišt dar būtų galima, bet plaukus tvarkytis Tikriausiai man viskas netiktų, ką pasidaryčiau vien iš jaudulio... Deja, kažko ypatingo nepasidaryčiau jau vien todėl, kad mano plaukai kare veik iki pečių, nebent lankelį kokį užsidėčiau
Ir man atrodo, kad geriau TĄ dieną plaukus patikėt profesionalui. Puokštę kokią susirišt dar būtų galima, bet plaukus tvarkytis Tikriausiai man viskas netiktų, ką pasidaryčiau vien iš jaudulio... Deja, kažko ypatingo nepasidaryčiau jau vien todėl, kad mano plaukai kare veik iki pečių, nebent lankelį kokį užsidėčiau
[quote=vavuum,2010 08 27, 10:28]
Grazei atrodo tos dirbtines geles, bet man kazkaip per vestuves dirbtine ne labai
As per vestuves noriu tik gyvu geliu
Dirbtine as galiu ir kiekviena diena segeti plaukuose o va gyva tai ne labai
[quote=misheliina2,2010 08 27, 14:36]
[quote=vavuum,2010 08 27, 10:28]
Grazei atrodo tos dirbtines geles, bet man kazkaip per vestuves dirbtine ne labai
As per vestuves noriu tik gyvu geliu
Dirbtine as galiu ir kiekviena diena segeti plaukuose o va gyva tai ne labai
Labai teisinga nuomonė mano manymu, dirbtinės gėlės labiau tinka ekstravagantiškai, vintage stiliaus nuotaikai, gyvos - romantiškai. Aišku, yra išimčių
ir as cia nepavadinciau sukuosena. tiesiog susiriso plaukus ir isisege gelyte. gal kitoms cia lb originaliai atrodo, nes nera jokiu pribombasu, nes kitos lb megsta naturaluma, bet man butent cia tai