Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškas požiūris į vartojimą

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 07 27, 15:03)
o va mes naudojam unikalią technologiją, turim spec įrangą, dirbančią be chemikalų, naudojam sertifikuotus ekodažus, sertifikuotą ekopopierių, popieriaus atliekas priduodam į makulatūrą, pakuojam į pakartotinai naudojamą pakuotę. žodžiu gaminys ekologiškesnis jau ir gautis negali. bet tiesiog nieks negali suteikt ekoženklo visoj ES lotuliukas.gif . na ką, bent pasiteisinimas db bus prieš klientus, kodėl neturim ekosertifikato...[/color]

O kaip jusu spaustuve vadinasi? Ateity gali prireikti spaustuveles paslaugu - mielai rinkciausi atsakinga ir netersiancia musu gamtos 4u.gif
Atsakyti
O gal kas zinot, ar tu ekologisku trasu buna ir nedidelese pakuotese, ar jos tik ukininkams dideliais kiekiais parduodamos?
Pagalvojau, kad galeciau tokiu nusipirkti savo balkono darzeliui ax.gif Kur ju galima butu rasti?
Atsakyti
Merginos, paskutiniu metu "Margarita" reklamuoja savo nauja ekologisku produktu linija (kremai ir pan). Parduotuvese kazkaip neuzmaciau (mazai ieskojau matyt). Man idomi ju sudetis, ten tikrai ekologiskos medziagos, ar cia tik pavadinimas toks naujos produktu linijos, kaip kartais pasitaiko?
Vis pagalvoju, gal tikrai geras ekologiskas o dar ir lietuviskas produktas atsirado!? Gal kas bandet, ar bent sudeti skaitet? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 10, 13:39)
O gal kas zinot, ar tu ekologisku trasu buna ir nedidelese pakuotese, ar jos tik ukininkams dideliais kiekiais parduodamos?
Pagalvojau, kad galeciau tokiu nusipirkti savo balkono darzeliui  ax.gif Kur ju galima butu rasti?

pačios natūraliausios trąšos- kompostas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikile @ 2010 11 09, 15:41)
Merginos, paskutiniu metu "Margarita" reklamuoja savo nauja ekologisku produktu linija (kremai ir pan). Parduotuvese kazkaip neuzmaciau (mazai ieskojau matyt). Man idomi ju sudetis, ten tikrai ekologiskos medziagos, ar cia tik pavadinimas toks naujos produktu linijos, kaip kartais pasitaiko?
Vis pagalvoju, gal tikrai geras ekologiskas o dar ir lietuviskas produktas atsirado!? Gal kas bandet, ar bent sudeti skaitet?  bigsmile.gif

Aš bandžiau vaikišką ekologišką Margarita šampūną. Jo sudėtis:

SUDĖTIS: Aqua*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract**, Coco Glucoside*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Glyceryl Oleate*, Glycerin*, Hydrolyzed Wheat Protein*, Gluconolactone*, Sodium Benzoate*, Calcium Gluconate*, Xanthan Gum*, Citric Acid, Polyquaternium-10, Parfum.
*99,3% ingredientų - ECOCERT, natūralios prigimties. **83,3% augalinių komponentų organinės kilmės.

Bandžiau pati, tai mano plaukams netiko. Tačiau išplovus plaukus vaikams jų plaukai yra švelnus, minkšti. Pats šampūnas švelnaus, malonaus kvapo. Taigi, šį šampūną perkam ir naudojam:)
Atsakyti
uzsisakiau ir as Margaritos ekologisku produktu, gal dar sia savaite atves, isbandysim.
Mane tai kaina maloniai nustebino, kremas veidui - 10lt blink.gif Idomu aisku ka uz tokia kaina gali gauti, na bet nepabandes nezinosi.
Smagu, kad ir Lietuvoj atsiranda tokios produkcijos gamintoju! As visada uz vietine produkcija, tik gaila pasirinkimas vis dar skurdus.
Atsakyti