Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Apie Levina ir anksciau girdejus buvau, aciu, kad priminei smile.gif

Darbai ispudingi, fantastiskos nosytes. Net as susigundziau ax.gif
Tik idomu kaip del kainu.
Atsakyti
sveikos merginos ax.gif

Na va, jau esu namie. Operacija pavyko sklandziai, sekminga, padare man viska maximaliai kiek galejo ir pertvara istiesino. Po op. jauciausi gerai, dabar aisku dar geriau, jau kvepuoju visai gerai rolleyes.gif Patinimai ir melynes sparciai slugsta, o rezultatas is dalies jau dbr matosi - nosis gerokai trumpesne blush2.gif
kolkas tikrai nesigailiu, kad operavausi, dbr tik lauksiu kt penktadienio, kai nuims itvara. ruosiuosi moraliskai nepanikuoti, nes nosis bus istinusi ir siaip keistai atrodysiu manau, nes nauja nosis pakeis pati bendra veido vaizda doh.gif

Nuotraukytes idesiu kai nuims itvara rolleyes.gif

evaapril , man tavo nosyte tikrai grazi dbr, ir manau ji tau tinka thumbup.gif tik jei gali imesk nuotraukike pries op kad galeciau palyginti, koks pasiketimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xtinna @ 2010 09 02, 11:58)
sveikos merginos  ax.gif

Na va, jau esu namie. Operacija pavyko sklandziai, sekminga, padare man viska maximaliai kiek galejo ir pertvara istiesino. Po op. jauciausi gerai, dabar aisku dar geriau, jau kvepuoju visai gerai rolleyes.gif Patinimai ir melynes sparciai slugsta, o rezultatas is dalies jau dbr matosi - nosis gerokai trumpesne  blush2.gif
kolkas tikrai nesigailiu, kad operavausi, dbr tik lauksiu kt penktadienio, kai nuims itvara. ruosiuosi moraliskai nepanikuoti, nes nosis bus istinusi ir siaip keistai atrodysiu manau, nes nauja nosis pakeis pati bendra veido vaizda doh.gif

Nuotraukytes idesiu kai nuims itvara  rolleyes.gif
evaapril , man tavo nosyte tikrai grazi dbr, ir manau ji tau tinka  thumbup.gif  tik jei gali imesk nuotraukike pries op kad galeciau palyginti, koks pasiketimas rolleyes.gif

Sveika sugrizusi:) kaip smagu, kad jau po visko:)
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 09 02, 13:27)
Sveika sugrizusi:) kaip smagu, kad jau po visko:)

Aciu aciu blush2.gif Tikrai smagu, kad baisiausias etapas praeitas, dabar tik geryn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragollina @ 2010 09 01, 00:18)

Idedu puslapi pas kuri gydytoja Maskvoj lankiausi http://www.levin-foto.ru/rinoplastika

Sitas vienas is geriausiu, dare Letisijai Castai nosyte ir Pink (.)(.) , bet irgi ne Dievas, labai daznai per viena op nepadaro idealiai g.gif
Del kainu, tai pries pusmeti buvo apie 10 000 eur
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2010 09 02, 13:25)
dare Letisijai Castai nosyte

O kas jos nosytei daryta?? niekur info neradau apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xtinna @ 2010 09 02, 11:58)
sveikos merginos  ax.gif

Ir jūsų svajone išsipildė 4u.gif
Šaunu, kad viskas sklandžiai praėjo!
Rytoj jau mano eile pas J. dar tik konsultacijai, bet tikiuosi greit ir op sulauksiu, tikiuosi parodys man jis savo darbus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2010 09 02, 16:41)
Ir jūsų svajone išsipildė  4u.gif
Šaunu, kad viskas sklandžiai praėjo!
Rytoj jau mano eile pas J. dar tik konsultacijai, bet tikiuosi greit ir op sulauksiu, tikiuosi parodys man jis savo darbus  rolleyes.gif

Labas, parodys darbus tikrai. Sekmes konsultacijoje ir tikiuosi, greitai ir tu prisijungsi i po op. buri mirksiukas.gif
Lauksim ziniu po konsultacijos ax.gif
Atsakyti
Gal zinot kiek laiko po op negalima ant saules but ?
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 09 02, 15:39)
O kas jos nosytei daryta?? niekur info neradau apie tai smile.gif

Zenevoje 1999 metais, kas konkreciai daryta informacijos nera (tiesa as neieskojau blush2.gif ) Levinas turi savo braiza, ta galima pastebeti nuotraukose. nezinau kiek cia tiesos, forume skaiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2010 09 02, 14:25)
Sitas vienas is geriausiu, dare Letisijai Castai nosyte ir Pink (.)(.) , bet irgi ne Dievas, labai daznai per viena op nepadaro idealiai  g.gif
Del kainu, tai pries pusmeti buvo apie 10 000 eur

Kaina ta pati smile.gif
Beje kai buvau pas Levina, pamynejo, kad jei pacientes rezultatas netenkina visada daro antra op ir nemokamai!
Siaip patiko jis man, vsk apziurejo nosyte apsiciupynejo, susisake kas kaip ir kur ka galima padaryt, iskart ant kompo rode kaip kas atrodytu- man patiko lb ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Desert @ 2010 09 02, 16:52)
Zenevoje 1999 metais, kas konkreciai daryta informacijos nera (tiesa as neieskojau  blush2.gif ) Levinas turi savo braiza, ta galima pastebeti nuotraukose. nezinau kiek cia tiesos, forume skaiciau  smile.gif

Taip turi braiza, bet tas jo braizas jau lb grazus wub.gif taisyklingos grazios nosytes.
Taip dirba jis ne vien Maskvoj.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 09 02, 15:33)
Gal zinot kiek laiko po op negalima ant saules but ?

Kaip supratau tai svarbiausia randelį saugoti nuo saulės (man sakė puse metų) o pati manau gali būti saulutėje smile.gif
Atsakyti