QUOTE(Otina @ 2010 09 04, 17:44)
Na, manau, kad viskas bus gerai, labai grazu ten pas tave viskas

Galimybiu nebelabai, nes as is vln. , darbo diena negaliu nuvaziuoti iki klp.

Sekantis kartas butu tik pries op...
Na, man tikrai patiko, nes stebuklu nezada. Ka max gali padaryti, anot jo, pilnai matys tik per op, aisku padarytu geriau nei dabar, tik bijau kad atrodys kaip nors nenaturaliai ir vis tiek didoka bus nosis

.
Papildyta:
QUOTE(Otina @ 2010 09 04, 17:44)
Na, manau, kad viskas bus gerai, labai grazu ten pas tave viskas

Galimybiu nebelabai, nes as is vln. , darbo diena negaliu nuvaziuoti iki klp.

Sekantis kartas butu tik pries op...
Na, man tikrai patiko, nes stebuklu nezada. Ka max gali padaryti, anot jo, pilnai matys tik per op, aisku padarytu geriau nei dabar, tik bijau kad atrodys kaip nors nenaturaliai ir vis tiek didoka bus nosis

.
laba,as esu tik naujoke,noreciau pagalbos del nosies korekcijos ir patarimu,pas koki gyd. darytis?
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 04, 18:19)
Papildyta:
laba,as esu tik naujoke,noreciau pagalbos del nosies korekcijos ir patarimu,pas koki gyd. darytis?
Buvau pas Sauliu Viksraiti Kaune,bet dabar skaitineju geru atsiliepimu ir apie Jankuna,esu pasimetusi...Gal galit padeti apsispresti paneles?
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 04, 18:21)
Papildyta:
Papildyta:
Buvau pas Sauliu Viksraiti Kaune,bet dabar skaitineju geru atsiliepimu ir apie Jankuna,esu pasimetusi...Gal galit padeti apsispresti paneles?
o kaip tas foto noreciau pamatyti kur nosiukus jums patvarke Jankunas? kur jas deda tas foto? Pasiskambinau Jankunui pirmadieni i konsultacija kazin kaip seksis,turesiu su kuo sulyginti su Viksraiciu.