Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Desert,

kaip tavoji nosyte, kaip nuotaikos, gal jau kiek pasitaise? biggrin.gif 4u.gif gal kokia foto galetum imesti? ax.gif
Atsakyti
[quote=xtinna,2010 09 02, 09:58]
evaapril , man tavo nosyte tikrai grazi dbr, ir manau ji tau tinka thumbup.gif tik jei gali imesk nuotraukike pries op kad galeciau palyginti, koks pasiketimas rolleyes.gif

Aciukas ir valio tau kaip smagu isgirsti laiminga zmogu !!:))) atrasiau i nosieskorekcija tau:)

AiNa mergaite kaip tavo nosiukas?ar kas is draugu jau pastebejo tavo pasikeitima:)))?

Papildyta:
[quote=.code.,2010 09 02, 13:41]
Ir jūsų svajone išsipildė 4u.gif
Šaunu, kad viskas sklandžiai praėjo!
Rytoj jau mano eile pas J. dar tik konsultacijai, bet tikiuosi greit ir op sulauksiu, tikiuosi parodys man jis savo darbus rolleyes.gif

J konvejeriu 'kepa' naujas nosytes ir ne tik smile.gif tikiuose pateisins jis rytoi tavo lukescius norimo rezultato sekmes konsultacijoje;)
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 29, 10:16)

Iš pradžių kai kurioms būna šokas, kai pamato kitokį veidą, bet paskui pripranti prie naujo savo atvaizdo veidrodyje  smile.gif man iš pradžių buvo irgi šokas, norėjosi verkti, bet ir taip sunkiai kvėpavau, tai susilaikiau  biggrin.gif

Blogyte, ir as tavo foto maciau pas V.J biggrin.gif Esi jo darbu etalonas dabar smile.gif
Buvau konsultacijoj ir dabar truputi grauziuosi, kad nepaprasiau daugiau jo darbu parodyti, ypac kaip susitvarko su tom bulviskom nosytem, kaip is prieko atrodo po op... Nes man tai svarbiausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 03, 09:04)
Blogyte, ir as tavo foto maciau pas V.J biggrin.gif Esi jo darbu etalonas dabar smile.gif
Buvau konsultacijoj ir dabar truputi grauziuosi, kad nepaprasiau daugiau jo darbu parodyti, ypac kaip susitvarko su tom bulviskom nosytem, kaip is prieko atrodo po op... Nes man tai svarbiausia  g.gif

Jeigu dar sugytų labai gerai tai būčiau labai laiminga smile.gif jei yra galimybių tai nueik dar kartą, juk neišvarys biggrin.gif o ar patiko gydytojas? Ar gali taip padaryti kaip tu nori?
Atsakyti
Jus savo nosyciu foto dedat i kazkoki albuma?
Labai noreciau pamayti rezultatus po operaciju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 09 04, 08:26)
Jeigu dar sugytų labai gerai tai būčiau labai laiminga  smile.gif jei yra galimybių tai nueik dar kartą, juk neišvarys  biggrin.gif o ar patiko gydytojas? Ar gali taip padaryti kaip tu nori?

Na, manau, kad viskas bus gerai, labai grazu ten pas tave viskas wink.gif
Galimybiu nebelabai, nes as is vln. , darbo diena negaliu nuvaziuoti iki klp. sad.gif Sekantis kartas butu tik pries op...
Na, man tikrai patiko, nes stebuklu nezada. Ka max gali padaryti, anot jo, pilnai matys tik per op, aisku padarytu geriau nei dabar, tik bijau kad atrodys kaip nors nenaturaliai ir vis tiek didoka bus nosis g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 04, 17:44)
Galimybiu nebelabai, nes as is vln. , darbo diena negaliu nuvaziuoti iki klp. sad.gif Sekantis kartas butu tik pries op...
Na, man tikrai patiko, nes stebuklu nezada. Ka max gali padaryti, anot jo, pilnai matys tik per op, aisku padarytu geriau nei dabar, tik bijau kad atrodys kaip nors nenaturaliai ir vis tiek didoka bus nosis  g.gif .

Papildyta:
QUOTE(Otina @ 2010 09 04, 17:44)
Na, man tikrai patiko, nes stebuklu nezada. Ka max gali padaryti, anot jo, pilnai matys tik per op, aisku padarytu geriau nei dabar, tik bijau kad atrodys kaip nors nenaturaliai ir vis tiek didoka bus nosis  g.gif .

laba,as esu tik naujoke,noreciau pagalbos del nosies korekcijos ir patarimu,pas koki gyd. darytis?

Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 04, 18:19)
Papildyta:

laba,as esu tik naujoke,noreciau pagalbos del nosies korekcijos ir patarimu,pas koki gyd. darytis?

Buvau pas Sauliu Viksraiti Kaune,bet dabar skaitineju geru atsiliepimu ir apie Jankuna,esu pasimetusi...Gal galit padeti apsispresti paneles?

Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 04, 18:21)
Papildyta:

Papildyta:

Buvau pas Sauliu Viksraiti Kaune,bet dabar skaitineju geru atsiliepimu ir apie Jankuna,esu pasimetusi...Gal galit padeti apsispresti paneles?

o kaip tas foto noreciau pamatyti kur nosiukus jums patvarke Jankunas? kur jas deda tas foto? Pasiskambinau Jankunui pirmadieni i konsultacija kazin kaip seksis,turesiu su kuo sulyginti su Viksraiciu.
Atsakyti
apsilankiau pas J. norėjau daug ko paklausti, bet pasimečiau,
padare foto, bet žinau, kad vistiek išeis kitaip, bijau kad atrodys nenatūraliai.
Kaip supratau jis visus pas lor siunčia...
spalis pas ji laisvas, tai pradžioje men. galvoju, jei nenukeliausiu pas kita dr.
kaip manote 2 savaičių užtektų, kad po to į žmonės galėčiau eiti? ir ar skausmas didelis? peršia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 05 rugsėjo 2010 - 09:51
Man jau nuo vakar pradejo smukineti ir judeti itvaras - o as dar nenoriu jo nusiimti, nes tik septinta diena snd po op. doh.gif
Kaip jums buvo sioje situacijoje ir kaip pasielget? g.gif
Papildyta:
QUOTE(.code. @ 2010 09 05, 11:50)
padare foto, bet žinau, kad vistiek išeis kitaip, bijau kad atrodys nenatūraliai.
spalis pas ji laisvas, tai pradžioje men. galvoju, jei nenukeliausiu pas kita dr.
kaip manote 2 savaičių užtektų, kad po to į žmonės galėčiau eiti? ir ar skausmas didelis? peršia?

Labas! Na, jis gal ne visus siuncia, o jeigu tik pastebi iskrypusia pertvara, tada nusiuncia. O tau apie pertvara nieko nesake? g.gif

Kiek cia merginu rase po op., tai lygtais uztenka tikrai dvieju savaiciu, kad nueitu visi tinimai ir melynes. Aisku, kaip kokiam organizmui, bet daugiausiai tai tikrai galima grizti i darba manau rolleyes.gif

Po op. skausmas nedidelis, galesi paprasyti nuskausminamuju, o po keliu dienu isvis neskaudes (bent jau man nebeskauda) rolleyes.gif Blogiausios yra pirmos 2 dienos, nes negali kvepuoti per nosi, ir staigiai pradedi tinti ir melynuoti doh.gif O paskui tik pirmyn ir viskas geryn ax.gif Taip kad nebijok - as irgi lb bijojau, bet nebuvo labai jau ko, kaip pasirode blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 04, 17:26)
Papildyta:

o kaip tas foto noreciau pamatyti kur nosiukus jums patvarke  Jankunas? kur jas deda tas foto? Pasiskambinau Jankunui pirmadieni i konsultacija kazin kaip seksis,turesiu su kuo sulyginti su Viksraiciu.

Na, reiktu cia ilgiau pabuti, atsiusti savo foto, tada merginos gales atsiusti slaptazodi.
Papildyta:
QUOTE(.code. @ 2010 09 05, 10:50)

Vat as irgi bijau nenaturalumo, nes mano nosi reikia stipriai siaurinti. O ka tu noretum su ja daryti?..
Manes pas LOR nesiunte, nes sake atostogauja, bet operuojant, taip, dalyvauja LOR, jei reikia kazka daryti su pertvara.
Papildyta:
QUOTE(xtinna @ 2010 09 05, 12:30)
Man jau nuo vakar pradejo smukineti ir judeti itvaras - o as dar nenoriu jo nusiimti, nes tik septinta diena snd po op. doh.gif
Kaip jums buvo sioje situacijoje ir kaip pasielget? g.gif
[

Xtina, turiu itarimu, kad tau tiesiog labai greitai slugsta tinimas, jei jau pradeda itvaras vazinet?.. Tuomet viskas super tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 05, 15:46)
Na, reiktu cia ilgiau pabuti, atsiusti savo foto, tada merginos gales atsiusti slaptazodi.
Papildyta:
Vat as irgi bijau nenaturalumo, nes mano nosi reikia stipriai siaurinti. O ka tu noretum su ja daryti?..
Manes pas LOR nesiunte, nes sake atostogauja, bet operuojant, taip, dalyvauja LOR, jei reikia kazka daryti su pertvara.
Papildyta:

Xtina, turiu itarimu, kad tau tiesiog labai greitai slugsta tinimas, jei jau pradeda itvaras vazinet?.. Tuomet viskas super tau wink.gif

o tu pas Jankuna dareisi? Mano nosis siaip is priekio nu nieko nepasakysi,nera kupreles,o is sono ilgoka,ir mane ziauriai erzina,ruosiaus jau senai operacijai,dabar jau nusprendziau,renkuosi gydytoja.
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 05, 16:53)
o tu pas Jankuna dareisi? Mano nosis siaip is priekio nu nieko nepasakysi,nera kupreles,o is sono ilgoka,ir mane ziauriai erzina,ruosiaus jau senai operacijai,dabar jau nusprendziau,renkuosi gydytoja.

o kur tas foto pasiziuri kai turi slaptazodi?nu ziauriai idomu butu pamatyti darbus.Nes ten kai rodo tai nezinosi ka rodo ar patys pasifotosopine,gal net ne savo darbus gali parodyti,o tikri darbai tai idomu....
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 05, 16:58)
Papildyta:

o kur tas foto pasiziuri kai turi slaptazodi?nu ziauriai idomu butu pamatyti darbus.Nes ten kai rodo tai nezinosi ka rodo ar patys pasifotosopine,gal net ne savo darbus gali parodyti,o tikri darbai tai idomu....

o kad ilgiau pabuti cia ir gauti slaptazuodi jau noreciau kuo greiciau darytis,nes nebegaliu laukti.
Atsakyti