Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 07, 16:53)
xtinna parasyk jei gali savo skype apsikeistumem foto,parodyciau kaip man pakoregavo ir dabartine nosi,mano  skype autrer1

Susiradau tave per skype rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(axioma @ 2010 09 07, 17:51)
Sveikos, panos smile.gif

peržiūrėjau nuotraukas, keliose skirtumo nepamačiau, bet kitos tai tiesiog gražuolės patapo, įpatingai jei kuprelė buvo nuimta.

aš galvojau apie operaciją, bet užsinimiau vyrui tai likau visai nesuprasta  verysad.gif   

pertvara pas mane ok, kuprelės nėra ir patc kaulas siauras, užtai galas nosiaus į bulviuką neša  doh.gif   kadangi akys mažos, lupos siauros tai nosius nors ir patc savaime nėra labai didelis, bet mano akim žiūrnt prie veido nelabai tinka, įpatingai žiūrint iš profilio tai dar ir ilgokas atrodo. taip įsivazduoju, kad reikia nuimti riestumą ir siaurinti galiuką, nes dabar link šnervių tik vos vos išplatėja.

kainos normalios, sugebėčiau be didelės graužaties tiek sau padovanoti, tik abejoju, gal tikrai ieškau sliekų kur jų nėra, o jei visgi yra- tai jau milijonas klausimų kyla  doh.gif 

gal galėčiau prie progos nusifotografavus įdėti į jūsų paštą tą savo nosių, kad patartumėt ką man daryti smile.gif 
dar jeigu galima pašto adresiuką  4u.gif

Bendras pastas - nosieskorekcija@gmail.com lauksim nuotraukyciu g.gif

AINA*, ar tu pastebejai skirtuma tarp tos dienos, kai tik nueme itvara, kaip nosiukas atrode, ir dabar kaip atrodo? Ar sparciai nyksta patinimas, keiciasi i geraja puse ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xtinna: 07 rugsėjo 2010 - 17:43
QUOTE(xtinna @ 2010 09 07, 19:35)
Susiradau tave per skype  rolleyes.gif
Papildyta:

Bendras pastas - nosieskorekcija@gmail.com lauksim nuotraukyciu  g.gif
AINA*, ar tu pastebejai skirtuma tarp tos dienos, kai tik nueme itvara, kaip nosiukas atrode, ir dabar kaip atrodo? Ar sparciai nyksta patinimas, keiciasi i geraja puse  ax.gif ?

Tikrai yra skirtumas...nes pirma karta pamaciusi save veidrodyje buvo mintis "o mama...kur mano nosis, ka as padariau..." biggrin.gif bet su kiekviena diena vis geriau ir geriau...myliu sita nosiuka...nera jau to komplekso "*** zmones mato mano didziule nosi kai sypsausi ar juokiosi:" Tinimas slugsta, bet dar didelis manau doh.gif reikia laiko, as niekur neskubinu ivykiu..man patinka ka matau smile.gif tik dabar vargina odos berimai schmoll.gif doh.gif o vakar pasikirpau...tai del plauku labiau pergyvenu, nei del nosies biggrin.gif savo ilgus plaukus iskarpiau ir dabar galvoju kam tai padariau schmoll.gif bet ataugs....gal reikejo pasikeist...sako man tinka...bet taip buvau pripratus doh.gif kvaila boba .....
Atsakyti
QUOTE(xtinna @ 2010 09 07, 19:35)
Susiradau tave per skype  rolleyes.gif
Papildyta:

Bendras pastas - nosieskorekcija@gmail.com lauksim nuotraukyciu  g.gif
AINA*, ar tu pastebejai skirtuma tarp tos dienos, kai tik nueme itvara, kaip nosiukas atrode, ir dabar kaip atrodo? Ar sparciai nyksta patinimas, keiciasi i geraja puse  ax.gif ?

Mergaites,pasiunciau jums savo foto i emaila,paziurekite ir patarkite rolleyes.gif ir gal galesiu is jusu gauti slaptazodi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2010 09 07, 11:16)
Labuka, man itvaras jau 4 ar 5 diena pradejo klibet, pakrypes buvo, tai pati paklijavau su pleistriukais naujais, kad truputi pasitiesintu, bet vistiek nesilaike. Tada paskambinau Jankunui, tai liepe atvaziuot pasirodyt, kai pamate, iskart pasake, imam lauk. smile.gif Su itvaru prabuvau 6 dienas.
Papildyta:

Labas Dionide,

o as va laukiau kol tu atsirasi , vat ax.gif smile.gif
Nes norejau paklausti, kaip tavo tinimas nosiukes , ar labai mazeja? Nes as lankiausi pas Jankuna ir mane jis truputi nugasdino, kad toj vietoj kur nuima kuprele ir sustumia ta vadinama stoga, t.y. nosies sonus, lieka net ne tinimas (nors atrodo po OP bbutent kaip tinimas), bet kaulas formuojasi ir jis iki 1,5 metu atrodo toks "patines". Tai man idomu kaip tai realybeje atrodo... unsure.gif Pas tave, Dionide, iskart po OP matesi kad ta vieta vos patinus (bet mano nosis didesne, tai gal buutu net labiau patinus... g.gif ), o dabar kaip?

O kitoms merginoms? Kai tvarke kuprele, ar labai ilgai "patine" tie sonai?
Papildyta:
QUOTE(*AINA @ 2010 09 07, 18:31)
neva "nemazai pinigu ideda i grozio korekcijas ir t.t bet ten ne tik mano sita zirgarbi pamini, o dar ir tai, kad turiu nuosava masina ir t.t. kad daug siekiu, kad rupi pinigai, ir aisku juos nuomone, kad darausi tai del vyru biggrin.gif" aisku tokios "durnes" nesupranta del ko, kam..ir kad cia savo noru ir del saves daromes...del vyru po skalpeliu negulciau..o kad net neisivaizduoja tokios ka reikia pereiti kol pasieki to ko nori..ir kokio ryzto reikia operacijai smile.gif nu zdz suzinojusios paneles is pavydo ruovesi plaukus ir grauze nagus...o as sudalyvavau melodramoj biggrin.gif  Kada nors noreciau krutine pasidaryti, tai jauciu pasikartu suzinojusios biggrin.gif  kaip mane nervuoja tokie zmones....sneka, kai nieko nezino biggrin.gif 

Joo... as tai pasakyciau labai lakoniskai tokiems - ne jusu reikalas... (savaime aisku mandagiu tonu tongue.gif ). Nes is tikruju svarbiausia kaip mes jauciamos, pirmiausia turi buti gerai mums. As vat irgi galvojau kada nors dar visai pasidinciau krutine, tik aisku stabdo visokios neaiskios komplikacijos ir siaip mastau, yra rizika uzsikresti tuo saves tobulinimu... jau nekalbant apie finansines puses. Na, gal as po OP kitaip giedosiu, bet dabar taip manau. Neseniai pasisalinau apgama gan dideli, iskilusi, prie ausies ir zinot, dabar galiu kada noriu susikelt plaukus ir del to nekompleksuot. Stai kur "kaifas"... smile.gif
Atsakyti
ma patikrinkite pasta ir paziurekite mano nosiu,pakritikuokite,as pasiunciau i pasta bendra rolleyes.gif laukiu nesulaukiu is jusu slaptazodzio mergaites g.gif smile.gif
Papildyta:
nes man kita savaitele daro operacija ir noriu dar su jomis pakkritikuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2010 07 27, 19:58)
Kiek laiko taip jau žymiai keičiasi nosies forma?  g.gif

labutis smile.gif Atsiunciau savo foto i bendra emaila,kita sav darausi op pas Jankuna,ir labai norciau jusu nuomones,ir pamatyti jus su graziomis nosytemis.
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 05, 14:46)

Vat as irgi bijau nenaturalumo, nes mano nosi reikia stipriai siaurinti. O ka tu noretum su ja daryti?..
Manes pas LOR nesiunte, nes sake atostogauja, bet operuojant, taip, dalyvauja LOR, jei reikia kazka daryti su pertvara.

kuprele šalinti ir nosies galiuka norečiau smailesni, nemačiau aš jo darbų, tai pasidosiu ir tiek, daug yra gerų atsiliepimų apie jį, tai manau verta tada rolleyes.gif

o dėl menesiniu, man irgi pasakė, vos man neišejus jau, tai juk pamiršta ir tiek ax.gif
Atsakyti
Sveikos paneles unsure.gif
Snd buvau pas J. istrauke man siulus ir pasiziurejo nosi(itvara pati nusiemiau, nes pradejo ziauriai smukti). Jam atrodo visai neblogai, o tas patinimas nueis su laiku. taciau mano visos optimistines gaideles isgaravo kaip dumas pamacius nauja nosi.Man, zinokit merginos, atrodo nauja nosis baisiau nei baisiai schmoll.gif , ypac is profilio.Buvau susitaikiusi su ta mintim, kad priekis visas bus sutines ir atrodys tikra bulve. Taip ir yra. Bet nesitikejau, kad is profilio taip bus sukeltas uzriestas nosies galiukas. Beto snerves nelygios - viena giliau istumta nosies pusė, kita arciau. Is priekio ziurint matosi, kad nelygiai, nuotraukose ypac verysad.gif Klausiau jo, ar susileis tas galiukas i apacia, kad tas riestumas sumazetu, jis sake - aisku susileis, is visu pusiu mazes .Bet nelabai tikiu, kad susileis tiek, kiek man reikia. As jo prasiau beveik tiesios nosies, ciu ciut riestos, o jis man padare normaliai uzriesta.
Zodziu, jau trecia diena negaliu nustoti verkti, apie nieka daugiau negalvoju, tik apie tai, kodel butent man taip nenuskilo verysad.gif Dbr kompleksuoju labiau nei anksciau, kas jau mate mano nosi (zino, kad operavausi tik pertvara), paminejo, kad mano nosis panasi i bulve, visa sutinusi. Nerandu ramybes, neturiu tiek kantrybes, kad laukti puse metu, kol normaliai susileis galiukas - jei tikrai susileis. Nesuprantu, kodel kitoms jis padare normaliai beveik tiesias nosytes, o man tokia uzriesta? Gal jam atrode grazu, o gal kitaip neisejo, nezn. Nebepaklausiau to, nes eile zmoniu stovejo, jis skubejo.
Zodziu, apeme mane gili depresija verysad.gif

Kam is jusu po op. normaliai galiukas nusileido, sumazejo?

Imesiu kelias nuotraukas jsu teismui, nors jose dar blogiau nosis atrodo nei is tikruju, todel nezn, kada galesiu normaliai fotografuotis cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xtinna: 08 rugsėjo 2010 - 11:01
QUOTE(xtinna @ 2010 09 08, 12:00)
Sveikos paneles  unsure.gif
Snd buvau pas J. istrauke man siulus ir pasiziurejo nosi(itvara pati nusiemiau, nes pradejo ziauriai smukti). Jam atrodo visai neblogai, o tas patinimas nueis su laiku. taciau mano visos optimistines gaideles isgaravo kaip dumas pamacius nauja nosi.Man, zinokit merginos, atrodo nauja nosis baisiau nei baisiai schmoll.gif , ypac is profilio.Buvau susitaikiusi su ta mintim, kad priekis visas bus sutines ir atrodys tikra bulve. Taip ir yra. Bet nesitikejau, kad is profilio taip bus sukeltas uzriestas nosies galiukas. Beto snerves nelygios - viena giliau istumta nosies pusė, kita arciau. Is priekio ziurint matosi, kad nelygiai, nuotraukose ypac verysad.gif  Klausiau jo, ar susileis tas galiukas i apacia, kad tas riestumas sumazetu, jis sake - aisku susileis, is visu pusiu mazes .Bet nelabai tikiu, kad susileis tiek, kiek man reikia. As jo prasiau beveik tiesios nosies, ciu ciut riestos, o jis man padare normaliai uzriesta.
Zodziu, jau trecia diena negaliu nustoti verkti, apie nieka daugiau negalvoju, tik apie tai, kodel butent man taip nenuskilo  verysad.gif Dbr kompleksuoju labiau nei anksciau, kas jau mate mano nosi (zino, kad operavausi tik pertvara), paminejo, kad mano nosis panasi i bulve, visa sutinusi. Nerandu ramybes, neturiu tiek kantrybes, kad laukti puse metu, kol normaliai susileis galiukas - jei tikrai susileis. Nesuprantu, kodel kitoms jis padare normaliai beveik tiesias nosytes, o man tokia uzriesta? Gal jam atrode grazu, o gal kitaip neisejo, nezn. Nebepaklausiau to, nes eile zmoniu stovejo, jis skubejo.
Zodziu, apeme mane gili depresija  verysad.gif 

Imesiu kelias nuotraukas jsu teismui, nors jose dar blogiau nosis atrodo nei is tikruju, todel nezn, kada galesiu normaliai fotografuotis cry.gif cry.gif

Manau daugelis tave supras..Bet tikrai nereikia teisti nosies tik po gipso nuemimo..Pamatysi,nosis dar keisis ir keisis,ir riestumas gali nusesti..Neverk tikrai,negadink sau nervu ir per daug netyrinek nosytes,leisk jai atsigauti 4u.gif
Atsakyti
xtina,

ti susiruosiau atsidariusi pasta perziureti tavo nuotraukas, kad padrasinciau tave, bet jas ka tik istrynei, speju, kad tu? ax.gif gal gali dar nors trumpam imesti?

man galiukas labai stipriai pasileido zemyn, as net noreciau, kad gal kiek maziau butu pasileides, todel labai nesinervink ir maziau ziurek i veidrodi, nors lengva pasakyti, kai pati kas 10 min ziuredavau doh.gif
Lauksiu nuotraukyciu mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
ateniuke,

man tavo nosyte operacijos nesipraso tikrai schmoll.gif nera nei kuprota, nei bulve, nei dar kasnors. Normali nosis. Pagalvok dar gerai, ar tikrai nori op ir visu kanciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=xtinna,2010 09 08, 10:00]
Sveikos paneles unsure.gif
Zodziu, jau trecia diena negaliu nustoti verkti, apie nieka daugiau negalvoju, tik apie tai, kodel butent man taip nenuskilo verysad.gif Dbr kompleksuoju labiau nei anksciau, kas jau mate mano nosi (zino, kad operavausi tik pertvara), paminejo, kad mano nosis panasi i bulve, visa sutinusi. Nerandu ramybes, neturiu tiek kantrybes, kad laukti puse metu, kol normaliai susileis galiukas - jei tikrai susileis. Nesuprantu, kodel kitoms jis padare normaliai beveik tiesias nosytes, o man tokia uzriesta? Gal jam atrode grazu, o gal kitaip neisejo, nezn. Nebepaklausiau to, nes eile zmoniu stovejo, jis skubejo.
Zodziu, apeme mane gili depresija verysad.gif

Sveikos paneles,
Nusprendziau ir as jums pasipasakoti. Praejo jau daugiau kaip menuo nuo mano operacijos ir jauciuosi taip blogai kaip niekad gyvenime, negaliu atleisti sau to, kam as ja dariausi.. verysad.gif Nosis baisiai riesta, galas dvigubai didesnis negu bovo pries op,zodziu atrodau baisiau negu baisiai. Baisu eiti i gatve, net nezinau ka daryti...
Norejau paklausti merginu kurioms daugiau negu menuo po op ar jums vis dar paskauda nosi? nes man toks jausmas lyg spaustu ja kas nors su znyplemis.. verysad.gif
Atsakyti
Labas Alberta rolleyes.gif
Gal galetum imesti savo foto pries ir po op. i musu bendra pasta nosieskorekcija@gmail.com
Tada galesim pakomentuoti, kaip mums atrodo is salies tavo nosiukas dabar ir pries tai g.gif
O siaip as tave suprantu, nes man dbr taip pat yra, tiek prisiverkiau,kad jau akys skauda, todel bandysiu susiimti ir kolkas nebeziureti i veidrodi, nesifotografuoti ir negalvoti, nors lb sunku tai padaryti doh.gif

Merginos, aciu jums uz gerus zodzius, siek tiek nusiraminau ax.gif Beje, paredagavau savo laiskuti su foto ir imeciau i pasta darkart blush2.gif jau visam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xtinna: 08 rugsėjo 2010 - 12:41
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 09 08, 14:11)
xtina,

ti susiruosiau atsidariusi pasta perziureti tavo nuotraukas, kad padrasinciau tave, bet jas ka tik istrynei, speju, kad tu?  ax.gif  gal gali dar nors trumpam imesti?

man galiukas labai stipriai pasileido zemyn, as net noreciau, kad gal kiek maziau butu pasileides, todel labai nesinervink ir maziau ziurek i veidrodi, nors lengva pasakyti, kai pati kas 10 min ziuredavau  doh.gif 
Lauksiu nuotraukyciu  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:
ateniuke,

man tavo nosyte operacijos nesipraso  tikrai  schmoll.gif  nera nei kuprota, nei bulve, nei dar kasnors. Normali nosis. Pagalvok dar gerai, ar tikrai nori op ir visu kanciu  mirksiukas.gif  4u.gif

dolce vita,
Na is priekio man ji normaliai,is sono ji ilgoka ir is apacios,nu as kompleksuoju,jei dar pakustu tai sako viena nosis liko smile.gif Gal galetum man slaptazodi atsiusti bendro emailo? 4u.gif labai noriu pamatyti darbus.Ir ka tu manai ir girdejai apie Jankuna?As buvau uzsiregistravusi pas Viksraiti op,bet dabar pas Jankuna jau si pirmadieni,metaus juodai nezinau kur ir ka daryti,bijau,kad blogiau nebutu. verysad.gif
n.ravinkiene@gmail.com
Atsakyti