QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 07, 16:53)
xtinna parasyk jei gali savo skype apsikeistumem foto,parodyciau kaip man pakoregavo ir dabartine nosi,mano skype autrer1
Susiradau tave per skype

Papildyta:
QUOTE(axioma @ 2010 09 07, 17:51)
Sveikos, panos 
peržiūrėjau nuotraukas, keliose skirtumo nepamačiau, bet kitos tai tiesiog gražuolės patapo, įpatingai jei kuprelė buvo nuimta.
aš galvojau apie operaciją, bet užsinimiau vyrui tai likau visai nesuprasta
pertvara pas mane ok, kuprelės nėra ir patc kaulas siauras, užtai galas nosiaus į bulviuką neša
kadangi akys mažos, lupos siauros tai nosius nors ir patc savaime nėra labai didelis, bet mano akim žiūrnt prie veido nelabai tinka, įpatingai žiūrint iš profilio tai dar ir ilgokas atrodo. taip įsivazduoju, kad reikia nuimti riestumą ir siaurinti galiuką, nes dabar link šnervių tik vos vos išplatėja.
kainos normalios, sugebėčiau be didelės graužaties tiek sau padovanoti, tik abejoju, gal tikrai ieškau sliekų kur jų nėra, o jei visgi yra- tai jau milijonas klausimų kyla
gal galėčiau prie progos nusifotografavus įdėti į jūsų paštą tą savo nosių, kad patartumėt ką man daryti
dar jeigu galima pašto adresiuką

peržiūrėjau nuotraukas, keliose skirtumo nepamačiau, bet kitos tai tiesiog gražuolės patapo, įpatingai jei kuprelė buvo nuimta.
aš galvojau apie operaciją, bet užsinimiau vyrui tai likau visai nesuprasta

pertvara pas mane ok, kuprelės nėra ir patc kaulas siauras, užtai galas nosiaus į bulviuką neša

kainos normalios, sugebėčiau be didelės graužaties tiek sau padovanoti, tik abejoju, gal tikrai ieškau sliekų kur jų nėra, o jei visgi yra- tai jau milijonas klausimų kyla

gal galėčiau prie progos nusifotografavus įdėti į jūsų paštą tą savo nosių, kad patartumėt ką man daryti

dar jeigu galima pašto adresiuką

Bendras pastas - nosieskorekcija@gmail.com lauksim nuotraukyciu

AINA*, ar tu pastebejai skirtuma tarp tos dienos, kai tik nueme itvara, kaip nosiukas atrode, ir dabar kaip atrodo? Ar sparciai nyksta patinimas, keiciasi i geraja puse