Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

ateniuxx, viskas bus gerai!!!! 4u.gif

Dolce Vita, norejau taves paklausti del to nosytes kumpumo, kuris tau jau dingo..o man deja, dar ne..nors klijuoju pleistrus..bet kazkaip emiau nerimauti..jau 4 men. praejo.. nenoriu tos antros op unsure.gif Kada tau susigulejo audiniai?
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 09 12, 10:39)
Dolce Vita, norejau taves paklausti del to nosytes kumpumo, kuris tau jau dingo..o man deja, dar ne..nors klijuoju pleistrus..bet kazkaip emiau nerimauti..jau 4 men. praejo.. nenoriu tos antros op  unsure.gif Kada tau susigulejo audiniai?

laba 4u.gif

zinai, tas kumpumas dar nera 100 % susigulejes, bet tikrai yra skirtumas, nei pries tai buvo. Kumpumas man pradejo mazeti visai neseniai, vat geros 2-3 sav, kai matau skirtuma, tai kazkur po 7 men po op, o pleistriuku as jau seniai nebeklijuoju, kazkaip nepastebejau as efekto didelio blush2.gif pakentek truputi dar.... kai bus 7-8 men po op turetu vaizdas dar pasikeisti. As irgi nenoriu net pagalvoti apie antra op unsure.gif bet ir trokstamo 100 %-tinio rezultato dar neturiu...

brukne,

mano snerves taip pat buvo labai dideles pries op, bet kai mazina nosyte is visu pusiu, tai ir snerves sumazeja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 09 12, 12:43)
laba 4u.gif

zinai, tas kumpumas dar nera 100 % susigulejes, bet tikrai yra skirtumas, nei pries tai buvo. Kumpumas man pradejo mazeti visai neseniai, vat geros 2-3 sav, kai matau skirtuma, tai kazkur po 7 men po op, o pleistriuku as jau seniai nebeklijuoju, kazkaip nepastebejau as  efekto didelio  blush2.gif  pakentek truputi dar.... kai bus 7-8 men po op turetu vaizdas dar pasikeisti. As irgi nenoriu net pagalvoti apie antra op  unsure.gif bet ir trokstamo 100 %-tinio rezultato dar neturiu...

Bet pas tave tai nuotraukuose tikrai taip nera kaip pas mane. Gal pas tave ne toks zymus tas kumpumas
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 09 12, 14:48)
Bet pas tave tai nuotraukuose tikrai taip nera kaip pas mane. Gal pas tave ne toks zymus tas kumpumas

Sveikos, apie kokius pleistrus cia kalbate?
Atsakyti
vaje, skaitau ir nezinau, net baisoka daros, pleistrai visokie, ir pan... as va laukiu, bendradarbe atostogauja,kol negris, negaliu nieko planuotis, nei vizito pas jankuna, nei apie op svajot...
o gal kuri is jusu zino, ar nebus blogai operuotis pries ziema, gal negyja labiau? unsure.gif
ir dar turiu beda - miegu tai as ant pilvo, ir nors tu ka, veidu i pagalve isikniaubus... bandziau miegot ant nugaros, galvoju kitaip gi visa nosi sugurinsiu po operacijos.. na ir ka - aisku ryte prabundu kaip visad veidu i pagalve doh.gif tai ka, jauciu reikia pradet galvot apie koki salma, ar itvara visai galvai lotuliukas.gif niekas tokios problemos neturejot?
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 09 13, 10:39)
Sveikos, apie kokius pleistrus cia kalbate?

na ka mergaites,katik po operacijos as parvesta smile.gif 2 val kazkur operavo Jankunas rolleyes.gif dabar nepakviepuoju visa nosyte prikista.Gerai,kad kompa atsiveziau,tai taip butu liudna unsure.gif
Papildyta:
pasidalinsiu su jumis savo foto kai pradesiu gyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 13, 12:55)
na ka mergaites,katik po operacijos as parvesta smile.gif 2 val kazkur operavo Jankunas rolleyes.gif dabar nepakviepuoju visa nosyte prikista.Gerai,kad kompa atsiveziau,tai taip butu liudna unsure.gif

Na na, gaudau dabar info apie jankuna smile.gif o dabar guli ligonineje? ko gero dar nesake,kiek laikys? jetau, zinok baltai pavydziu, kad va jau tau baiges laukimas, toliau jau tik rezultatus stebeti, tikrai linkiu viso ko geriausio 4u.gif
o tau pertvaros nekoregavo?
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 13, 14:02)
Papildyta:
pasidalinsiu su jumis savo foto kai pradesiu gyti rolleyes.gif

o sakykit kada jums melynes jau pasimate??Rytojaus ryta?Kada?
Atsakyti
praejo 7 valandos po operacijos istinau nerealiai ir ne melyna ,o tamsiai violetine doh.gif
po op nieko nebuvo,o dabar gaila ziureti i save,taip visoms tikriausia tinsta palaipsniui po op?
Atsakyti
ateniux,
sveikinu prisijungus prie musu visu, kurios buvom sutine ir violetines mirksiukas.gif 4u.gif as ju tarpe biggrin.gif
man asmeniskai kita diena dar violetiniau buvo, tai nenustebk mirksiukas.gif bet po to viskas tik geryn ir sviesyn....

Brukne,
as op dariausi sausio men, buvo ziaurus salciai.... bet nesakyciau, kad blogiau del to gijo, juk namuose silta, o i lauka visvien pirmas savaites nejau. Po to tik gal blogiau, nes kai iseidavau i lauka tuoj pat nosis pradedavo "varveti" doh.gif doh.gif doh.gif ziaurus dinskonfortas, nes nosis uztirpusi ir nejautri, net nejausdavau kai begdavo, tai ir vaiksciojau lauke su servetele panosy biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 09 13, 19:11)
ateniux,
sveikinu prisijungus prie musu visu, kurios buvom sutine ir violetines  mirksiukas.gif  4u.gif  as ju tarpe  biggrin.gif
man asmeniskai kita diena dar violetiniau buvo, tai nenustebk  mirksiukas.gif  bet po to viskas tik geryn ir sviesyn....

Brukne,
as op dariausi sausio men, buvo ziaurus salciai.... bet nesakyciau, kad blogiau del to gijo, juk namuose silta, o i lauka visvien pirmas savaites nejau. Po to tik gal blogiau, nes kai iseidavau i lauka tuoj pat nosis pradedavo "varveti"  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ziaurus dinskonfortas, nes nosis uztirpusi ir nejautri, net nejausdavau kai begdavo, tai ir vaiksciojau lauke su servetele panosy  biggrin.gif  doh.gif

Atsikeliau is po vakarykstes op nieko nematau,antiek istinusios akys ir violetines baisu,praktiskai visas veidas,kazin kaip butu Viksraitis taip ir isleides rytojaus ryta tokia?nematyciau kelio namo,dabar siek tiek atsidare viena akis,baisu kaip atrodau gaila kaip saves doh.gif
Nei gerti nei valgyti nuryti neina tragedija,na dar viska isketeciau jei tikrai rezultatas thumbup.gif Laukiu kada isims Jankunas tamponus.
Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 09 13, 14:03)
Na na, gaudau dabar info apie jankuna smile.gif o dabar guli ligonineje? ko gero dar nesake,kiek laikys? jetau, zinok baltai pavydziu, kad va jau tau baiges laukimas, toliau jau tik rezultatus stebeti, tikrai linkiu viso ko geriausio  4u.gif
o tau pertvaros nekoregavo?

Ne Brukne,man pertvaros neoperavo,man galiuka eme ir nugarele kaulo paslifafo,kupreles neturejau,padare mazesne nosiuka ir viskas,lauksiu rezultatu,bet dar jie toli...
Papildyta:
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 09 13, 13:54)
vaje, skaitau ir nezinau, net baisoka daros, pleistrai visokie, ir pan... as va laukiu, bendradarbe atostogauja,kol negris, negaliu nieko planuotis, nei vizito pas jankuna, nei apie op svajot...
o gal kuri is jusu zino, ar nebus blogai operuotis pries ziema, gal negyja labiau?  unsure.gif
ir dar turiu beda - miegu tai as ant pilvo, ir nors tu ka, veidu i pagalve isikniaubus... bandziau miegot ant nugaros, galvoju kitaip gi visa nosi sugurinsiu po operacijos.. na ir ka - aisku ryte prabundu kaip visad veidu i pagalve  doh.gif  tai ka, jauciu reikia pradet galvot apie koki salma, ar itvara visai galvai  lotuliukas.gif niekas tokios problemos neturejot?

as taip pat miegu,bet ne mergaite,kai tu busi po op tai nemiegosi ir ar isvis miegosi,tada tik isimiegosi kai tamponus isim trecia diena,bet nemanau,kad po op gulsies ant nosies viska jusi.
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 14, 15:30)
Ne Brukne,man pertvaros neoperavo,man galiuka eme ir nugarele kaulo paslifafo,kupreles neturejau,padare mazesne nosiuka ir viskas,lauksiu rezultatu,bet dar jie toli...
Papildyta:

as taip pat miegu,bet ne mergaite,kai tu busi po op tai nemiegosi ir ar isvis miegosi,tada tik isimiegosi kai tamponus isim trecia diena,bet nemanau,kad po op gulsies ant nosies viska jusi.

ka pagulde dar viena mergaite forumiete salia manes,tai pat nosiuko op ryt laukia pas Jankuna.
Atsakyti