QUOTE(*Bruknė* @ 2010 09 13, 14:03)
Na na, gaudau dabar info apie jankuna

o dabar guli ligonineje? ko gero dar nesake,kiek laikys? jetau, zinok baltai pavydziu, kad va jau tau baiges laukimas, toliau jau tik rezultatus stebeti, tikrai linkiu viso ko geriausio
o tau pertvaros nekoregavo?
Ne Brukne,man pertvaros neoperavo,man galiuka eme ir nugarele kaulo paslifafo,kupreles neturejau,padare mazesne nosiuka ir viskas,lauksiu rezultatu,bet dar jie toli...
Papildyta:
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 09 13, 13:54)
vaje, skaitau ir nezinau, net baisoka daros, pleistrai visokie, ir pan... as va laukiu, bendradarbe atostogauja,kol negris, negaliu nieko planuotis, nei vizito pas jankuna, nei apie op svajot...
o gal kuri is jusu zino, ar nebus blogai operuotis pries ziema, gal negyja labiau?
ir dar turiu beda - miegu tai as ant pilvo, ir nors tu ka, veidu i pagalve isikniaubus... bandziau miegot ant nugaros, galvoju kitaip gi visa nosi sugurinsiu po operacijos.. na ir ka - aisku ryte prabundu kaip visad veidu i pagalve

tai ka, jauciu reikia pradet galvot apie koki salma, ar itvara visai galvai

niekas tokios problemos neturejot?
as taip pat miegu,bet ne mergaite,kai tu busi po op tai nemiegosi ir ar isvis miegosi,tada tik isimiegosi kai tamponus isim trecia diena,bet nemanau,kad po op gulsies ant nosies viska jusi.
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 14, 15:30)
Ne Brukne,man pertvaros neoperavo,man galiuka eme ir nugarele kaulo paslifafo,kupreles neturejau,padare mazesne nosiuka ir viskas,lauksiu rezultatu,bet dar jie toli...
Papildyta:
as taip pat miegu,bet ne mergaite,kai tu busi po op tai nemiegosi ir ar isvis miegosi,tada tik isimiegosi kai tamponus isim trecia diena,bet nemanau,kad po op gulsies ant nosies viska jusi.
ka pagulde dar viena mergaite forumiete salia manes,tai pat nosiuko op ryt laukia pas Jankuna.