Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(-DolceVita- @ 2010 09 21, 20:19)
sumazina ir snerves  mirksiukas.gif

na iseme siulus snd,o itvara sake nusiimti pati po keliu dienu,tai va snd 8 ta diena ir as grizus atlupau ir vel uzlibdziau itvara,paziurekit kokia nosis siunciu i bendra pasta mergaites:hm
Atsakyti
o gal dar nesiusiu,per daug basiai dar atrodau,negasdinsiu jusu smile.gif kita savaitele kai jau tikrai nusiimsiu imesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 09 21, 14:36)
Pakalbėjot apie šnerves ir man iškilo toks klausimas... jei būna didesnė nosytė, tai automatiškai dažniausiai ir didesnės šnervės, mažinant visą nosyte, jos išlieka vistiek didesnės, nei turėtų būti pagal mažą nosyte  g.gif ar įmanoma sumažinti pačias šnerves?  g.gif ar aš čia visai į pievas prirašiau  tongue.gif

O man va nosis didele, o snerves mazos.. Ir del tos priezasties Jankunas sake kad nedaug galima siaurinti, bo nepakvepuosiu... unsure.gif Taip kad geriau didesnes....
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 21, 20:38)
O man va nosis didele, o snerves mazos.. Ir del tos priezasties Jankunas sake kad nedaug galima siaurinti, bo nepakvepuosiu... unsure.gif Taip kad geriau didesnes....

As kiek esu žiūrėjusi "prieš ir po" nuotraukyčių, tai gražiausiai gaunasi, kai mažos šnervės ax.gif
Įsivaizduoju, kad sudėtingesnė op, kai reikia šnerves mažinti, gal dėl to kartais jos lieka nesimetriškos g.gif reikės paieškoti internete, kaip at rodo sumažintos šnervės, bet nežinau pagal ką reikės atskirti blush2.gif
Dėl kvėpavimo, tai po op man tikrai sunkiau kvėpuojasi...šiaip viskas ok, bet pastebėjau, kad sportuojant, kai reikia įkvėpti didesnį oro kiekį, sunkiau kvėpuoti, tad tada kvėpuoju per burna fitness3.gif čia gal dėl to, kad siaurino nosies tiltelį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 09 21, 21:01)
As kiek esu žiūrėjusi "prieš ir po" nuotraukyčių, tai gražiausiai gaunasi, kai mažos šnervės  ax.gif
Įsivaizduoju, kad sudėtingesnė op, kai reikia šnerves mažinti, gal dėl to kartais jos lieka nesimetriškos  g.gif reikės paieškoti internete, kaip at rodo sumažintos šnervės, bet nežinau pagal ką reikės atskirti  blush2.gif
Dėl kvėpavimo, tai po op man tikrai sunkiau kvėpuojasi...šiaip viskas ok, bet pastebėjau, kad sportuojant, kai reikia įkvėpti didesnį oro kiekį, sunkiau kvėpuoti, tad tada kvėpuoju per burna  fitness3.gif čia gal dėl to, kad siaurino nosies tiltelį  unsure.gif

O iki tol jokiu jokiu bedu su kvepavimu nebuvo? Nezinau kas yra tiltelis, bet kaip suprantu siaurino visa nosyte? (turiu minty ne tik gala)
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 21, 22:04)
O iki tol jokiu jokiu bedu su kvepavimu nebuvo? Nezinau kas yra tiltelis, bet kaip suprantu siaurino visa nosyte? (turiu minty ne tik gala)

Mano snerves normalios, o pati nosyte didoka buvo. Nosyte mazino, siaurino, tiesino pertvara, tik snerviu nejudino. Dabar 2 sav po operacijos, o kvepuoju taip pat gerai kaip ir anksciau. Cia turbut labai individualu
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 09 21, 22:04)

Nosies tiltelis, tai ta vieta, kur būna kuprelė mirksiukas.gif jo, man siaurino visą nosytę ir galiuką +tvarkė pertvarą
o dėl kvėpavimo, tai būk rami, viskas bus ok mirksiukas.gif pritariu *Saulytei*, tai individualu, be to aš gal kiek smulkmeniška, kita gal net nepastebėtų tokio nežymaus skirtumo tongue.gif Labai jau noriu pakartotinės op, todėl pradedu priekabiauti prie savo nosies hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nergie: 22 rugsėjo 2010 - 15:28
Sveikutes mirksiukas.gif ,

Kur patartumete koreguoti nosyte Vilniuje? Ar geriau keliauti i kita miesta?
Bei pries atliekant operacija pasirasote sutarti, kaip garantija uz atlikta darba? Ar, kaip siais laikais budinga, pasirasote popieriuka, kad visa atsakomybe uz op prisiima pacientas?

Is anksto didelis aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vejomergaite @ 2010 09 22, 17:28)
Sveikutes  mirksiukas.gif ,

Kur patartumete koreguoti nosyte Vilniuje? Ar geriau keliauti i kita miesta?
Bei pries atliekant operacija pasirasote sutarti, kaip garantija uz atlikta darba? Ar, kaip siais laikais budinga, pasirasote popieriuka, kad visa atsakomybe uz op prisiima pacientas?

Is anksto didelis aciu  rolleyes.gif

bent jau pas Jankuna Klaipedoje sake,kad jis jei nepasiseka op tada patvarko pakartotinai nemokamai ,tik tiek uz vaistus jau moki pati,o siaip rezultatu sake is 100 proc 30 buna nepatenkintos.
Atsakyti
Laba diena mergaites,

Kaip gyvenat? Man jau tuoj trys menesiai uz pora savaiciu kaip esu po operacijos. operavo Jankunas. I pasta imeciau foto pries ir po. Buvo salinta kuprele,tiesinta pertvara ir koreguotas trumpintas galiukas.. Noriu paklaust (nors ir banalus klausimas) kada man susitrauks tas galiukas? Beto auksta nosies keltis, ar man ji sumazes ar nosies aukstis isliks toks pat?
P.S Kvepavimas jau zymiai pagerejo.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
LABAS VAKARA, TAI KURIS PAGAL JUS PATS GERIAUSIAS HIRURGAS?!
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 09 22, 21:31)
Laba diena mergaites,

Kaip gyvenat? Man jau tuoj trys menesiai uz pora savaiciu kaip esu po operacijos. operavo Jankunas. I pasta imeciau foto pries ir po. Buvo salinta kuprele,tiesinta pertvara ir koreguotas trumpintas galiukas.. Noriu paklaust (nors ir banalus klausimas) kada man susitrauks tas galiukas? Beto auksta nosies keltis, ar man ji sumazes ar nosies aukstis isliks toks pat?
P.S Kvepavimas jau zymiai pagerejo.

Aciu uz atsakyma 4u.gif

Tokia trumpute nosyte atrodo bigsmile.gif labai grazu, nors dar patinimas matosi, bet tikrai graziai gavosi 4u.gif smagu, kad kvepuoji gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 23 rugsėjo 2010 - 21:09