Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(*Saulyte** @ 2010 09 17, 15:45)

Man dar baisu, kad visos cia rasot, kad nosytes i virsu uzriestos, o maniske atvirkciai nusileidus tokia. Dabar reikia pleistriukus klijuoti, kad i virsu pakiltu. Nors is karto po operacijos atrode, kad kiauliuko nosi man padare. SV sake, kad man dejo kremzlytes gabaliuka, kad suformuot nesama galiuka (taip suprantu, kad jis turi omeny ne pati nosies galiuka, o ta tarpeli tarp snerviu) Atrodo tai klaikumelis... Ta nosis kazkokia nutysus i apacia. Ar dar kam yra taip buve? Skaiciau, kad DolceVitai SV dejo kremzlyte. Gal irgi tarp sneviu?

Man lygiai ta pati SV sake, kad reikes deti kremzle, nes per trumpa nosis (truksta galo). O fotosopo variantas tau patiko? O kur rasai nutysus i apacia tai cia turi galvoje tarp snerviu tarpelis nutyses? O labai jis su ta kremzle nuilgino?(nors kai sutinimai, tai dabar dar sunku ka spresti g.gif )
Gaila, kad nenori foto atsiust unsure.gif
Papildyta:
Lauksim po savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2010 09 17, 17:10)
Man lygiai ta pati SV sake, kad reikes deti kremzle, nes per trumpa nosis (truksta galo). O fotosopo variantas tau patiko? O kur rasai nutysus i apacia tai cia turi galvoje tarp snerviu tarpelis nutyses? O labai jis su ta kremzle nuilgino?(nors kai sutinimai, tai dabar dar sunku ka spresti g.gif )
Gaila, kad nenori foto atsiust unsure.gif
Papildyta:
Lauksim po savaites  mirksiukas.gif

Fotoshopinis variantas man patiko. Ten tik vos vos ta kremzlyte matesi. O cia tai velnias zino kodel baisiai atrodo. Nosis gal primena Erikos Santos nosi. Kazkokia i apacia nutysus. Nzn ar gerai apibudinau, bet faktas, kad kai panosej uzklijuoju pleistra (taip, kad pleistro galai uzsiklijuotu ant nosies sonu) tai atrodo zymiai geriau. Nzn as dar turiu vilties , kad toks vaizdas del to, kad man nemazino snerviu, jos liko kokios buvusios, o pats galas ir ta pertvarele tvarkyta. Gal dar pasikeis.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte** @ 2010 09 17, 17:19)
Fotoshopinis variantas man patiko. Ten tik vos vos ta kremzlyte matesi. O cia tai velnias zino kodel baisiai atrodo. Nosis gal primena Erikos Santos nosi. Kazkokia i apacia nutysus. Nzn ar gerai apibudinau, bet faktas, kad kai panosej uzklijuoju pleistra (taip, kad pleistro galai uzsiklijuotu ant nosies sonu) tai atrodo zymiai geriau. Nzn as dar turiu vilties , kad toks vaizdas del to, kad man nemazino snerviu, jos liko kokios buvusios, o pats galas ir ta pertvarele tvarkyta. Gal dar pasikeis.. sad.gif

As tai manau, kad tikrai turetu keistis i graziaja puse smile.gif
Man irgi fotosope vos vos matoma padare (brrr jau buvau nusiraminus dabar vel del tos kremzles pergyvensiu blink.gif )
O pati snerviu padetis pasikeite (man sake, kad keisis)? O tau su nosies pertvara buvo gerai, nereikejo atstatyti?
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2010 09 17, 17:44)
As tai manau, kad tikrai turetu keistis i graziaja puse smile.gif 
Man irgi fotosope vos vos matoma padare (brrr jau buvau nusiraminus dabar vel del tos kremzles pergyvensiu blink.gif )
O pati snerviu padetis pasikeite (man sake, kad keisis)? O tau su nosies pertvara buvo gerai, nereikejo atstatyti?

Man koregavo ir nosies pertvara. O snerviu padetis tai nzn ar pasikeite, bet man jos vieninteles neskauda, visur kitur skauda priliesti. Siaip man del padeties neminejo
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte** @ 2010 09 17, 13:33)
As dabar jauciuosi kazkokia issigimele, monstras, trolis... Buvau simpatiska mergina su nelygia nosim, o dabar pabaisa  cry.gif
Ar yra dar kam taip baisiai buve? Ar pasitaise? Kada pradejo patikti naujosios nosytes?
Parasykyt, nes atrodo, kad tuoj isprotesiu  verysad.gif

Nereikia taip panikuoti biggrin.gif As irgi buvau trolis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet vistiek zinojau, kad patinimas nuslugs ir bus daili nosyte. Reikai laiko tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 09 17, 19:42)
Nereikia taip panikuoti biggrin.gif As irgi buvau trolis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet vistiek zinojau, kad patinimas nuslugs ir bus daili nosyte. Reikai laiko tiesiog smile.gif

na mergaites grizau namo jau is ligonines,dabar isivaliau nosyte,su tuo aliejuku kur israse,nes mano sausa nosis labai sake,tai reikia drekinti,tai ziuriu kai susiuta viduje prie snerves toks gumbelis mesos tarp siulu suversta,galvojau gal puslyte kokia,bet bandziau su adata pradurti,ziuriu ,kad tarp siulu isokes gumpelis ten mesos,gal kam taip buvo ka mergaites? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 17, 19:12)
na mergaites grizau namo jau is ligonines,dabar isivaliau nosyte,su tuo aliejuku kur israse,nes mano sausa nosis labai sake,tai reikia drekinti,tai ziuriu kai susiuta viduje prie snerves toks gumbelis mesos tarp siulu suversta,galvojau gal puslyte kokia,bet bandziau su adata pradurti,ziuriu ,kad tarp siulu isokes gumpelis ten mesos,gal kam taip buvo ka mergaites? g.gif

oj nekaisiok tu adatu doh.gif atsimenu kaip nieztejo nagai nudraskyti tuos siulu mazgelius tongue.gif
man tai liko tie gumbeliai nosyje unsure.gif vienoj pusej vos jauciamas, o kitoj, tai geras gumbas, cia kaip suprantu, kazkokia sutraukta odyte g.gif pradzioj buvo keista, vis atrode, kad kazkas nosyje prilipe doh.gif bet dabar gyvent netrukdo, visai buvau pamirsus, bet kai parasei iskart pasitikrinau ar dar yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nergie @ 2010 09 17, 22:16)
oj nekaisiok tu adatu  doh.gif atsimenu kaip nieztejo nagai nudraskyti tuos siulu mazgelius  tongue.gif
man tai liko tie gumbeliai nosyje  unsure.gif vienoj pusej vos jauciamas, o kitoj, tai geras gumbas, cia kaip suprantu, kazkokia sutraukta odyte  g.gif pradzioj buvo keista, vis atrode, kad kazkas nosyje prilipe  doh.gif bet dabar gyvent netrukdo, visai buvau pamirsus, bet kai parasei iskart pasitikrinau ar dar yra  tongue.gif

nergie,o tai juos galima ispjauti ane?mane tai erzina jie.O pas ka dareisi tu?
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 18, 12:03)

nu turiu omeny chirurgas ispjautu,o tu sakei tam gyd kur operavo tavo nosyte?ka jis sake del tu gumbeliu sutrauktu?
Atsakyti
As ir apie op galvoju. Noreciau pamatyti jusu senas ir naujas nosytes. Ir savo ideciau pasitart ar reik operacijos. Gal man slaptazodi duot galit ir kur ziureti foto? Noreciau pamastyt dar...ir patarimu paklaust. Gal man nereik.
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 18, 11:06)
Papildyta:

nu turiu omeny chirurgas ispjautu,o tu sakei tam gyd kur operavo tavo nosyte?ka jis sake del tu gumbeliu sutrauktu?

Dariausi pas Vitku, bet jau labai seniai, pries 6 metus kazkur... Kai buvau paskutinej konsultacijoj pas ji, tai dar nebuvo visi siulu mazgeliai nukrite ir dar patinimas laikesi, tad galvojau, kad su patinimu tie guzeliai pradings unsure.gif As taip dziaugiausi najaja nosim, kad kazkaip net pamirsau del ju paklausti, beto buciau bijojus vel ka nors pjauti doh.gif tad susigyvenau, nes vistiek nesimato ju isoreje, bet jie vieninteliai apie op primena smile.gif
Bet galvoju, kad tikrai yra galimybe juos pasalinti..reikia klaust daktaro, gal net kokiu lazeriu unsure.gif jei klausi daktaro, butinai papasakok gossip.gif
idomu, o daug kam liko tie odos mazgeliai nosyje? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nergie: 18 rugsėjo 2010 - 21:09
QUOTE(nergie @ 2010 09 18, 23:06)
Dariausi pas Vitku, bet jau labai seniai, pries 6 metus kazkur... Kai buvau paskutinej konsultacijoj pas ji, tai dar nebuvo visi siulu mazgeliai nukrite ir dar patinimas laikesi, tad galvojau, kad su patinimu tie guzeliai pradings  unsure.gif As taip dziaugiausi najaja nosim, kad kazkaip net pamirsau del ju paklausti, beto buciau bijojus vel ka nors pjauti  doh.gif tad susigyvenau, nes vistiek nesimato ju isoreje, bet jie vieninteliai apie op primena  smile.gif
Bet galvoju, kad tikrai yra galimybe juos pasalinti..reikia klaust daktaro, gal net kokiu lazeriu  unsure.gif jei klausi daktaro, butinai papasakok    gossip.gif
idomu, o daug kam liko tie odos mazgeliai nosyje?  unsure.gif

nergie, tai kaip supratau tau nereikejo traukti tu siulu tarp snerviu?varysiu trauktis siulu antradieni tai paklausiu as del to gumbelio,nes man kai sonu pasisuku tai siek tiek matosi,ir mane erzintu jie,be to tokia esu priekabi,pacios nosies dar nemaciau tai tik galiuka kur kyso is itvaro smile.gif ,tas galas zinai sutines dar ,bet kai ziuri is apacios jau jis trumpesnis kaip as norejau.Ka paciai dare nosytei?
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 19, 00:42)
nergie, tai kaip supratau tau nereikejo traukti tu siulu tarp snerviu?varysiu trauktis siulu antradieni tai paklausiu as del to gumbelio,nes man kai sonu pasisuku tai siek tiek matosi,ir mane erzintu jie,be to tokia esu priekabi,pacios nosies dar nemaciau tai tik galiuka kur kyso is itvaro smile.gif ,tas galas zinai sutines dar ,bet kai ziuri is apacios jau jis trumpesnis kaip as norejau.Ka paciai dare nosytei?

Ir man to itvaro sonai truputi atlipo ,bijau nukris itvaras anksciau laiko,nebuvo taip niekam?
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 09 18, 23:45)
Papildyta:

Ir man to itvaro sonai truputi atlipo ,bijau nukris itvaras anksciau laiko,nebuvo taip niekam?

siulai pas mene buvo tirpstantys, siuleje istirpo ir nukrito tik mazgeliai, manau ir pas tave irgi tokie, tik gal daktaras nukarpys mazgelius ir nereiks tau laukti smile.gif
man dare pilna nosies korekcija-trumpino, salino kuprele, mazino galiuka... pas Vitku kainos ir tada "geros" buvo, tai net pries 6 metus mokejau daugiau, nei dabar pas Jankūna mergaites moka doh.gif
op man buvo tikrai reikalinga, labai pasikeite bendras vaizdas, kaip pastebejau po nosyciu op, visos merginos (ir vaikinai) vizualiai labai pajauneja bigsmile.gif
as prasiau, kad man darytu viska po truputi, nenorejau, kad labai sumazintu, bijojau, kad nepazinsiu saves...bet dabar jau gailiuosi blush2.gif kaip ir sake daktaras, nosis vel siek tiek pailgejo, nes laikui begant leidziasi unsure.gif galiuka, sake mazino is visu pusiu tik po 1mm, tad man dabar jis atrodo per didelis blush2.gif zodziu, planuoju pakartotine op ax.gif idomu, negi po antros op atsiras dar daugiau tu gumbeliu? unsure.gif o gal ir tuos panaikintu prie to pacio tongue.gif
o del itvaro, tai taip ir turi buti, nes kai ji tau uzdejo, nosyte dar buvo patinusi, o dabar, kai patinimas slugsta, ji mazeja, tai jis gaunasi didokas ir atsoko mirksiukas.gif kai man jis atsoko, tai atsargiai buvau nuemusi paziureti vaizdo wub.gif veliau pas daktara, kai jis nuime apsimeciau, kad pirma karta matau savo naja nosyte tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nergie: 19 rugsėjo 2010 - 10:28