Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

DolceVita, grazi nosyte ir tinka tikrai labai! Matosi, kad kaulas daugiau nusedes ir galiukas atikises, bet manau tikrai dailiai atrodo smile.gif

O su musu pastu kas darosi tikrai nezinau...gal vel keiciam slaptazodi ir duodam tik tiems prisijungima kas tikrai ideda savo nosytes ir pries ir po ir kas i foruma uzeina ne viena karta i metus
Atsakyti
aciu Proud Mommy 4u.gif

as uz slaptazodzio keitima drinks_cheers.gif nes jau manau, kad trinsiu lauk savo nuotraukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 08 04, 11:50)
aciu Proud Mommy  4u.gif

as uz slaptazodzio keitima  drinks_cheers.gif  nes jau manau, kad trinsiu lauk savo nuotraukas  unsure.gif

Aš taip pat už keitimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 04, 13:09)
Aš taip pat už keitimą  drinks_cheers.gif

group.gif
Atsakyti
kas keicia? bigsmile.gif
atsiuskit, prasau nauja i AZ 4u.gif
Atsakyti
Dedu nuotraukytes prieš, nes yra kas nematė ir po op. Dabar jau 3 savaitės ax.gif
P.S. sumažinti foto- View tada zoom ir procentus ant 50 darykit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 04 rugpjūčio 2010 - 17:53
blogyte,

rezultatas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

oi tas Jankunas, saunuolis!!!
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 08 04, 11:59)
kas keicia?  bigsmile.gif
atsiuskit, prasau nauja i AZ  4u.gif

DolceVita labai tau tinka "naujoji"nosyte, tikrai dailiai atrodo. Manau tau riesta net graziau atrodo, nei butu tiesi atrodziusi (paziurejau foto su fhotoshop Viksraicio darytas) mirksiukas.gif O kai galiukas dar labiau sumazes, bus isvis super 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 04, 16:50)
Dedu nuotraukytes prieš, nes yra kas nematė ir po op. Dabar jau 3 savaitės  ax.gif
P.S. sumažinti foto- View tada zoom ir procentus ant 50 darykit  smile.gif

Blogyte rezultatas nerealus! Kokia grazi nosyte wub.gif ir is priekio patinimas beveik jau nebesimato, pas mane zymiai didesnis... Imesiu foto siandien. O pati ar petenkinta rezultatu? smile.gif
Papildyta:
Sveikos merginos 4u.gif
pakeiciau slaptazodi, kelioms merginoms ji issiunciau i AZ. Jei dar kanors pamirsau, rasykit, veliau atsiusiu smile.gif
Beje, del slaptazodzio, manau butu neblogai issirinkti kelias atsakingas merginas, kurios ji galetu duoti kitoms. Nes jei ir vel visos pradesim dalinti ji kam papuola, tai tokia pati betvarke iseis...
Va pavyzdziui Blogyte galetu, nes ji beveik kasdien prisijungia smile.gif
Ir seip manau, reiketu pries duodant pasitarti su kitom penelem, kad visos nusprestumem kam duoti. Nes dabar ziuriu tik jungiasi nauji zmones, ziuri foto, o is kur ir kaip ta slaptazodi gavo, neaisku...
Atsakyti
Dėkui 4u.gif rezultatu aš dabar jau tikrai patenkinta bigsmile.gif aišku jei pasidažau tai ir iš priekio gerai atrodo, nes be dažų dar matosi tie patinimai ir pan. smile.gif tikrai šauniai padirbėjo Jankūnas thumbup.gif svarbu, kad jokie labai matomi gumbeliai neišlįstų smile.gif
Dėl slaptažodžio, tai galiu būti viena iš atsakingų, nes tikrai čia prisijungiu dažnai ir pritariu dėl pasitarimo, nes nemalonu, kai žinai, kad bet kas prisijungia ir mato mus doh.gif

dionide, lauksiu tavo foto, labai įdomu kaip pasikeitė per tiek laiko nosytė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 04, 17:38)
Dėkui  4u.gif  rezultatu aš dabar jau tikrai patenkinta  bigsmile.gif aišku jei pasidažau tai ir iš priekio gerai atrodo, nes be dažų dar matosi tie patinimai ir pan.  smile.gif tikrai šauniai padirbėjo Jankūnas  thumbup.gif svarbu, kad jokie labai matomi gumbeliai neišlįstų  smile.gif
Dėl slaptažodžio, tai galiu būti viena iš atsakingų, nes tikrai čia prisijungiu dažnai ir pritariu dėl pasitarimo, nes nemalonu, kai žinai, kad bet kas prisijungia ir mato mus  doh.gif

dionide, lauksiu tavo foto, labai įdomu kaip pasikeitė per tiek laiko nosytė  ax.gif

Jau ikeliau smile.gif nezinau, ar jau spejo per tiek laiko pasikeisti, bet rezultatas man kolkas nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2010 08 04, 18:59)
Jau ikeliau  smile.gif nezinau, ar jau spejo per tiek laiko pasikeisti, bet rezultatas man kolkas nepatinka schmoll.gif

Iš profilio man labai labai gražiai atrodo, galiukas pagal smakrą labai gražiai žiūrisi bigsmile.gif o iš priekio tai matosi dar patinimas, bet čia visoms taip panašus vaizdelis iš priekio biggrin.gif rašai, kad aukštumas nemažės, bet man atrodo, kad mažės, nes juk kaulai sėda g.gif kada pas Jankūną eisi?
Atsakyti
Svaikos, merginos.... 4u.gif

Senei rasiau, bet turiu naujienu lotuliukas.gif mano operacija paskirta spalio 13d....beliko tik sulaukti : ax.gif
Atsakyti