Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Myllia @ 2010 08 02, 12:12)
Oho..O nesake kiek laiko reikes valyti nosyte?

Man asmeniskai nesake kiek laiko reikia purksti.. bet manau kad jis tikrai nepakenks jei ir ilgiau panaudosiu.. Svarbiausia tik kad kvepavimas susitvarkytu ir tada jau nebepurksciau taip daznai,tik profilaktiskai.
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 07 30, 17:25)
Blogyte, obviously, dionide, kada apdovanosite savo nosytes vaizdais? 4u.gif

Trečiadienį įdėsiu, bus kaip tik 3 savaitės ax.gif
QUOTE(superjuste @ 2010 08 02, 11:21)
Kas labiausiai gasdina, bent jau mane, kad nosis po op pilnai susiformuoja tik po 1-1.5 m. tiek laiko tu vis dar nezinai, ko tiketis, kaip is tiesu atrodysi. o jei blogiau? ar labai kardinaliai viskas nesikeicia?
Blogyte, o tau savo nosi norejai tik patobulinti, kad butu grazesne ar dar ir del sveikatos problemu kokiu nors dareisi?as tai sveikatos problemu neturiu, ji tiesiog yra negrazi, stambi. aisku, ji man gyventi netrukdo, kompleksu neturiu, bet tiesiog, manau, kad busiu grazesne, jei ji bus mazesne, maloniau, bus ziuerti i save nuotraukose. smile.gif
as labai tau daug klausimu uzduodu, tikiuosi neatsibostu smile.gif ...dar norejau paklausti, ar po op tau iskart tavo naujoji nosute patiko? nes parasei "na ir nauja nosyte jau patinka". nes teko girdeti, kad zmonems kartais po tokiu op buna sunku priimti save nauja. cia kaip kazkaus i pooperacine depresija...buna taip?

Pati iš pradžių labai daug klausinėjau, daug skaičiau šias temas, tai suprantu tave, kad viskas įdomu 4u.gif Kiek žinau tai sakė, kad iš pradžių nosytė labai keičiasi iki 2-4 berods mėnesių, o paskui jau po truputį g.gif
Aš vaikystėje traumą turėjau, tai kreiva pertvara + prie kriauklės atauga buvo avietės dydžio, kvėpavau labai blogai, pastovios slogos buvo ir aišku nosies išvaizda buvo baisi biggrin.gif iš pat pradžių man visai nepatiko tai ką mačiau veidrodyje, bet po poros dienų, kai nuslūgo dydysis patinimas ji man pradėjo patikti. Įsivaizduok, kad turi siaurą nosį, o po op ji tau 3 kart didesnė atrodo iš priekio ir tokia beformė blink.gif o iš profilio ji atrodo baisiai užriesta, net raukšlė buvo ties ta vieta kur galiukas buvo sukeltas doh.gif ir žiūri į veidrodį ir nepažįsti savęs, norėjosi verkti, bet ir taip sunku kvėpuoti buvo tai susilaikiau...va taip aš jaučiausi, o dar kai nusiėmiau įtvarą tai mb klausiau ar geriau nei prieš op, tai atsakė "nežinau...reikia palaukti ir po mėnesio žiūrėti ar geriau nei prieš" doh.gif na bet dabar tikrai 100 kartų geriau, nei buvo smile.gif tik tokia lengva depresija (ar kaip čia ją pavadinus) būna ne visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 02 rugpjūčio 2010 - 11:59
Norėjau paklausti, ar pirkot, merginos, tą muilą kur kalbėjom, dėl staiga pariebėjusios odos? Aš tai nesiliauju jo gyrusi, jau net nenoriu prisikalbėt. Vat paskutinėmis dienomis oda praktiškai atgavo senąja būklę smile.gif Ir nosies sritis ir viskas. Net per daug sausa šiandien pasirodė tai kremu ištepliojau riebiai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikaG8 @ 2010 08 02, 11:59)
Norėjau paklausti, ar pirkot, merginos, tą muilą kur kalbėjom, dėl staiga pariebėjusios odos? Aš tai nesiliauju jo gyrusi, jau net nenoriu prisikalbėt. Vat paskutinėmis dienomis oda praktiškai atgavo senąja būklę smile.gif Ir nosies sritis ir viskas. Net per daug sausa šiandien pasirodė tai kremu ištepliojau riebiai.  biggrin.gif

Aš savo senuoju muilu prausiu veiduką, tepu tuo pačiu kokosų aliejuku kaip ir prieš op ir mano oda beveik tokia pati kokia buvo, tik nuo nosies lupasi dar oda smile.gif galvojau pabandysiu, o jei nepadės tai ieškosiu to kur rekomendavai smile.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz nuomone ir palaikyma ax.gif
Kai buvau konsiltacijoj pries 6 men. ir paklausiau del snerviu kreivumo "Ar taip ir liks", dr. kazka neaiskaus pasake ir pridure, kad dar palaukiam puse metu. Is jo pasakymo ir veido israiskos supratau, kad nedaug sansu, kad snerves susilygins. Taip ir buvo: puse metu jau praejo, o snerves kreivos. Po metu dar neejau, nes sake anakart ateit rudeni. Gal atostogauja...
Manau, kad nauja nosis labiau tinka man, nei "sena". Taciau ji turi daug trukumu, ir tai yra ne tai, ko norejau ir prasiau. Reziumuojant galiu pasakyti taip: vienus blogumus pataise, kitus sukure verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 08 02, 08:42)
aaiissttyytttee, labai grazi tavo nosyte:)

merginos, vakar bandziau pirma karta valytis nosi ir noriu paklausti ar jums irgi labai grauze  nuo juros vandens? Siandien reikia vel valytis, bet net bijau prisiliesti

dekui dekui mylia:)
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 08 02, 06:42)
aaiissttyytttee, labai grazi tavo nosyte:)

merginos, vakar bandziau pirma karta valytis nosi ir noriu paklausti ar jums irgi labai grauze  nuo juros vandens? Siandien reikia vel valytis, bet net bijau prisiliesti

Sveikute,
man tai visiskai negrauze juros vanduo... schmoll.gif o kiek tau laiko jau praejo po op?
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2010 08 03, 11:36)
Sveikute,
man tai visiskai negrauze juros vanduo... schmoll.gif o kiek tau laiko jau praejo po op?

Siandien 5ta diena. Jau lyg ir geriau, bet vis dar grauzia truputi. Ir siaip, nesuprantu, viena snerve valosi normaliai ir jau atsirado landa, o kita , visiskai uzsikimsus, atrodo jokio gerejimo. Parasiau gyd, gal ka pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 08 03, 10:12)
Siandien 5ta diena. Jau lyg ir geriau, bet vis dar grauzia truputi. Ir siaip, nesuprantu, viena snerve valosi normaliai ir jau atsirado landa, o kita , visiskai uzsikimsus, atrodo jokio gerejimo. Parasiau gyd, gal ka pasakys.

As 3 ar 4 diena pradejau su juros vandeniu valyti. Is pradziu dar bijojau su vatos pagaliukais valyt, nes vien su juros vandeniu man irgi gan sunkiai valesi, bet po to jau drasiai lindau i nosyte, zymiai geriau taip issivalo smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

imeciau nauju foto, man beveik 7 men po op. Labai lauksiu "tiesiu" komentaru 4u.gif atsiprasau, kad tokiu formatu, bet perinstaliavo kompa, tai truksta kazkokios rogramkes, kad galeciau paprastai nuotraukas sumazinti ir sukelti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 03 rugpjūčio 2010 - 18:17
DolceVita, matau tavo nosyje panasumu su manaja. Man atrodo, kad tas pats dr. bruozas: biski lenkta ir iskiles (lyg istines) galiukas. Pas tave lenktumas didesnis, nei pas mane gavosi. Aisku, tavo nauja nosis atrodo zymiai geriau, nei buvo. Tik noretusi, kad galiukas daugiau nusestu smile.gif
Nesuprantu, kodel Viksraitis visoms paskutiniu metu daro nosis su daugiau ar maziau "istinusiu" galiuku... Gal cia jis "pasigavo" nauja stiliu, kuri idiegia i savo darba, bet juk nereikia visu vienodu stampuoti. Man, pavyzdziui, vien nuo tos minties nemalonu, kad padare "stampovke", o ne individualia isskirtine nosi.
O kaip tau paciai? Patinka ar kazkas uzkliuva?
Atsakyti
-DolceVita-, galiukas man atrodo dar patinęs g.gif bet pati visuma viso veiduko man labai labai patinka 4u.gif taip atrodo, kad visą laiką buvo tokia tavo nosytė smile.gif
Atsakyti