Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

man ir baisiai radoja langai. tik islipom, pasiemem daiktus is bagazines -ziuriu o jau is keleivio puses rasuot pradejo.. kazi kdoel tik is tos puses?
Papildyta:
QUOTE(nijako @ 2010 09 18, 18:19)

beje, mano stazas tai labai menkas - tik 6 savaites. Taigi esu labai labai zalia  smile.gif

as tiek pat turiu masina. bet vazineju kas antra, trecia diena..
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 09 18, 20:09)
Nu ką, pašventino mane, sustojau prie perėjos vaikus praleist, įkalė diedas į šikną.... Visa laimė gerai baigės, vaikai nebuvo daėję, būčiau nutėškus... Bagažinė sunkiai atsidaro, buferis skilo keliose vietose...
Išsikviečiau policiją, tai diedas nusipirkęs mašiną pirmą dieną, nes neregistravęs dar, visa laimė draudimas buvo ano savininko.
Šokas nerealus, nežinau ar teisingai supildėm, nes policija tik pasirašė, nepildė niekas....Net magnetola išlėkė doh.gif

gerai, kad vaikai nenukentejo ir pati likai sveika. Bet manau, soka patyrei doh.gif .

QUOTE(taša @ 2010 09 18, 20:15)
man ir baisiai radoja langai. tik islipom, pasiemem daiktus is bagazines -ziuriu o jau is keleivio puses rasuot pradejo.. kazi kdoel tik is tos puses?
Papildyta:
as tiek pat turiu masina. bet vazineju kas antra, trecia diena..

as vairuoju kas diena: i darba ir atgal. Ir jau teko kelis kartus ir kitu marsrutu pavaziuoti. vaziavimas pats man dar nieko, bet parkuotis, tai kazkoks kosmaras doh.gif . Jau zinau, kad pirmadieni teks vaziuoti ryte i zalgirio klinika, tai jau dabar mastau, kur reikes pastatyti, kad lengvai isvaziuociau.
Atsakyti
Patyriau belekokį, kračiaus iš šoko nė tušinuko nenulaikiau, jau greitąją klausė ar kviest....Dabar spaudimas žiauriai aukštas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 09 18, 20:50)
Patyriau belekokį, kračiaus iš šoko nė tušinuko nenulaikiau, jau greitąją klausė ar kviest....Dabar spaudimas žiauriai aukštas sad.gif

Užjaučiu, gerai tik, kad be aukų... unsure.gif Aš pamenu, prieš kokius 12 metų irgi turėjom analogišką atvejį, tai po to dar ir sprandą skaudėjo, pasinarinau doh.gif Skaičiau Delfy, neseniai Šiauliuose pirmokę užmušė perėjoje, tai siaubas paima pagalvojus, kaip reikia žiūrėt tose perėjose ir greitį sulėtint, nesvarbu ar matai, kad kas ruošiasi eiti, ar rodos, kad nieko nėra, nežinosi iš kur ir kas išdygs doh.gif Deja, ne visi vairuotojai apie tai susimąsto, lekia kaip akis išdegę unsure.gif
Atsakyti
Aš praleidžiu visad, jei stovi, kažkaip gerbiu pėščiuosius, o man iš paskos amžiais pypsina, kad stoju...
O šiauliuose ta pirmokė žuvo perėjoj, o po poros dienų antroką irgi perėjoj ten nutrenkė...
Atsakyti
Nu ką, pašventino mane, sustojau prie perėjos vaikus praleist, įkalė diedas į šikną.... Visa laimė gerai baigės, vaikai nebuvo daėję, būčiau nutėškus... Bagažinė sunkiai atsidaro, buferis skilo keliose vietose...
Išsikviečiau policiją, tai diedas nusipirkęs mašiną pirmą dieną, nes neregistravęs dar, visa laimė draudimas buvo ano savininko.
Šokas nerealus, nežinau ar teisingai supildėm, nes policija tik pasirašė, nepildė niekas....Net magnetola išlėkė doh.gif

Dievuleliau...gerai dar,kad palyginti gerai baigesi,kad visi sveiki...laikykis,atsigausi palaipsniui.
Atsakyti

Ogo! doh.gif Na svarbiausia paciai nieko 4u.gif Nusiraminsi, praeis sukretimas 4u.gif
Atsakyti

Siaubas. Labai laiminga avarija 4u.gif

QUOTE(Aga @ 2010 09 18, 21:50)

Jetau, kodėl taip smarkiai išsigandai? Dėl vaikų, taip? unsure.gif
Atsakyti
Ne šiaip kažkaip labai sukrėtė, ne dėl vaikų, bet nespėjau susigaudyt kas įvyko, net magnetola man išlėkė ant kelių ohmy.gif Tai jau kaip išjungiau variklį, įjungiau avarinius, pradėjau drebėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 09 18, 23:48)
Ne šiaip kažkaip labai sukrėtė, ne dėl vaikų, bet nespėjau susigaudyt kas įvyko, net magnetola man išlėkė ant kelių ohmy.gif Tai jau kaip išjungiau variklį, įjungiau avarinius, pradėjau drebėt lotuliukas.gif

Svarbiausia visi sveiki 4u.gif ,tik mašiniuko gaila,labiausiai nukentejo verysad.gif ,dabar reiks tvarkyt ,kokia savaite ar dvi be jo apsieit schmoll.gif ,o kai pripranti kiekviena diena važinet tai buna labai sunku su visuomeniniu g.gif ,taip kad laikykis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu ką, pašventino mane, sustojau prie perėjos vaikus praleist, įkalė diedas į šikną....
Ojetus. Gerai, kad niekas nenukentėjo. unsure.gif

Dė rasojimų, tai kai man aprasojo pirmą kartą - nelabai žinojau ką daryt. doh.gif Vėliau vyras pamokė. O svarbiausia, tai yra nevažiuot tik įsėdus į mašiną. Reikia palaukti kol mašina įšils. Užvakar ir buvo toks bajeris, kad važiuoja mašina miško keliu ir per kelią makaluojasi. Ogi aprasojo langas moteriškei tai ta net nematė kur sustot. doh.gif Gerai kad niekur neatsitrenkė.

Sėkmės vairuojančioms. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 19 rugsėjo 2010 - 09:34
QUOTE(tapse @ 2010 09 19, 07:49)
Svarbiausia visi sveiki 4u.gif ,tik mašiniuko gaila,labiausiai nukentejo verysad.gif ,dabar reiks tvarkyt ,kokia savaite ar dvi be jo apsieit schmoll.gif ,o kai pripranti kiekviena diena važinet tai buna labai sunku su visuomeniniu g.gif ,taip kad laikykis  4u.gif  4u.gif

kas abydniausia, kad remontas namie prasideda, lakstymo belekiek, o viena esu, mašiniukas kaip vanduo reikalingas. Gerai, kad bent važiuoja, tai jaučiu paimsiu pinigus iš draudimo, remontuosiu kada nors...
Atsakyti