Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

siaubelis... console.gif console.gif
as nuo chuliganu vos nenukentejau, laiku spejau ant stabdziu paspaust. tik tases visos pasipyle ant grindu. nzn kaip ten vairuotojai is galo susiprato.. uzgesau paskui dar, irgi kojos drebet pradejo. bet viskas laimingai baigesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 19 rugsėjo 2010 - 11:40
QUOTE(taša @ 2010 09 19, 12:36)
siaubelis... console.gif  console.gif
as nuo chuliganu vos nenukentejau, laiku spejau ant stabdziu paspaust. tik tases visos pasipyle ant grindu. nzn kaip ten vairuotojai is galo susiprato.. uzgesau paskui dar, irgi kojos drebet pradejo. bet viskas laimingai baigesi.

o kaip viskas vyko? Uzkirto kelia?
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 09 19, 13:55)
o kaip viskas vyko? Uzkirto kelia?

visai neseniai rasiau, vaziavau antra juostaa-aplenke per letejimo juosta ,issoko pries mane ir ant stabdziu. vaziuojant atgal beveik tuo paciu keliu - toks ispudis tas pats buvo - pakartojo ta pati unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 09 18, 08:18)
as saves nelaikau dar su praktika ir igudziais  schmoll.gif . Man ir dienos metu nera paprasat vairuoti, o kai lyja tai is viso nelabai gerai jauciuosi dar. doh.gif

kaip jau pati minejai - vazineji tik 6 savaites, o Aga, kuriai adresavau zinute vazineja tikrai ilgiau.... senbuves jau beveik 2 metus cia bendrauja, o kitos ir dar ilgiau, taigi ir igudziai jau kitokie....

Aga, siaubas unsure.gif gerai, kad atsipirkai tik isgasciu ir masinos aplamdymu, net nenoriu pagalvoti kas butu jei vaikai butu suzaloti unsure.gif
Atsakyti
Tai va, kiek kartais mažai trūksta, kad važinėju du metai jau, visvien šokas buvo, nors aišku pagalvė neišsiskleidė, smūgis dar nebuvo didelis. Nieko, metalo gabalas, pakeis bamperį, pratampys bagažinę, tik šūdiniausia, kad be mašinos liksiu. Va čia tai baisu, nežinau kaip bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 09 19, 17:37)
Tai va, kiek kartais mažai trūksta, kad važinėju du metai jau, visvien šokas buvo, nors aišku pagalvė neišsiskleidė, smūgis dar nebuvo didelis. Nieko, metalo gabalas, pakeis bamperį, pratampys bagažinę, tik šūdiniausia, kad be mašinos liksiu. Va čia tai baisu, nežinau kaip bus doh.gif

mums irgi kai pavaru deze parejotai be masinos kaip be ranku buvom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 09 19, 18:37)

O man kai kažkada išlėkė viens į sankryžą neleidęs manevro užbaigt, tai ir pagalvė išsiskleidė. Sėdžiu, dūmai kyla, durelės vairuotojo pusėj neatsidaro, galvoju, smilkt kažkas pradėjo, ar ką bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif Išsiraitau per keleivio dureles, kitas avarijos dalyvis irgi išlipa, sakau ,,pas mane kažkas rūksta", gal gesintuvo reikia lotuliukas.gif , o jis,, neee, čia pagalvė, aš jau žinau" biggrin.gif Bet aš kažkodėl neišsigandau. nu, sveika, gyva, tas kitas - visai malonus, ramus toks vyras, atsiprašė iškart; kiekvienas, matyt, savaip reguojame į stresines situacijas. Tai tik pavažiavome į šoną, nes pačiam judrios sankrįžos vidurį buvom (o jo mašinai tai išvis, ratas paskui užklinijo, evakuatoriaus rekėjo), užpildėm popierius ir susitikom kitąryt draudime smile.gif Tai negaliu pasakyt, kad pirmoji avarija man kažkokį bais neigiamą atspalvį paliko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 19 rugsėjo 2010 - 18:00
Pas mane irgi ramus pasitaikė, metuose vyras, tik nusipirkęs vakar mašiną ir net neregistravęs. Aš pradėjau visiems skambinėt, kad privažiuotų, susitartumėm, ale nieks kaip tyčia nekėlė iš vyrų doh.gif Paskui prilėkė moterėlė su pinigais, nu bet ką, nežinau nei kiek, nieko, sakau kviečiam policiją. Aišku ji labai nepatenkinta buvo, tipo visi susitaria, o čia. Bet nieko vyras ramiai reagavo. Paskui kai supildėm, atsiprašė, sakė neminėkit bloguoju smile.gif Bet drebėjau kaip epušės lapas hihihi.gif Pradėjo lietus pliaupt, apsirengus plonai, dar iš nervų, kračiaus, kad nėjo rašyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 09 19, 19:03)
.. Aišku ji labai nepatenkinta buvo, tipo visi susitaria, o čia. Bet nieko vyras ramiai reagavo. Paskui kai supildėm, atsiprašė, sakė neminėkit bloguoju smile.gif

Bet drebėjau kaip epušės lapas hihihi.gif Pradėjo lietus pliaupt, apsirengus plonai, dar iš nervų, kračiaus, kad nėjo rašyt tongue.gif

Nepatenkinta matyt todėl, kad jei kviečiama policija, ji, berods, dar ir baudą kaltininkui uždeda už sukeltą autoįvykį.
Bet šiaip, vistiek gerai, kad ne koks isterikas pasitaikė 4u.gif

Gal jautri tu ir kitose gyvenimo situacijose? O čia taip, netikėta, nekeistas tada toks drebulys 4u.gif

Taip, bjauriausia, kad be mašinos lieki. Sunku, kai pripranti, ji kaip duona reikalinga. Linkiu greičiau atgaut sveiką 4u.gif
Atsakyti
Nu ką žinau, nesu tokia jautri, labiau užgrūdinta, bet čia kažkaip buvo šokas iš pasalų, netikėta belekaip, nes net nemačiau iš paskos, kad važiavo, eismas nedidelis ir labai subiesino, kad nieks tel neatsiliepė kam skambinau konsultuotis ką daryt, stoviu, lyja ir nežinau ką daryt, mieliau be policijos būtumėm išsiaiškinę, bet pati žalos nustatyt tai nesugebėjau.
O mašinos kolkas neduosiu, pasiimsiu babkes, kada nors susiremontuosiu, dabar man niekaip nesigauna, nes remontas poryt prasideda, lakstymo turėsiu į valias darbas - namai - mama, nes pas ją gyvensiu.
O dėl baudos nežinau kažkaip, nieko jie ten neformino, tik paaiškino kur kam ką pildyt ir nuvarė iškart. Šiaip nebūtų varę net, bet pasakiau, kad mašina ne jo, neregistruota, tik nusipirkęs, tai atvarė žiūrėt ar tvarkingi jo dokumentai.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 09 19, 19:24)
Nu ką žinau, nesu tokia jautri, labiau užgrūdinta, bet čia kažkaip buvo šokas iš pasalų, netikėta belekaip, nes net  nemačiau iš paskos, kad važiavo, eismas nedidelis ir labai subiesino, kad nieks tel neatsiliepė kam skambinau konsultuotis ką daryt, stoviu, lyja ir nežinau ką daryt, mieliau be policijos būtumėm išsiaiškinę, bet pati žalos nustatyt tai nesugebėjau.

Tai pačiai ir nereikia tos žalos įsivertinti. Tai padaro draudimo kompanija. Tereikia abiems supidyti tą įvykio deklaraciją, ar kaip ji ten vadinasi, brėžinį joje pabraižyti, kaltininkui parašyti ,,kaltę pripažįstu, pasirašyti abiems ir vsio, galima skirstytis. Paskui 3-jų darbo dienų laikotarpyje su ta deklaracija nukentėjusiąjam atvykti į kaltininko draudimą smile.gif

O policija rbūtina, jei susidūrė daugiau nei dvi transporto priemonės arba yra nukentėjusiųjų žmonių (ne mašinų) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 19 rugsėjo 2010 - 18:30
Tai jo, bet jei kas iš savų būtų privažiavęs, būtumėm taręsi be draudimo, kad atsiskaito vietoj, nes brolis mano servise dirba, išmano kainas.

Beja, kas pildysis deklaracijas, įsikalkit į galvą, kad jei jūs nekalti, tai 14 punktą paliekate tuščią ir nepasirašote smile.gif O šiaip man jos klaidžios gerokai doh.gif Gerai, kad policininkai nubraižė bent ir parodė kaip ką.
Atsakyti