Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

as jau ratuota ir jungiuosi prie pradedanciu vairuoti gretas. Siandien teko is mazeikiu i Vilniu parminti. Taip is karto tokia ilga kelione doh.gif . Bet sekesi neblogai. Raumenys truputi skauda nuo itampos, bet lekti autostrada patiko thumbup.gif . Maciau avarija, kai masina gulejo aukstyn ratais ant skiriamosios juostos ir nukentejes zmogus gulejo salia. Zmoniu buvo nemazai aplink, tai jau nestojau. Sirdis suvirpejo pamacius.
Kelio ruozas nuo siauliu iki radviliskio visai suardytas, vingiai, apvaziavimai. Tikras ekstrymas man buvo. Bet iveikiau.
Kita savaite reikia technikine pravaryti , visus pribusmbasus i masina susipirkti ir draudima pasidaryti. Laukia dar nemazai, kol masiniukas bus pilnai sutvarkytas.
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 08 08, 19:38)
as jau ratuota ir jungiuosi prie pradedanciu vairuoti gretas. Siandien teko is mazeikiu i Vilniu parminti. Taip is karto tokia ilga kelione  doh.gif . Bet sekesi neblogai. Raumenys truputi skauda nuo itampos, bet lekti autostrada patiko  thumbup.gif . Maciau avarija, kai masina gulejo aukstyn ratais ant skiriamosios juostos ir nukentejes zmogus gulejo salia. Zmoniu buvo nemazai aplink, tai jau nestojau. Sirdis suvirpejo pamacius.
Kelio ruozas nuo siauliu iki radviliskio visai suardytas, vingiai, apvaziavimai. Tikras ekstrymas man buvo. Bet iveikiau.
Kita savaite reikia technikine pravaryti , visus pribusmbasus i masina susipirkti ir draudima pasidaryti. Laukia dar nemazai, kol masiniukas bus pilnai sutvarkytas.
Sveika prisijungus. 4u.gif

Aš tai MB daviau vairuoti kai prie jūros važiavom - pabijojau pati už vairo sėstis. ax.gif Kolkas greičiau negu 90 dar nesu važiavus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2010 08 08, 20:39)

Aš tai MB daviau vairuoti kai prie jūros važiavom - pabijojau pati už vairo sėstis. ax.gif Kolkas greičiau negu 90 dar nesu važiavus. biggrin.gif

as ir 120 paspaudziau, kai apvazinejau kliutis bigsmile.gif Aisku, zinau, kad negalima, bet nenorejau sliauzti is paskos.

Gal kas galit rekomenduoti gera ir patikima autoelektrika? Ir siaip patikima meistra, kad apziuretu masiniuka ir padarytu privalomus keitimus. Nieko nepazystu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijako: 08 rugpjūčio 2010 - 20:06
sveikos, ar galima i jusu buri?smile.gif
siaip save laikau pradedanciaja, nes viena nesu vairavus niekada smile.gif
bet nuo ryt tikiuos jau turesiu masiniuka! smile.gif
vairavima isislaikiau pries 2 m, tad vazinesiu jau be klevo rolleyes.gif
lygiai pries metus biski vairavau (vaikino masina). nebeliko vaikino - nebeliko ka vairuot. bet netiketai sugalvojau pirkt - ir jau kita diena turesiu ja smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Amiletta @ 2010 08 08, 20:39)

mes ir prie juros vaziavom - as ir 140 spaudziau doh.gif nors vairavau masina su klevu.. butu sustabde oj butu ... rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif man po 2,5 mėn. "stažo" kasdienio vairavimo jau truputi jaudulys praėjo. Pradžioj be arbatėlių raminančių tai negalėdavau vairuoti.
Savaitgalį keliavau 150km į vieną pusę, tai autostrada irgi paminu apie 100, o kai fūrą lenkiu tai iki 120 paspaudžiu. Bet stengiuosi nelakstyti- ne be reikalo visdėlto tie 70 sugalvoti. O į "pasiklijavusius" prie "tetos" tai aplamai nekreipiu dėmesio (aišku nelendu be reikalo į antrą juostą), jei jau tokie mandri tegu skraido liezuvis.gif
Kažkaip į pypsinčius, rodančius ir visaip kitaip, man giliai dzin - lai užsipypina hihihi.gif
g.gif lapas pas mane tai padėtas gražiai gale ant panelės, mes su vyru dalijamės viena mašina, kažin ar labai bartų policija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugarlee @ 2010 08 09, 15:31)
... lapas pas mane tai padėtas gražiai gale ant panelės, mes su vyru dalijamės viena mašina, kažin ar labai bartų policija  g.gif

Jei jis gerai matosi per galinį langą, daugiau nieko ir nereikia, policija tikrai nekibs schmoll.gif . Aš tyčia tokį pastatomą buvau pasidariusi, nors ir niekuo mašina nesidalinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 08 09, 15:37)
Jei jis gerai matosi per galinį langą, daugiau nieko ir nereikia, policija tikrai nekibs  schmoll.gif . Aš tyčia tokį pastatomą buvau pasidariusi, nors ir niekuo mašina nesidalinau  smile.gif

o as visur ieskojau to pastatomo. ir neradau kai reikejo.tai neklijavau - o staciau prie lango, kazkaip laikesi smile.gif
Papildyta:
o man be klevo kazkaip neramu.. nes anksciau buvo klevas ir visi zinojo tai, gal atsargiau elgesi su manim is galo smile.gif o db jo nebus.. bet tai nieko gi nereiskia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 08 09, 15:17)
sveikos, ar galima i jusu buri?smile.gif
siaip save laikau pradedanciaja, nes viena nesu vairavus niekada smile.gif
bet nuo ryt tikiuos jau turesiu masiniuka! smile.gif
vairavima isislaikiau pries 2 m, tad vazinesiu jau be klevo  rolleyes.gif
[

Jei tuos du metus nevairavai ir dar neturi igudziu,tai sakyciau gal reiketu to klevo,bent jau paciai pradziai,kol apsiprasi.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 08 09, 16:34)
Jei tuos du metus nevairavai ir dar neturi igudziu,tai sakyciau gal reiketu to klevo,bent jau paciai pradziai,kol apsiprasi.

varavau pernai. siais metais vairavau tik truputi, ir tai magistralei
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 08 09, 16:45)
varavau pernai. siais metais vairavau tik truputi, ir tai magistralei

Tai geriau uzsiklijuok.Paciai bus ir drasiau,ir saugiau.Mano mama kai suejo du metai stazo nusilipde dar tada buvusi 70 ir jau norejo erele vaizduot,tai truputi apsipykom,bet vis del to itikinau ja uzsiklijuoti zalia lapa,kol nevaziuoja dar gerai,na ir ka vazineja su tuo lapuku dabar laiminga ir patenkinta,o kad ne taip kristu i aki-apsikarpe aplink kad tik lapas be to balto fono liktu,visai graziai ziurisi thumbup.gif Ir,beje,gryba tai ji konkretu gatvej pjauna,bet kai su lapuku nelabai kas pyksta,ir pypsiuku praktiskai nesusilaukia ax.gif .
Atsakyti
va va, tą patį pagalvojau. jau geriau kiti vairuotoja lapu vadina, nei boba už vairo. o dar jei blondinė... biggrin.gif biggrin.gif nepykit, bet tiesa tokia yra vairuotojų tarpe. aš iš viso greitį viršyt bijojau dėl susitikimų su policija. ir iki šiolei jo prisilaikau, nematau prasmės viršyt ir ale parodyt, kad galiu. nors ir mašiniukai neblogi visai, ir gali traukt, bet gaila teisių ir baudos, jei sustabdytų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 08 09, 16:34)
Aš penkis metus nevairavau, bet be lapuko važiuoju. Nusipirkau, bet tašėj guli. Kažkaip vis neužsiklijuoju. blush2.gif
Atsakyti