Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Niu blym, pirmas krikštas, šunkeliais reikėjo važiuot, persistengiau norėdama atsargiau važiuot, perpjoviau padangą užvažiavus ant plytgalių doh.gif Visgi "zapaskė" su oru buvo, pūst nereikėjo. biggrin.gif Bet dabar naujų padangų vasarinių teks ieškot... pasirodo maniškės iš senumo sutrunyjusios, nors protektoriai geri verysad.gif Ir nuotaika tokia nekokia... papildomi rūpesčiai doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as irgi "zalias lapas" smile.gif teises issilaikiau pries kelias savaites, is pirmo karto, bet drasiai nesijauciu uz vairo.. savo masinos neturiu, draugas duoda savo masiniuka pavairuot, uzsidedu klevuka ir lekiam abu smile.gif tai kol kas viena ir nesu vaziavusi..
Atsakyti
Tai pasistenk kuo daugiau važinėtis, kad neužsimirštų įgūdžiai ir baimė neatsirastų iš naujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**gabrielita** @ 2010 08 10, 22:54)
sveikos merginos, as irgi "zalias lapas" smile.gif teises issilaikiau pries kelias savaites, is pirmo karto, bet drasiai nesijauciu uz vairo.. savo masinos neturiu, draugas duoda savo masiniuka pavairuot, uzsidedu klevuka ir lekiam abu smile.gif tai kol kas viena ir nesu vaziavusi..

Sveika atvykusi! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugarlee @ 2010 08 10, 11:43)
...bet tikra tiesa kad lėkti gali kiekvienas, net ir su "lupena" bet ne visi to nori  smile.gif

drinks_cheers.gif
Ir labai juokingai atrodo, kai kokia ,asė' dreba prasilenkdama, nes bijo, kad nepratilps, kai vietos marios ar parkuodamasi grybauja, net nelabai suvokdama kur sukt vairą, kad mašina suktųs ten, kur nori, bet vos tik išvažiuoja į tiesiąją, tai tuoj pat tampa šumachere doh.gif
Ir kas išvis man nesuprantama, kad kai kurių tokie vairavimo įpatumai išlieka nepakitę metų metais. Gal ir negražu, ale beveik laukiu kasdienio spektaklio, kai seniausiai vairuojanti kaimynė parkuojasi, kad galų gale pasistatytų mašiną per dvi vietas doh.gif Ir negėda nuo kiemo kaimynų, kai kažkuriam dėl tokių jos pastangų vietos taip ir nebelieka doh.gif Bet kaip ji skrenda mieste bigsmile.gif Dievulėliau, mirk iš juoko doh.gif

Ir šiaip, kiek pastebėjau, kas antrai vairuotojai bais reiktų pasimokyt parkavimosi kokioj aikštelėje. Nejaučia atstumų, nesugeba galu arba sugeba tik iš kažkurios vienos pusės, nesuvokia, kodėl nesigauna, žodžiu, ne mašiną valdo, o mašina jas (ne apie lapuotas aš čia)... Dirbu prie didžiulės mašinų aikštelės, tai tokių vaizdų prisižiūriu, dieve dieve... Jau, kaip tik blūdija kuri nesuprasdama kodėl netelpa, arba tik manydama, jog netepa, taip aišku, kad moteris. Nu karts taip apmaudu už moterišką giminę blush2.gif (vyrai kažkodėl tokių problemų beveik neturi). O tereiktų nustot vaidint ases, o pasitreniruot aikštelėje dar ir dar, kol į kraują įaugs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 11 rugpjūčio 2010 - 00:29
QUOTE(Atogrąža @ 2010 08 11, 01:20)
Ir šiaip, kiek pastebėjau, kas antrai vairuotojai bais reiktų pasimokyt parkavimosi kokioj aikštelėje. Nejaučia atstumų, nesugeba galu arba sugeba tik iš kažkurios vienos pusės,  nesuvokia, kodėl nesigauna, žodžiu, ne mašiną valdo, o mašina jas (ne apie lapuotas aš čia)...

O ka daryti, jei neina is kitos puses, nors uzmusk neina? smile.gif
Ir vyras mokino, ir instruktoriai ne viena karta verte atvaziavus ryte i darba statyti aiskindami kas ir kaip, bet vis tiek... rolleyes.gif
Rugseji jau trys metai kaip turiu teises, bet vis tiek atvaziavus ryte i darba, jei vieta bus ten, kur statant masina reikia is kitos puses isukti (as visada stengiuosi galu statyti), tai as pirma apsisuku ir tik tada statau is tos puses, is kurios moku... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugarlee @ 2010 08 10, 11:43)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif aš-boba-blondinė-lapas ant stiklo , ar būna blogiau.... lotuliukas.gif

as tokia pat buvau :DDD
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 11, 08:41)
O ka daryti, jei neina is kitos puses, nors uzmusk neina? smile.gif
Ir vyras mokino, ir instruktoriai ne viena karta verte atvaziavus ryte i darba statyti aiskindami kas ir kaip, bet vis tiek... rolleyes.gif
Rugseji jau trys metai kaip turiu teises, bet vis tiek atvaziavus ryte i darba, jei vieta bus ten, kur statant masina reikia is kitos puses isukti (as visada stengiuosi galu statyti), tai as pirma apsisuku ir tik tada statau is tos puses, is kurios moku... ax.gif

Nu ką ką, kaip toj reklamoj - kas tau beliek, tik mokytis dar kartą (greičiausiai ne kartą) biggrin.gif Juk tai tikrai nėra neišmokstama biggrin.gif
Šiaip, man tikriausiai nemažas stresas būtų vairuot, jei nemokėčiau prisiparkuot bet kur, iš bet kur, jei tik ta mašina telpa. Nu baisu gi kitaip, išvažiuočiau, pvz., į jūros šventę, žinodama, kad vietų reiks ieškot ir visą kelią galvočiau, dievulėliau, o kur ir kaip aš įsiparkuosiu tokioj knibždėlynėj mašinų ir žmonių dar unsure.gif Todėl pirmiausiai, kad rami galėčiau važinėti ir atvažiuoti kur tik man reikia (o ne kur tikrai bus vietų) ir išmokau parkuotis. Siūlaiu ir tau dar pamėginti 4u.gif . Jei ir toliau apsisukinėsi, kad parkuotis iš išmoktos pusės, niekada juk neišmoksi. Na, vairotojos, negi jums nesinori mokėti? mirksiukas.gif Ambicijos ir visa kita, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 08 11, 14:11)
Nu ką ką, kaip toj reklamoj - kas tau beliek, tik mokytis dar kartą (greičiausiai ne kartą)  biggrin.gif  Juk tai tikrai nėra neišmokstama  biggrin.gif

Ismokstama, bet is kur tiek kantrybes rasti? biggrin.gif
Pamenu, kai mokiausi, vienintelis koks dalykas nesiseke, tai parkavimas, visos figuros be priekaistu, nu prisiparkuot kaip neina, taip neina blink.gif doh.gif 6 papildomus vien i aikstele emiau, na siaip ne taip kazka iskaliau tam kartui, bet kai realybej netenka parkuotis, nei prie namu (nuosavas namas), nei prie darbo (aikstele prie Baltikumo, ta didele), i prekybos cnetrus nuvaziavus vietos sociai, taip tas atkalimas is galvos dingo po kurio laiko, tai dabar jei reiketu prisiparkuoti prie saligatvio, manau keleta kartu reiketu pasistumdyti pirmyn-atgal... rolleyes.gif
O del statymo is kitos puses, na neina, neina, neimu per daug i galva... ax.gif Na reikes apsisuksiu, bet vis tiek savo s... ikisiu i ta vieta biggrin.gif, blogiausiu atveju priekiu ikisiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**gabrielita** @ 2010 08 10, 22:54)

Sveika prisijungusi prie mūsų 4u.gif
Atsakyti
Aš nuo pirmos dienos užpakaliu parkuojuos, nu man paprasčiausia kažkodėl lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 08 11, 21:38)
Aš nuo pirmos dienos užpakaliu parkuojuos, nu man paprasčiausia kažkodėl lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Nu va ir man. Kažkodėl lotuliukas.gif
Atsakyti