Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *13 Namučiai...

QUOTE(Dorifore @ 2010 07 28, 18:25)
Aš norėsiu jaučiu nekaltybės  g.gif  tu neimi niekad brangiai, tai rezervuojuos kolkas  ax.gif
Ai, skaičiau šitą tavo klausimą, bet nepamenu ar pirkau, nikas kaip ir girdėtas, bet reiktų knygas pamatyt, gal prisiminčiau  g.gif

O kam tau 'nekaltybe' jei jau skaitei?

Jis man siulo Grisham "Dazyta nama", seniai jos ieskau, niekas niekur neturi
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 07 28, 18:27)
tongue.gif nemanysiu nemanysiu, nežinau, kodėl man ten taip susišvietė biggrin.gif graži tatoo thumbup.gif įdomu kaip bendram vaizde atrodo g.gif

Kaip mątau, nekaltybę jau rezervavo- jei liks, ta aš norėčiau cool.gif

Tada tu jau trecia. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 07 28, 18:28)

Tai kuriai atiteks,nes abi vienu metu parasem? blush2.gif Su Dori.
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 07 28, 18:28)

Aš ją skaičiau Vilniuje, knygyne, atsiverčiau žiauriausias vietas, bet pabaigą vistiek norėčiau sužinot, paskui gi galėčiau kitoms parduoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 07 28, 18:29)
Tai kuriai atiteks,nes abi vienu metu parasem?  blush2.gif Su Dori.

Susipeškim dar biggrin.gif Papūgėle, galėjai dabar ir nesakyt, kad parduodi ax.gif Aš pabandysiu bibliotekoj jos paieškoti, gal bus blush2.gif
Atsakyti
Nekalbėkit apie tattoo,bo aš labai noriu,ir labai negreit turėsiu verysad.gif

Ir dar-neskaitykit "Vedybų karininko" alkanos,bo aš skaitau nealkana,bet visvien seilės burnoj renkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 07 28, 18:27)
tongue.gif nemanysiu nemanysiu, nežinau, kodėl man ten taip susišvietė biggrin.gif graži tatoo thumbup.gif įdomu kaip bendram vaizde atrodo g.gif
o mano va tokia  blush2.gif noriu dar vienos, bet ...nežinau, ar bereikia...senatvė visgi man lotuliukas.gif

Kaip mątau, nekaltybę jau rezervavo- jei liks, ta aš norėčiau cool.gif

Oi, kokia eilute bigsmile.gif biggrin.gif

SK,o tu is mane nenori sitos? Tokia gera, apie gydytoja chirurga, daug gydymo ir kitu med. dalyku wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 07 28, 18:42)
Nekalbėkit apie tattoo,bo aš labai noriu,ir labai negreit turėsiu  verysad.gif

Buvo ir man toks noras uzejes,bet jau praejo.Ir dziaugiuosi. bigsmile.gif
Atsakyti
Cinzą mama labai mėgsta,ir vis paklausinėja ar nenorėčiau perskaityt biggrin.gif

Adžani,aš jau gerus metus kliedžiu,ir kuo toliau,tuo labiau.Tai užsidaviau tikslą,kad iš pirmos algos pasidarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 07 28, 18:32)
Susipeškim dar  biggrin.gif  Papūgėle, galėjai dabar ir nesakyt, kad parduodi  ax.gif  Aš pabandysiu bibliotekoj jos paieškoti, gal bus  blush2.gif

Vel aš kalta, dabar del peštynių blink.gif lotuliukas.gif
Ryte SS jau mane apkaltino del savo vakaryksčių didelių islaidų karsta.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2010 07 28, 18:24)
Bado žaidynes jeigu ką, imsiu, jei dar kaina tiks biggrin.gif smile.gif Tik kai išgirsiu atsiliepimus wink.gif ax.gif

Knygu klube laabai daug atsiliepimu apie ja, ir dauguma labai geri. Pasirodo bus greit ir antra "Bado zaidyniu" dalis bigsmile.gif
Atsakyti
Dėl naujokių tai čia turbūt akmenukas i mano daržą lotuliukas.gif
Vakar "vanduo drambliams" kaip tik varčiau knygyne, tad pažadu ir as paskaityti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(terakota_bum @ 2010 07 28, 16:49)
Marianne Friedriksson. Simonas ir ąžuolai. (man Ana, Hana ir Johana žiauriai patiko, tai ir ta tikiuosi patiks, pavarčiau, pirmas sakinys jau geras... nežinau, kodėl jums daugumai nepatinka, tikriausiai čia skonio reikalas  g.gif ).

Agota Kristof. Storas sąsiuvinis (ir apskritai, mėgstu XXa. aukso fondo knygas...).

Henrikas Senkevičius. Quo Vadis. (Atsiminiau, kad dievinu istorines knygas.).

Didžiųjų XX amžiaus rašytojų apsakymai (seniai norėjau paskaityti apsakymų..).

Ir as turiu "Simonas ir azuolai". Neskaiciau dar, bet kaip ir tau patiko is pirmo sakinio biggrin.gif Nu jauciu kad patiks knyga:wub:

Labai lauksiu kaip tau "Storas sasiuvinis" bigsmile.gif apie ja irgi galiu pasakyk, kad nujausi ar patiks knyga is paciu pirmu keliu puslapiu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(miaubraske @ 2010 07 28, 16:50)
Labą dieną.
Ar priimate dar naujas skaitytojas i foruma diskutuoti?  ax.gif Knygas, ir pokalbius skaitau jau kokius gerus dešimt metų, bet kažkaip niekada pati nediskutavau  g.gif 

Įsivaizduojant, kad jau priėmėt i savo gretas norėjau pasisakyt apie |knygą "Alzheimerio liga. Mano tėvo istorija". Neseniai skaityta. Patiko, tik kažkaip gan ilgokai skaitėsi, verčianti susimastyti..
Šiuo metu skaitau "Stiklinė pieno"- siužetas gan nuspėjamas, bet tokio tipo knygos apie išgvenimus man patinka  thumbup.gif

Sveikute 4u.gif

Juokauja cia del tu drambliu, nes jau ir pacioms juokinga kaip visos uzsikabina biggrin.gif O jei kas bus temoj ir neskaites jų, tai dar tik idomiau bus tokiu atsilaikėlių turėt bigsmile.gif
Atsakyti
Su jumis is proto galima iseit smile.gif skaitau ne knyga kokia, o skaitau cia kas ka aprase, kokia knyga patiko ir rasausi sau ant lapelio knygu pavadinimus.. jau lapelis vienas baigesi, kita pradejau.. doh.gif lotuliukas.gif nuejus su tais lapeliais pirkt knygu, pinigine bus tuscia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 28 liepos 2010 - 18:42

Sveikute 4u.gif

Juokauja cia del tu drambliu, nes jau ir pacioms juokinga kaip visos uzsikabina biggrin.gif O jei kas bus temoj ir neskaites jų, tai dar tik idomiau bus tokiu atsilaikėlių turėt bigsmile.gif
[/quote]

Na aš kolkas laikausi, nes perskaičiau anotaciją katik dar kartelį ir manau kad atidėsiu skaitymą rudeniui, ner tokia rimta pasirode g.gif
Atsakyti