Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *13 Namučiai...

QUOTE(terakota_bum @ 2010 07 28, 20:24)
Šitą turėjau mintyje. Didžiųjų XX a. rašytojų apsakymai. Yra Atwood, Gordimer, Grass, Markezas, Rushdie, Saramago, Schulze, Wolf, kiti man negirdėti... Pabaigsiu šiandien „Auklę“,  eisiu skaityt....

Aciu. Reiks pasizvalgyti kai kita syk apsilankysiu bibliotekoje.
Beskaitant penkiu autoriu romana "Siuzeta siulau nusauti" jau zinau, kad sia knyga noriu tureti namuose biggrin.gif , o dar labiau noriu ka nors perskaityti is Giedros Radvilaviciutes kurybos. Mano, neislavintu literaturiniu skoniu biggrin.gif, - zmogus, meistriskai ivaldes plunksna, sakyciau tobula minties raiska, originalus jumoro jausmas peraugantis i sarkazma, vyriskai lakoniska.... Stoju i jos gerbeju gretas 4u.gif
Atsakyti
Ateinu, kur daugiau žmonių ax.gif Gal rasiu knygoms bendraminčių
biggrin.gif Per atostogas labai gerai skaitosi lengvi meilės romanai. Tai iš tokių, kuriuos jau perskaičiau būtų Karališkas sandėris (Svajonių knygų serija), iš senesnių - Eni Mater "Malonus kerštas" (surijau per pora dienų, taip lengvai skaitėsi) ir B. Volis Šaltas vėjas rugpjūty (irgi patiko, vaizduojami 16-mečio ir 30-metės meilės ryšiai)

Dar savo knygų lentynoje turiu daug knygų, kai kurios visai kito stiliaus nei šios, gal dar kas ir atkris beskaitant... Nes pvz.dabar pasiėmiau skaityti Sh.Whitefeather Širdies šauksmas (svajonių romanai), tai kažkaip "nekabina".

Pasidalinsiu info kita kartą, kai dar ką nors perskaitysiu.

Ai, ir dar viena iš sunkesnių skaitomų šiuo metu knygų - McCullouch Nepadori aistra

Ar kas skaitėt ką iš šių knygų, gal pasidalintumėt įspūdžiais ax.gif g.gif ?

Papildyta:
P>S. Ar nieks neturit Atstumtosios karalienės, maximoj neberandu
Atsakyti
Džeikobas net knygas skaito biggrin.gif
Atsakyti

Laaaaaaaaaabas vakaras Lietuva biggrin.gif

Kad jau čia toks mažas lyrinis nukrypimas buvo piešinių ant savo kūno tema ax.gif tai parodysiu ir aš savo mylimus piešinukus: Sparniukai ir Plunksnikės rolleyes.gif

QUOTE(terakota_bum @ 2010 07 28, 16:49)
Iš bibliotekos dar parsinešiau:

Marianne Friedriksson. Simonas ir ąžuolai. (man Ana, Hana ir Johana žiauriai patiko, tai ir ta tikiuosi patiks, pavarčiau, pirmas sakinys jau geras... nežinau, kodėl jums daugumai nepatinka, tikriausiai čia skonio reikalas  g.gif ).
Turiu "Simonas ir ąžuolai", labai traukai ją skaityti, bet vis kokia kita knyga nusitempia mane už rankos rolleyes.gif "Ana, Hana ir Johana" neturiu, bet manau kada nors vis tiek perskaitysiu pasiėmusi iš bibliotekos, jei nesugalvosiu nusipirkt rolleyes.gif

QUOTE(miaubraske @ 2010 07 28, 16:50)
Labą dieną.
Ar priimate dar naujas skaitytojas i foruma diskutuoti? 
Įsivaizduojant, kad jau priėmėt i savo gretas
biggrin.gif Sveika prisijungus mirksiukas.gif Patinka man kai žmonės taip drąsiai ateina ir prabyla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 28, 21:18)
Laaaaaaaaaabas vakaras Lietuva biggrin.gif

Kad jau čia toks mažas lyrinis nukrypimas buvo piešinių ant savo kūno tema ax.gif tai parodysiu ir aš savo mylimus piešinukus: Sparniukai ir Plunksnikės rolleyes.gif

Vau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti

Beje, pradėjau skaityti Jerome K. Jerome "Trise valtimi (neskaitant šuns)". Nu nerealus tas Jerome su savo puikiu ir labai šmaikščiu jumoru, tiesiog grynas malonumas man jį skaityti. Skaitau šią knygą su plačia šypsena ir kaifuoju.

Viena mane prajuokinusių vietų (kalba eina apie kažkokią kepenų ligą):

"<...> aš, be jokios abejonės, turėjau visus šios ligos simptomus, iš kurių svarbiausias - "visiškas nenoras ką nors dirbti". Kaip aš dėl to kenčiu, negalima apsakyti žodžiais. Nuo pat ankstyvosios vaikystės esu tikras kankinys. Kai buvau vaikas, ši liga manęs nė dienos neapleisdavo. Ir niekas nežinojo, kad čia kaltos kepenys. Medicinos mokslas tuomet buvo gerokai atsilikęs, ir visi sakydavo, kad kalta tinginystė." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Eisiu toliau ją šį vakarą skaityt, nes super knyga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 07 28, 22:09)
Džeikobas net knygas skaito  biggrin.gif

na jis ir grazuoliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 07 28, 22:08)
Ai, ir dar viena iš sunkesnių skaitomų šiuo metu knygų - McCullouch Nepadori aistra

Kaip tik dabar sia skaitau, kol kas nebloga.
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 07 28, 11:19)
Beje alma littera anonsuoja dar viena knyga apie islama http://www.almalitte.../43;book;116421
tikiuosi kaina bus normali, atai ir vel kentes pinigine doh.gif

Man nuostabu, kad Lietuvoje tikra manija ant tokio pobudzio knygu. Tiesa, pasakius as iki praeitu metu apie tokio pobudzio literatura nieko neesu girdejus (kadangi gyvenau ne Lietvoje lotuliukas.gif )

QUOTE(Love_Raimonda @ 2010 07 28, 11:58)
Dabar niekaip neprisiruošiu 'Šimtas metų vienatvės' pradėti. rolleyes.gif

Vat kai prisiruosi, labai lauksiu atsiliepimo. Nors ir manes si knyga irgi laukia nesulaukia biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 28, 12:16)
Jaučiuosi biškį susigėdusi blush2.gif , tai nuo šiol stengsiuosi save kontroliuoti.

irnesakyk.gif baik tu cia juokus kresti. taigi super kai daug kalbi, reiskias turi ka pasakyti good.gif

QUOTE(reeva @ 2010 07 28, 12:28)
Pabaigiau "Damą su vienaragiu"
Patiko,bet "Mergina su perlo auskaru"-labiau

O as tik perskaiciau savo pazistamos atsiliepima, tai jai atvirksciai 'Dama su vienaragiu' labiau patiko. Kiek zmoniu tiek nuomoniu biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 07 28, 15:54)
SUkrautos keliom eilės, ne visus viršelius perskaitysit  tongue.gif bet vistiek rodau savo turtą  wub.gif

Zinok pas mane panasiai anglu kalba knygos sukrautos, tik spintoje jau praktiskai vietos nebeliko. o jei reikia ka nors rasti ir istraukti is tokios kruvos doh.gif kancia

QUOTE(Papugele @ 2010 07 28, 16:51)
Knygu klube laabai daug atsiliepimu apie ja, ir dauguma labai geri. Pasirodo bus greit ir antra "Bado zaidyniu" dalis bigsmile.gif

jau turiu, treciau jau laukiu, turetu neuzilgo pasirodyti ax.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 07 28, 20:09)
Džeikobas net knygas skaito  biggrin.gif

biggrin.gif matyt tikslinasi scenariju su romanu lotuliukas.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 28, 20:18)

sparneliai super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 07 28, 22:42)
Man nuostabu, kad Lietuvoje tikra manija ant tokio pobudzio knygu. Tiesa, pasakius as iki praeitu metu apie tokio pobudzio literatura nieko neesu girdejus (kadangi gyvenau ne Lietvoje lotuliukas.gif )
sparneliai super atrodo  thumbup.gif

aha, mes su amber tikros maniakes tokio pobudzio knygu gun_smilie.gif biggrin.gif ir kas svarbiausia jos pas mane lentynoj neuzsistovi, vis kas nors nuciumpa paskaityt rolleyes.gif

man tai ir plunksnytes grazios wub.gif
Papildyta:
keliauju lovon su Anne Holt rolleyes.gif Labanaktukas naktinetojoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2010 07 29, 00:13)
aha, mes su amber tikros maniakes tokio pobudzio knygu gun_smilie.gif  biggrin.gif ir kas svarbiausia jos pas mane lentynoj neuzsistovi, vis kas nors nuciumpa paskaityt rolleyes.gif

100% tu teisi bigsmile.gif wub.gif dievinu tokias knygas.. aisku, gal ir nera jos ten kazkas tokio, bet visi manau turim savo megstamus zanrus ir temas.. wub.gif jaaaaaazau.. uz ka tu man taip.. kokia tu ten knyga idejai.. nee doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as gi ligone.. bet jauciu kainuos belekiek, naudojas tuom, kad buna paklausios tokio pobudzio..juokingiausia, kad jau turesiu 3cia knyga tokiu pat virseliu.. jau kazko idomesnio sugalvot nebeiseina jiem doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 07 28, 18:19)
Sita jau senai noriu perskaityti.Knygyne pirkai?  g.gif
user posted image

Brangi gyvate, bet rekomenduoju.. ziauri istorija.. jau diskutavom daug apie ja biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 07 28, 18:20)
Apie tą nekaltybę, tai žiauri knyga žinok  doh.gif  verysad.gif  tokių baisių dalykų seniai buvau skaičiusi  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 29 liepos 2010 - 06:30
QUOTE(Dorifore @ 2010 07 28, 19:59)
Aš irgi planavau darytis šioje vietoje, bet nuėjus perkalbėjo mane  doh.gif  Sakė ten labai skauda, ilgai gyja ir t.t. O kaip tau?  g.gif

kai aš nuėjau ir pasakiau, kur noriu irgi labai atkalbinėjo-sakė, kad kartą darė vyrui, tai tas pabėgo tik pusę padarius ir nebeatėjo daugiau lotuliukas.gif aš iškentėjau, skaudėjotikrai kad...bet esu gyvenime ir skausmingesnių dalykų apturėjusi...aš tokia natūralistė- visur be nuskausminimo einu, tai ir tatoo darė be jokio nuskausminimo, net nepurškė (žinau, kad purškia g.gif
QUOTE(Mona187 @ 2010 07 28, 22:08)

aš jau pasimečiau, tai kiek tu Cullough knygų išleistų yra LT?
Esu skaičiusi: Erškėčių paukščiai, Morgano kelias, Angelėlis
Namie laukia: Užsimerk atsimerk
Dar žinau, kad yra: Timas, naujos Pirmasis Romoje ir Žolynų vainikas, štai dar nauja- Nepadori aistra g.gif
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 28, 22:18)

plunksnikės wub.gif thumbup.gif bet neišrišu, kurioje čia vietoje? ant rankų? unsure.gif aš beje irgi svarstymuose dar dėl vienos tatoo doh.gif nudurėnjau ant senatvės doh.gif bet nedidelę darysiuos...tik ne dabar- maitinu, tikriausiai negerai tatoo darytis maitinančiai g.gif
SS ir Dorifore, kur ir pas ką darėtės? unsure.gif

Beje, laikausi ir aš prieš dramblius...ale prieš savo valią...norėčiau aš jų- bet bibliotekoj nėra, o pirkti pigiau irgi neradau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 29 liepos 2010 - 07:48