Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

O as apsistojau ties Augiu Skačkausku smile.gif gal kam teko susidurti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 25, 12:25)
O as apsistojau ties Augiu Skačkausku  smile.gif gal kam teko susidurti? g.gif

grazios jo nuotraukos 4u.gif jei ne paslaptis kiek jis kainuoja? As ir ieskau fotografo, bet ne brangaus, max iki 2000 lt ax.gif
Atsakyti
Mes išsirinkom fotodart.lt Pas juos yra trys paketai, galima pasirinkti nuo 1300 iki 1800. Tai mes išsirinkom už 1800Lt. Žmonės labai faini, vyras su žmona, jauni, maloniai bendraujantys, šiuolaikiški smile.gif Į kainą įeina:
dviejų fotografų darbas;
priešvestuvinė fotosesija;
fotografavimas nuo pasiruošimo iki pokylio salėje (apie 10 fotografavimo valandų);
daugiau kaip 400 vestuvinių fotografijų ( atrinktų, sutvarkytų, įrašytų ir paruoštų spausdinimui), 2 DVD kompaktai;
apie 30 priešvestuvinės fotosesijos fotografijų (atrinktų, sutvarkytų, įrašytų ir paruoštų spausdinimui), 2 DVD kompaktai;
vestuvinis fotofilmas (įgarsintas, apipavidalintas, įrašytas ir paruoštas peržiūrai), 2 DVD kompaktai;
20 atspausdintų vestuvinių fotografijų (15×23cm );

man čia pasirodė pats optimaliausias variantas už tokią kainą
Atsakyti
QUOTE(murydla @ 2010 11 26, 19:18)
O kur rasi geriausius bandomus triusius jei ne  cia schmoll.gif

kartais pabut bandomais triusiais buna daug "naudingiau" nei samdyt bele ka. pradedantys daznai daug daugiau stengiasi nei jau dirbantys su "25 metu patirtim".
Jei finansai tikrai labai labai riboti, o nuotrakyciu norisi (o kam nesinori....) tada imkite ir nebijokite pabut triusiuku kazkam uz simbolini mokesti (o gal ir uz aciu net....smile.gif Cia kalbu tuo atveju, kas negali skirt tu x000 fotografijai smile.gif
Ir tikrai, daznai tas "triusiu" treniruotojas padarys jums geriau nei tas kuriam dar pinigus mokesite. (Siuo atveju nekalbu apie tuos zmogeliukus, kurie fotografija tikrai ivalde....o ne tie, kurie isgaleje nusipirkt geresne technika pasiskelbia "fotografuoju profesionaliai" smile.gif

Reziume mano viena..... rinkites atsakingai ir nuosirdziai.... nuotraukos turi patikti ne jusu mamai, draugei, kaimynei, supermamoms cia, o JUMS. Ir jei tai kainuos (kas jums tikrai miela) brangiau nei jus galite, pagalvokite ar jums reikia skirti daugiau kitiems dalykams:
- limuzinui (na kad smagu visiems kartu vaziuot butu) - o gal imkite autobusa......?patikekit, tikrai smagiau smile.gif nes nereikia ramstyti kelenais smakro smile.gif
- maistui.../ krevetes.... 5iu rusiu kotletai.... Zmones susirinko ne valgyt, o linksmintis. Zinoma, jei duosit tik duonos ir agurku, ne kas... bet meniu galite suderinti ir ne is prabangiu produktu.
Galeciau dar vardint daug dalyku, bet bijau but akmenim uzmetyta, bet gal neblogai, turet tvirtove siais laikais........ smile.gif
Mano pasakyti dalykai irgi ginco objektas .... kas kam smile.gif Restorano sefas pasakytu kad kaip tik maistas pats svarbiausias... kaip tariant - kiekvienas is savos puse turi argumentu. Spresti - tik jums patiems, kas jums (o ne sveciams) yra svarbiau.... Vieni daro svente sau, kiti - sveciams (tikrai tai ne kart macius esu....).

visada sakau....negailekite pinigeliu, jei jau darote svente, 3 dalykams :
- ziedams (jie tikrai ilgam, kasdien juos matysite smile.gif )
- aprangai ( gi visos nuotakos svajoja apie ta pricese smile.gif )
- nuotraukoms ( ir video operatorius jei ji renkates )

tai yra trys dalykai, ka tikrai matysite ilga laika, ka ilgai prisimsite.... ziedai - ant rankos.... o suknute jusu- nuotraukose (filme). o kiti dalykai, nepykite, pasimirsta... kas kiek kotletu valge, kokia daina muzikantas trauke.... ZINOMA, demesio reikia viskam, viskas yra svarbu, tiesiog ivertinkite visus dalykus nuosekliai, pagal tai, kiek bus jusu sveciu, kur vyks svente ir kt.

ir vel isikisau ir dar tiek issipleciau....... bent jau tikiuos, kad kazkam gal naudingai smile.gif ir atsiprasu uz "svepla" kalba... negaliu kitaip rasyt dabar tiesog....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 27 lapkričio 2010 - 02:18
gal, kuri esant užsisakiusi fotogrfą Robertą Butkevičių, norėčiau daugiau sužinoti atsiliepimų, nes nuotraukos tai man patinka
http://www.facebook.com/?ref=home#!/al...mp;id=667821441

Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2010 11 27, 19:36)
gal, kuri esant užsisakiusi fotogrfą Robertą Butkevičių, norėčiau daugiau sužinoti atsiliepimų, nes nuotraukos tai man patinka
http://www.facebook.com/?ref=home#!/al...mp;id=667821441

Mes diskutavome šia tema - pažiūrėkite čia thumbup.gif
http://www.wed.lt/lt/fotografai/
Atsakyti
QUOTE(murydla @ 2010 11 27, 21:25)
Mes diskutavome šia tema - pažiūrėkite čia thumbup.gif
http://www.wed.lt/lt/fotografai/

kad nelabai matau diskusiju cionai g.gif mane tai pat sudomino sis fotografas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(honey-- @ 2010 11 27, 23:34)
kad nelabai matau diskusiju cionai  g.gif mane tai pat sudomino sis fotografas  bigsmile.gif

O ka cia diskutuoti Jums patinka Jūs ir imkit mirksiukas.gif
O man patinka šitas thumbup.gif
http://www.youtube.c...h?v=kFPNyDVONrU
Atsakyti
Kadangi fotografa gera labai sunku rasti,tai mums padejo labai geras pazystamas smile.gifsmile.gifsmile.gif kuriam esam la.bai dekingi bigsmile.gif fotografo foto galite paziureti www.fotopuka.eu arba verovika.ltjo vardas Saulius jis nuostabus nes dar maciau visa tuzina jo foto is asmeniniu draugu albumu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif td laukiu sventes nesulaiku lotuliukas.gif
Atsakyti
o man siandien nuo skambinimo fotografam jau ausyje tik ir skamba zodis uzimta..uzimta.. doh.gif na ir issirinkom dienele, bene populiariausia 2011 vestuviu diena, nes kam bepaskambini, visi siulo arba data keisti, arba tepasako kad uzimta jau senei...zodziu turim dar 2 variantus, kurie atitinka musu vizijas, bandysim kuo greiciau susitikti, ir rinktis, kol nepagriebe kiti..
Atsakyti
QUOTE(mira66 @ 2010 11 29, 19:40)
o man siandien nuo skambinimo fotografam jau ausyje tik ir skamba zodis uzimta..uzimta.. doh.gif na ir issirinkom dienele, bene populiariausia 2011 vestuviu diena, nes kam bepaskambini, visi siulo arba data keisti, arba tepasako kad uzimta jau senei...zodziu turim dar 2 variantus, kurie atitinka musu vizijas, bandysim kuo greiciau susitikti, ir rinktis, kol nepagriebe kiti..

o kas cia per data ? net idomu pasidare 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
cheche, per metus ir išsiskirt galima spėt... blush2.gif
į temą: radau apievestuves.lt fotografų top 10, perskaitykite, labai geras straipsniukas 4u.gif
http://www.apievestu...rafai:-TOP---10
Atsakyti