Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(egile @ 2010 12 04, 21:46)
Sveika,jau buvau kazkurioj temoj minejusi,kad sis fotografas fotkino mano vestuves,labai likom patenkinti tiek darbu,tiek paciu zmogumi,bendravo labai maloniai ir siltai,jautemes laisvai,jokiu priekaistu neturiu,tikrai rekomenduoju thumbup.gif

O kokios kainos pas Liutaura?
Atsakyti
QUOTE(ewes @ 2010 12 07, 15:00)
O kokios kainos pas Liutaura?

keista skaityti klausimus, kokios kainos pas vieną ar kitą fotografą.
Tiesiog kiekvienas fotografas mielai atrašys Jums asmeniškai ir išsamiai išdėstys viską, nes kainos gali skirtis priklausomai nuo norų ar net metų laiko smile.gif
o parašyti laišką, kad ir šabloninį, bei išsiuntinėti Jums patikusiems fotografams užtruks apie 10 min. smile.gif
nebent Jums tiks atsakymas, kad kainuos tarkime nuo 1000 lt wink.gif čia aš ne apie Liutaurą.
Atsakyti
QUOTE(silvijaciute @ 2010 12 05, 22:57)
Gal merginis kas galetumet parekomenduot fotografa is Sakiu?

Ar esate girdeje kanors apie Venslovaiti?  cool.gif
man jis asmeniskai labai patinka, bet nesu maciusi nei jo vestuviniu foto, nei girdejusi atsiliepimu...

o tai kaip jis gali patikt jei nuotrauku nematet g.gif
Atsakyti
Gal kuri galetumete parekomenduoti koki fotografa vestuvems? smile.gif Kas jus fotografavo? Ar patiko? Kokie ispudziai? smile.gif

user posted image
Atsakyti
Norejau pakluasti jusu busimos nuotakos...
pas jus fotografas buna iki pokylio pradzios ar ilgiau?
Ir dar noreciau nuomones del operatorius, ar visos samdot juos? nes as nelabai megstu tu filmuotoju ir tu vestuviu filmu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedlius @ 2010 08 04, 17:02)
Aparatūra apie fotografą dar nieko nepasako.
Jei norit rekomenduot, rodykit darbus, nes Jūsų argumentai labai skysti.

www.hagov.lt

Visi jo darbai kalba patys uz save. Superinis, siuolaikiskas fotografas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sanderita @ 2010 12 10, 17:06)
www.hagov.lt

Visi jo darbai kalba patys uz save. Superinis, siuolaikiskas fotografas thumbup.gif

O man jis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 12 10, 18:40)
O man jis  schmoll.gif

kam patinka senesnio 'sukirpimo' fotografai, tai tikiu, kad jis tiem ir nepatiks, bet kam nesinori pozuoti, o tiesiog megautis sia diena, tai jis puikiai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sanderita @ 2010 12 10, 18:54)
kam patinka senesnio 'sukirpimo' fotografai, tai tikiu, kad jis tiem ir nepatiks, bet kam nesinori pozuoti, o tiesiog megautis sia diena, tai jis puikiai tinka  ax.gif

Nekalbu apie senesnio sukirpimo fotografus, paprasciausiai man jo nuotraukos nekokybiskos, bet cia skonio reikalas. Ir cia tik mano subjektyvi nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 12 10, 19:57)
Nekalbu apie senesnio sukirpimo fotografus, paprasciausiai man jo nuotraukos nekokybiskos, bet cia skonio reikalas. Ir cia tik mano subjektyvi nuomone  mirksiukas.gif

o kuria cia prasme nekokybiskos:)?

technine, menine ar dar kokia kita?
Atsakyti
Joana, tau gal sumokėjo jis, kad užtartum jį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2010 12 11, 05:01)
Joana, tau gal sumokėjo jis, kad užtartum jį?  biggrin.gif

keistas Jusu poziurys...as irgi noriu ji uztarti,bet tai nereiskia kad jis man sumokejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jo nuotraukos yra labai kokybiskos,ir tas kas nemate arba net patingejo isiskaityti kur fotografas rase,kad tinklalapi jo foto kokybe yra nelabai gera,nes foto yra sumazintos ir paimtos prastesnes kokybes... gaila kad musu dienai jis jau uzimtas buvo pries metus,o tai daug ka reiskia wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady*love: 11 gruodžio 2010 - 10:31