Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Dancer @ 2011 01 12, 14:37)
Tai gal galit patarti kažką? Gerą fotografą iki 3000 lt. peržiūrėjau visus fotografus, atsirinkau 10 labiausiai patinkančių, ir visi jie užimti mano vetsuvių datai 2011-08-20...dabar tai jau tik apsiverkti norisi, nes nebežinau ką daryti.... blink.gif  doh.gif

liūdnuma, jei taip g.gif... sunku kažką patarti, kai nežinai, kas priklausė tam dešimtukui - visų skoniai skirtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 01 12, 14:37)
Sveiki visi smile.gif
Na nesulaukiau daugiau komentarų apie fotografus, kur anam puslpyje įkėliau nuorodą.
Tai gal galit patarti kažką? Gerą fotografą iki 3000 lt. peržiūrėjau visus fotografus, atsirinkau 10 labiausiai patinkančių, ir visi jie užimti mano vetsuvių datai 2011-08-20...dabar tai jau tik apsiverkti norisi, nes nebežinau ką daryti.... blink.gif  doh.gif

taip, tokia jau realybė, išties.... kad šiuo metu jau fotografų užimtumas vasaros šeštadieniams jau būna 50 proc ir daugiau......

Bet...... nenusiminkit smile.gif kaip Lijo sakė, irgi, darykit DAR kartą sąrašiuką mėgiamų ir skambinkite, rašykite. Tikrai rasite, neabejoju smile.gif pasirinkimas yra labai didelis, bet kartu ir sutinku - labai sunku ir klaidu..... svarbiausia - būkite patys sau nuoširdūs ir rinkitės tai kas tikrai miela jums, ne jūsų kaimynams ar giminėms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 12 sausio 2011 - 17:42
QUOTE(Dancer @ 2011 01 12, 16:37)
Sveiki visi smile.gif
Na nesulaukiau daugiau komentarų apie fotografus, kur anam puslpyje įkėliau nuorodą.

Paziurek Jaroslavas Stankevicius, puikus fotografas, nuotraukos be galo grazios..paveikslavo jis musu vestuves, esam patenkinti nuotraukytem 4u.gif o kaina nesekia nei 2000lt blush2.gif
Atsakyti
ačiū už pasiūlymus wink.gif

gal padėsit įvertinti, kuris jums atrodo geriausias iš šių:

http://www.girdvaini...stuves-wedding/

http://www.foto-graf...erija/vestuves/

http://www.nuotrauka.lt/

Ačiū už nuomones smile.gif
Atsakyti
O jūs apskritai turite savo nuomonę? g.gif
Kol lauksit kitų nuomonių tai ir dar likusius laisvus pasamdys. Suradot, peržiūrėjot galeriją, patiko ir tai svarbiausia. skambinkit, rašykit, klauskit kainų, sąlygų, užimtumo, itt.
Atsakyti
Visiems ir rašiau ir visko išsiklausinėjau. Esmė tame, kad tie fotografai, kurie man patiko - visi užimti. Užtat db renkuosi iš to, kas liko. Ir žinau, kad šitame forume lankosi žmonės, kurie supranta apie fotografus daugiau nei. Ir įvertinti tuos 3 fotografus prašiau tų, kuriems nesunku....
Atsakyti
Bet niekas geriau už jus pačią (su būsimuoju vyru) nepasakys jums kas geriau, kurį geriau pasirinkti. Juk čia skonio reikalas. Ir net tie ''nusimanantys žmonės'', ko gero, turite omenyje kelis fotografus, kurie čia lankosi irgi negali pasirinkti už jus, nes kas vienam nepatinka, kitam gali labai patikti. Nežinau, bet man atrodo beprasmiška klausinėti kitų ten, kur turite nuspręsti pati.
Atsakyti
Butent, kad viska lemia tik jaunieji ir dar laisva data fotografo grafike vasarai smile.gif

Mes pasirinkome nuotrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 01 12, 20:36)
Visiems ir rašiau ir visko išsiklausinėjau. Esmė tame, kad tie fotografai, kurie man patiko  - visi užimti. Užtat db renkuosi iš to, kas liko. Ir žinau, kad šitame forume lankosi žmonės, kurie supranta apie fotografus daugiau nei. Ir įvertinti tuos 3 fotografus prašiau tų, kuriems nesunku....

Man irgi atrodo kad tai kiek vieno zmogaus labai individualus dalykas, Vienam patinka kitam joka kelia. Ziurekite patys, galvokite patys, Nes svente turbut Jusu o ne sveciu ir draugu, ir i nuotraukas ziuresite Jus o ne forumo dalyviai. g.gif

Dzniausia Zmones prisklause pasirenka o paskui nusivyle. g.gif
Atsakyti
Sveiko, merginos,

Gal ką esate girdėjusios apie fotografą Audrių Lukoševičių arba Mindaugą, kurio internetinis psl www.jusufoto.lt ? g.gif
Atsakyti
gal kieno nors svente iamzino sie fotografai ? http://www.fotostop.lt/index.html
Atsakyti
Išsirinkom "do you photography" ... smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti