Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Sveikos,

Jau kurį laiką ieškau fotografų, daugiausiai wed.lt tyrinėju, iš pirmųjų 10 nelabai išeina rinktis, nes kainos gąsdina, tai nusprendžiau pasižiūrėt naujokus. Kelis nusižiūrėjau, kol kas neskubu užsisakinėt, nes nemanau, kad jų užimtumas labai didelis, o ir mano vestuvės tiktai spalį.
Atsakyti
QUOTE(2zippy @ 2011 01 14, 20:12)
Sveikos,

Jau kurį laiką ieškau fotografų, daugiausiai wed.lt tyrinėju, iš pirmųjų 10 nelabai išeina rinktis, nes kainos gąsdina, tai nusprendžiau pasižiūrėt naujokus. Kelis nusižiūrėjau, kol kas neskubu užsisakinėt, nes nemanau, kad jų užimtumas labai didelis, o ir mano vestuvės tiktai spalį.

Na wed.lt tas reitingavimas dar nereiškia, kad žemiau 10 vietos jau nekokie fotografai smile.gif galima rast tikrai gerų ir įdomių smile.gif
Atsakyti
Taip, labai daug tu fotografu ir tikrai nera lengva issirinkti savaji. Sutinku 100%.

QUOTE(Dancer @ 2011 01 12, 12:37)
Sveiki visi smile.gif
Na nesulaukiau daugiau komentarų apie fotografus, kur anam puslpyje įkėliau nuorodą.
Tai gal galit patarti kažką? Gerą fotografą iki 3000 lt. peržiūrėjau visus fotografus, atsirinkau 10 labiausiai patinkančių, ir visi jie užimti mano vetsuvių datai 2011-08-20...dabar tai jau tik apsiverkti norisi, nes nebežinau ką daryti.... blink.gif  doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meri: 14 sausio 2011 - 21:29
QUOTE(Amise @ 2011 01 14, 22:21)
Na wed.lt tas reitingavimas dar nereiškia, kad žemiau 10 vietos jau nekokie fotografai smile.gif galima rast tikrai gerų ir įdomių smile.gif

Aš ir nemanau, kad blogi, tikrai nemažai naujų ir puikių fotografų atradau. Tiesiog bandau rasti fotografą,kurio kainos ir kokybės santykis būtų man priimtiniausiais, na ir fotografavimo stilius man patiktų.
Atsakyti
QUOTE(mažutytė @ 2010 08 11, 00:20)
Man pirmas 4u.gif

Sveikos merginos smile.gif as siame reikale dar visai naujoke, mes dar tik pries dvi dienas itvitinome oficelia vestuviu data, bet jau skubu nudirbti visus didziausius darbus,kad tureti gera rezultata rolleyes.gif mano nuomone yra gerai, kai foto ir video paslaugas atlieka bendradarbiaujantys zmones, pliusas kad pigiau ir manau labiau susitaria del galutinio rezultato.nezinau ar i ta tema pataikiau, bet gal galetumete kanors patarti su tokiu derinuku? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(2zippy @ 2011 01 14, 22:37)
Aš ir nemanau, kad blogi, tikrai nemažai naujų ir puikių fotografų atradau. Tiesiog bandau rasti fotografą,kurio kainos ir kokybės santykis būtų man priimtiniausiais,  na ir fotografavimo  stilius man patiktų.

Viduriuką iš tikrųjų sunku surasti, nes tarkim mums, kuris patinka fotografavimo stilius, kiek domėjomės, buvo iš tikrųjų per aukšta suma, negu kurią žadame skirti fotografui.... Tad dabar apsistojome ties 2 fotografais, kurių stilius panašus ir dabar lems tik kokią nuolaidėlę padarys antras fotografas tas ir apspręs mūsų pasirinkimą, nes kaip ir minėjau jų stilius labai panašus smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raseliukass: 15 sausio 2011 - 13:26
QUOTE(Aukso spurga @ 2011 01 15, 11:02)
Sveikos merginos smile.gif as siame reikale dar visai naujoke, mes dar tik pries dvi dienas itvitinome oficelia vestuviu data, bet jau skubu nudirbti visus didziausius darbus,kad tureti gera rezultata rolleyes.gif mano nuomone yra gerai, kai foto ir video paslaugas atlieka bendradarbiaujantys zmones, pliusas kad pigiau ir manau labiau susitaria del galutinio rezultato.nezinau ar i ta tema pataikiau, bet gal galetumete kanors patarti su tokiu derinuku? smile.gif  g.gif

o kodėl turėtų būti pigiau smile.gif? fotografas nori už savo darbą atlygio, filmuotojas - už savo. o galutinis rezultatas yra kiekvieno asmeninis reikalas - fotografas nenurodys filmuotojui, kaip jam sumontuoti filmą smile.gif ir atvirkščiai.
Atsakyti
Sveikos,
Aš čia dar visai naujokė, ir nelabai turiu laiko skaityti visą ilgą temą, bet gal kas nors galėtų parekomenduoti kokį nebrangų fotografą (galėtų būti ir pradedantysis), kuris kainuotų kokius 600 Lt maždaug kokioms 6 val.?
Žinau, kad už tokią kainą labai stebuklų greičiausiai nebus, bet to ir nesitikiu smile.gif Tiesiog norėtųsi turėti ir respotažinių ir tradicinių nuotraukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 01 15, 15:41)
Sveikos,
Aš čia dar visai naujokė, ir nelabai turiu laiko skaityti visą ilgą temą, bet gal kas nors galėtų parekomenduoti kokį nebrangų fotografą (galėtų būti ir pradedantysis), kuris kainuotų kokius 600 Lt maždaug kokioms 6 val.?
Žinau, kad už tokią kainą labai stebuklų greičiausiai nebus, bet to ir nesitikiu smile.gif Tiesiog norėtųsi turėti ir respotažinių ir tradicinių nuotraukų smile.gif

Sveika smile.gif
Mūsų fotografė nebuvo naujokė,bet už fotografavimą sumokėjom tik 600 (fotografavo nuo 9 iki vidurnakčio) gal todėl,kad kartu ėmėm ir filmavimą (jos vyras filmuoja). Nuotraukom esam be galo patenkinti smile.gif Jei norėtum pažiūrėti nuotraukų,parašyk man pm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2011 01 15, 17:11)
Sveika smile.gif
Mūsų fotografė nebuvo naujokė,bet už fotografavimą sumokėjom tik 600 (fotografavo nuo 9 iki vidurnakčio) gal todėl,kad kartu ėmėm ir filmavimą (jos vyras filmuoja). Nuotraukom esam be galo patenkinti smile.gif Jei norėtum pažiūrėti nuotraukų,parašyk man pm smile.gif

Ilgai fotografavo už 600 g.gif ...Tai gal už filmavimą brangiai mokėjote? Draugai Kretingoje buvo susiradę tokį variantą,kai žmona filmuoja, o vyras fotografuoja,tai rezultatas labai nekoks unsure.gif Parašykit, kur internete jų darbų pažiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2011 01 15, 16:33)
o kodėl turėtų būti pigiau smile.gif? fotografas nori už savo darbą atlygio, filmuotojas - už savo. o galutinis rezultatas yra kiekvieno asmeninis reikalas - fotografas nenurodys filmuotojui, kaip jam sumontuoti filmą smile.gif ir atvirkščiai.

as irgi sutinku kad kiekvienas daro savo darba..taciau kartais verta paderinti..nes musu fotografams darba apsunkino filmuotojas su savo charakteriu ir kisimusi..sake jei butu zinoje kas filmuos butu atsisake fotografuoti...na as dziaugiuos kad vis tiek fotografai nepaisant trukdziu savo darba atliko labai profesionaliai...
Atsakyti
QUOTE(2zippy @ 2011 01 14, 20:12)
Sveikos,

nesuklyskite del wed.lt smile.gif ten reitingai kyla kai nuotraukos yra kasdien papildomos, aktyvus dalyvavimas ir kt. Ir tarkime naujas fotografas, prisiregistraves wed iskart buna paciame gale. Ir vargu ar sansu dideliu beturi pakilt iki virsaus (tarkim desimtuko)... tas pats liecia senai esancius, jiems sansu labai zemai nukristi irgi nebera. Todel kai renkates pagal wed, ziurekite visuma, ne kas 10oje, 20oje ar 70oje vietoje.... o gal tas pats geriausias jums, yra dar tik 120oje smile.gif
Rinkites ne pagal reitingus, o pagal tai kas jums tikrai patinka smile.gif
Atsakyti