Sveikos,
Jau kurį laiką ieškau fotografų, daugiausiai wed.lt tyrinėju, iš pirmųjų 10 nelabai išeina rinktis, nes kainos gąsdina, tai nusprendžiau pasižiūrėt naujokus. Kelis nusižiūrėjau, kol kas neskubu užsisakinėt, nes nemanau, kad jų užimtumas labai didelis, o ir mano vestuvės tiktai spalį.
QUOTE(2zippy @ 2011 01 14, 20:12)
Sveikos,
Jau kurį laiką ieškau fotografų, daugiausiai wed.lt tyrinėju, iš pirmųjų 10 nelabai išeina rinktis, nes kainos gąsdina, tai nusprendžiau pasižiūrėt naujokus. Kelis nusižiūrėjau, kol kas neskubu užsisakinėt, nes nemanau, kad jų užimtumas labai didelis, o ir mano vestuvės tiktai spalį.
Na wed.lt tas reitingavimas dar nereiškia, kad žemiau 10 vietos jau nekokie fotografai

Taip, labai daug tu fotografu ir tikrai nera lengva issirinkti savaji. Sutinku 100%.
QUOTE(Dancer @ 2011 01 12, 12:37)
Sveiki visi 
Na nesulaukiau daugiau komentarų apie fotografus, kur anam puslpyje įkėliau nuorodą.
Tai gal galit patarti kažką? Gerą fotografą iki 3000 lt. peržiūrėjau visus fotografus, atsirinkau 10 labiausiai patinkančių, ir visi jie užimti mano vetsuvių datai 2011-08-20...dabar tai jau tik apsiverkti norisi, nes nebežinau ką daryti....

Na nesulaukiau daugiau komentarų apie fotografus, kur anam puslpyje įkėliau nuorodą.
Tai gal galit patarti kažką? Gerą fotografą iki 3000 lt. peržiūrėjau visus fotografus, atsirinkau 10 labiausiai patinkančių, ir visi jie užimti mano vetsuvių datai 2011-08-20...dabar tai jau tik apsiverkti norisi, nes nebežinau ką daryti....

QUOTE(Amise @ 2011 01 14, 22:21)
Na wed.lt tas reitingavimas dar nereiškia, kad žemiau 10 vietos jau nekokie fotografai
galima rast tikrai gerų ir įdomių 

Aš ir nemanau, kad blogi, tikrai nemažai naujų ir puikių fotografų atradau. Tiesiog bandau rasti fotografą,kurio kainos ir kokybės santykis būtų man priimtiniausiais, na ir fotografavimo stilius man patiktų.
QUOTE(mažutytė @ 2010 08 11, 00:20)
Sveikos merginos

QUOTE(2zippy @ 2011 01 14, 22:37)
Aš ir nemanau, kad blogi, tikrai nemažai naujų ir puikių fotografų atradau. Tiesiog bandau rasti fotografą,kurio kainos ir kokybės santykis būtų man priimtiniausiais, na ir fotografavimo stilius man patiktų.
Viduriuką iš tikrųjų sunku surasti, nes tarkim mums, kuris patinka fotografavimo stilius, kiek domėjomės, buvo iš tikrųjų per aukšta suma, negu kurią žadame skirti fotografui.... Tad dabar apsistojome ties 2 fotografais, kurių stilius panašus ir dabar lems tik kokią nuolaidėlę padarys antras fotografas tas ir apspręs mūsų pasirinkimą, nes kaip ir minėjau jų stilius labai panašus

QUOTE(Aukso spurga @ 2011 01 15, 11:02)
Sveikos merginos
as siame reikale dar visai naujoke, mes dar tik pries dvi dienas itvitinome oficelia vestuviu data, bet jau skubu nudirbti visus didziausius darbus,kad tureti gera rezultata
mano nuomone yra gerai, kai foto ir video paslaugas atlieka bendradarbiaujantys zmones, pliusas kad pigiau ir manau labiau susitaria del galutinio rezultato.nezinau ar i ta tema pataikiau, bet gal galetumete kanors patarti su tokiu derinuku?

o kodėl turėtų būti pigiau

Sveikos,
Aš čia dar visai naujokė, ir nelabai turiu laiko skaityti visą ilgą temą, bet gal kas nors galėtų parekomenduoti kokį nebrangų fotografą (galėtų būti ir pradedantysis), kuris kainuotų kokius 600 Lt maždaug kokioms 6 val.?
Žinau, kad už tokią kainą labai stebuklų greičiausiai nebus, bet to ir nesitikiu
Tiesiog norėtųsi turėti ir respotažinių ir tradicinių nuotraukų
Aš čia dar visai naujokė, ir nelabai turiu laiko skaityti visą ilgą temą, bet gal kas nors galėtų parekomenduoti kokį nebrangų fotografą (galėtų būti ir pradedantysis), kuris kainuotų kokius 600 Lt maždaug kokioms 6 val.?
Žinau, kad už tokią kainą labai stebuklų greičiausiai nebus, bet to ir nesitikiu

QUOTE(gytukas85 @ 2011 01 15, 15:41)
Sveikos,
Tiesiog norėtųsi turėti ir respotažinių ir tradicinių nuotraukų 

Sveika

Mūsų fotografė nebuvo naujokė,bet už fotografavimą sumokėjom tik 600 (fotografavo nuo 9 iki vidurnakčio) gal todėl,kad kartu ėmėm ir filmavimą (jos vyras filmuoja). Nuotraukom esam be galo patenkinti

QUOTE(starrgirl @ 2011 01 15, 17:11)
Sveika
Mūsų fotografė nebuvo naujokė,bet už fotografavimą sumokėjom tik 600 (fotografavo nuo 9 iki vidurnakčio) gal todėl,kad kartu ėmėm ir filmavimą (jos vyras filmuoja). Nuotraukom esam be galo patenkinti
Jei norėtum pažiūrėti nuotraukų,parašyk man pm 

Ilgai fotografavo už 600

QUOTE(lijo @ 2011 01 15, 16:33)
o kodėl turėtų būti pigiau
? fotografas nori už savo darbą atlygio, filmuotojas - už savo. o galutinis rezultatas yra kiekvieno asmeninis reikalas - fotografas nenurodys filmuotojui, kaip jam sumontuoti filmą
ir atvirkščiai.

as irgi sutinku kad kiekvienas daro savo darba..taciau kartais verta paderinti..nes musu fotografams darba apsunkino filmuotojas su savo charakteriu ir kisimusi..sake jei butu zinoje kas filmuos butu atsisake fotografuoti...na as dziaugiuos kad vis tiek fotografai nepaisant trukdziu savo darba atliko labai profesionaliai...
QUOTE(2zippy @ 2011 01 14, 20:12)
Sveikos,
nesuklyskite del wed.lt

Rinkites ne pagal reitingus, o pagal tai kas jums tikrai patinka